Авалон, няма човек в тази тема, който да не знае причината за обезлюдяването на малките населени места и пренаселването на София. Ти вече две страници се опитваш да ни убедиш, че падаме от Марс. Пазара на труда и в София не е прекрасен, защото имам доста приятели, които работят здраво и не взимат четирицифрени заплати. Не взимат високи заплати, защото шефовете им се изтерикатиха, че тази за заплата лицето Х от град У, ще работи и ще пее. Не обвинявам хората от малките населени места, че са в София, но да ти кажа, че монетата има и две страни. Преди няколко поста споменах, че в предната ми работа хората на една позиция в цяла България взимат една заплата. Кажи ми как се живее с 500 лева в София и с 500 лева в Силистра?
Не мисля, че правя жертва, като искам да се преместя в по-малък град. И не само го мисля, ще го направя, въпрос на месец-два е, да си организирам нещата.
И споделянето на това какви усилия се полагат, за да се организира ежедневието на едно семейство в София ти нарече оплакване. И понеже положението в страната ни е повеме от гадно, аз трябва да съм супер щастлива, че излизам в 7:30 за работа и се прибирам в 19:30. Ми не, не ме кефи.
Лесно няма, няма и да има...