0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не по темата, ама ако може немско говорящите да поясняват какъв е този...тазиии...тъпа, неандерталска пуританка! Какво пише, че чак награди има по други линии с такова мислене на баба Пена от Долно нанагорнище!

http://www.webcafe.bg/id_1252593396

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=262217
Ох, миличката, заплашили ѝ наградките и тя се извинила, представяте ли си?!

ТАзи наистина е шизофреника.
Боби, нервя се, защото някой ден някой с такова мислене ще се промъкне до властта, умело прикрит зад шизофреничната си усмивка.
[/url][/url]
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Вени, не можеш да контролираш хората какво мислят и какво  говорят. По-скоро можеш, но се връщаме 22 години назад. Тя Европа отдавна е подела този път на контрол над мисълта, която на мен специално никак не ми се нрави. Сега е нещо, което ни игледжа очевидно, утре ще заглупат теб или мен, ако имаме нестандартно виждане. Не е редно. не ка всеки си говори каквото си иска, ако не подстрекава към престъпления.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Е в случая кое не е редно? Имаше един такъв с мустаци дето обясняваше как точно да се селектират хората. Тази е същата. Такива изказвания не се толерират. Или смяташ, че неонацизма и хомофобията е нещо хубаво? Щото дамата това проповядва.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Дамата е много наясно, че в нейната област скандалът продава най-добре.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
Естествено, нали някой трябва да й купи парцалите, дето ги е написала :?

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*
Кога щяхме да разберем за нея ако не беше тази статия?
*

Ganka

• 5926
А, Доне, ние с Блу скоро :D Като гръмнат новините

*

Bobbie

• *
  • 5701
Е в случая кое не е редно? Имаше един такъв с мустаци дето обясняваше как точно да се селектират хората. Тази е същата. Такива изказвания не се толерират. Или смяташ, че неонацизма и хомофобията е нещо хубаво? Щото дамата това проповядва.
Дали аз смятам че нещо е хубаво няма нищо общо с това, което съм казала. Аз много неща не смятам, че са хубави. Ако някой ми даде власт да разрешавам какво може и какво не може да се говори по мое усмотрение, разликата между мен и онези преди 22г каква мислиш, че ще бъде?

*
 Ама тая шматка за "Апостолов" ли е получила наградата ?  :lol: Като съдя по коментарите на Патриция..... романът трябва да е доста зле..... :lol: Но пък не говори добре и за немската Академия или каквото и да е там,която е присъдила тази награда. :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Ganka

• 5926
Дамата си е заслужила да й отнемат наградите. И съвсем не са й попречили да се изкаже.

*

Bobbie

• *
  • 5701
Дамата си е заслужила да й отнемат наградите. И съвсем не са й попречили да се изкаже.
Може да се обзаложим, че няма да и ги отнемат ;-).  Мнението и , макар и не толкова полирано, не се различава много от това на църквата.

*
Авалон, аз не разбрах дали всъщност имаш друга теза, освен да се опиташ да ме обидиш? :-)
Аз, теб, не, в никакъв случай. И през ум не ми е минавало дори.
Ако изразяването на мнение по конкретно казано от друг е опит за обида,  тогава по-добре да се скривам някъде. Да имам друга теза, ако не си я разбрала на кратко: тезата ми е различна от твоята.

По отношение изкзването на "дамата"  според мен е възможно и да е привличане на внимание макар и по по-ексцентричен начин. Не ми се вярва тя да не е наясно,  за реакцията след думите си, все пак се предполага,  че е интелигентна (което пък не значи нормална) - книги е писала. Или в момента да не е била съвсем във връзка с централния и да се е изпуснала, за което сега да съжалява. И в двата случая на такива думи няма какво да им се обръща внимание. Даже не можах и да се обидя за това, че според нея в момента си отглеждам плучовек, а да не говорим колко съм се борила за това.
Не знам дали трябва да й отнемат наградите, не съм съдник. Все пак с нещо ги е заслужила - на едно друго поприще конкретно, не са награди за. .... цялостното й съществуване. Това, че се излага така няма общо с трудовете й. За такива изказвания си е чисто хабене на време и ресурс да си ангажира човек вниманието. Ако от думите й зависи нещо - категорично да. 
« Последна редакция: Март 11, 2014, 18:11:24 pm от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Отдавна не се впечатлявам от изказвания с подмолна цел - жената си прави реклама. Кой знае колко хора са я проучили и изучили след това скандално изказване.
А може и да има някакви други цели, които са невидими за нас, може да защитава нечии интереси.
Светът е толкова откачен...
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

Ganka

• 5926
В случая тукашната църква има много да полира заради един епископ, дето беше отделил едни милиони да си направи резиденцийка, та в момента църквата е по-ниска и от тревата. Така че съвсем спокойно могат да й ги отнемат и църквата няма какво да направи по въпроса, още повече не й ги е дала тя.

*

Bobbie

• *
  • 5701
В случая тукашната църква има много да полира заради един епископ, дето беше отделил едни милиони да си направи резиденцийка, та в момента църквата е по-ниска и от тревата. Така че съвсем спокойно могат да й ги отнемат и църквата няма какво да направи по въпроса, още повече не й ги е дала тя.
Не беше това смисълът :-). Църквата беше просто аналогичен пример  понеже и тя прави такива изказвания и хората не виждат проблем с тях. Та така и тази госпожа - нищо няма да стане.  И според мен е редно нищо да не стане. Не виждам смисъл да спорим, времето ще покаже.

*
Женицата въобще не си прави реклама на "труда" чрез тези изказвания. Тя просто е фанатизирано религиозна и наистина мисли това ,което казва. Има много такива примери / даже с латентен край/. Тук наистина всичките им заинтересувани институции,вклучая и Църквата ,е добре да вземат някакво отношение. Най-добре отрицателно. А най-добре е да не се обръща внимание на такива индивиди, защото те май внимание търсят - нали цял живот не са го имали това щастие.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
доста относително е това в какъв град живееш и дали ежедневието ти е динамично
пътя до работа- ами аз не работя в офис, така че не мога да изчисля колко време ми отнема, факт е обаче, че на месец пътуването ми свързано с работата, която извършвам е 1300-1400 км градско шофиране
в понеделник например съм излязла от вкъщи в 6:50 и съм се прибрала в 19:20
Стефания ходи на две извънкласни занимания- таекуондо /понеделник, сряда, петък и събота/ от 18 ч. и на музика във вторник, петък и неделя от 17
и в двата случая се прибирам 15на минути, преди да трябва да ходи, за да мога да я закарам, но се е случвало и жената, която ги гледа да я води, а аз да ходя да вземам Преслава
всеки понеделник например имаме фирмено събрание от 18, прибирам се, вземам децата, водя Стефания на тренировка, оставям Преслава в детски кът, слизам до събранието за 40-на минути, след това се качвам отново да я прибера и да я оставя при сестра й и се връщам на събранието, което понякога продължава и до 20:30, понякога правят компромис и не присъствам и тогава най-ранното ни прибиране е в 19:30
имам късмет, че поне жената, която ги гледа прибира Стефания от училище на обед, на есен когато и Преслава тръгне, не зная как ще е организацията, надявам се да продължим с нея, защото иначе огранизацията става още по-спечена
търговията е обсебваща професия- никога не знаеш с  какво време можеш да разполагаш и колкото и да си правиш организация на времето, винаги се оказва, че някакво обстоятелство налага на момента да се реорганизираш
проблема с паркирането го има и тук, а от миналата пролет града е в ремонт, всеки ден някоя отсечка бива затворена, съответно движението пренасочено със седмици, което допълнително усложнява пътната обстановка
залата за таекуондо например е на 3 минути по права отсечка от нас, но в момента тази отсечка е в ремонт, а и факта, че ходи на тренировки в час пик ни увеличава пътуването на 15 минути /с намирането на място за паркиране/
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Bobbie

• *
  • 5701
доста относително е това в какъв град живееш и дали ежедневието ти е динамично
пътя до работа- ами аз не работя в офис, така че не мога да изчисля колко време ми отнема, факт е обаче, че на месец пътуването ми свързано с работата, която извършвам е 1300-1400 км градско шофиране/

Това са 60-70км на ден( за 22 работни дни) малко множко ми се струва, дори за София. Aз правя горе-долу толкова на ден, но Хюстън е огромен, простира се на над 75км. без да броя предградията ( с тях над 100км). А Стара Загора не знам колко е, ама София е около 20км мисля.
« Последна редакция: Март 13, 2014, 07:06:31 am от Bobbie »

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
:) колежката, която има външни райони е с лимит 1800 км /говоря за близките Раднево, Гълъбово и Чирпан/
мениджърите ни минават средно на месец между 3500 и 5000 км, в зависимост от района който обслужват
когато не познаваш естеството на работата, острани изглежда странно
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
мини, ние не коментираме колко км изминаваме в процеса на извършване на работните си задължения (един работи на бюро, друг постоянно пътува). ние коментираме отдалечеността на работното място от дома и времето за придвижване от едната точка до другата. твоята работа е силно специфична и няма отношение към темата, за да я даваш за пример.

отношение към темата има това:
Цитат
залата за таекуондо например е на 3 минути по права отсечка от нас

такъв лукс в София е трудно постижим.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!