доста относително е това в какъв град живееш и дали ежедневието ти е динамично
пътя до работа- ами аз не работя в офис, така че не мога да изчисля колко време ми отнема, факт е обаче, че на месец пътуването ми свързано с работата, която извършвам е 1300-1400 км градско шофиране
в понеделник например съм излязла от вкъщи в 6:50 и съм се прибрала в 19:20
Стефания ходи на две извънкласни занимания- таекуондо /понеделник, сряда, петък и събота/ от 18 ч. и на музика във вторник, петък и неделя от 17
и в двата случая се прибирам 15на минути, преди да трябва да ходи, за да мога да я закарам, но се е случвало и жената, която ги гледа да я води, а аз да ходя да вземам Преслава
всеки понеделник например имаме фирмено събрание от 18, прибирам се, вземам децата, водя Стефания на тренировка, оставям Преслава в детски кът, слизам до събранието за 40-на минути, след това се качвам отново да я прибера и да я оставя при сестра й и се връщам на събранието, което понякога продължава и до 20:30, понякога правят компромис и не присъствам и тогава най-ранното ни прибиране е в 19:30
имам късмет, че поне жената, която ги гледа прибира Стефания от училище на обед, на есен когато и Преслава тръгне, не зная как ще е организацията, надявам се да продължим с нея, защото иначе огранизацията става още по-спечена
търговията е обсебваща професия- никога не знаеш с какво време можеш да разполагаш и колкото и да си правиш организация на времето, винаги се оказва, че някакво обстоятелство налага на момента да се реорганизираш
проблема с паркирането го има и тук, а от миналата пролет града е в ремонт, всеки ден някоя отсечка бива затворена, съответно движението пренасочено със седмици, което допълнително усложнява пътната обстановка
залата за таекуондо например е на 3 минути по права отсечка от нас, но в момента тази отсечка е в ремонт, а и факта, че ходи на тренировки в час пик ни увеличава пътуването на 15 минути /с намирането на място за паркиране/