Боби, не съм помислила, че ще ходиш на интервю за работа с войнишки кубинки
Мен, ако питаш - и с тях да идеш - не следва по тях да преценят дали си нужният им кадър де, ама това друга тема. Аз харесвам кубинки, ама...не баш войнишки, ами "дизайнерски" да го кажем. На "Док Мартенс" имах като ученичка, с няк'ви яки връзки и луда пара бяха, щом са ми били подарък за Коледа.... После имах и "Вранглер", но те бяха полуботуш. То на мен първо смятай как ми стои подобна обувка, но като цяло харесвам "по-кубчестия" им дизайн. С дебела подметка, високо бомбе ( моите бяха с метална плочка на бомбето, метални емблеми на токовете...бе яко железария). Моделът, който ми показваш - не е баш "моя" семпло ми е и твърде "разлято". Но аз пък на тема обувки съм бетер Кари Брадшоу
Една от малкото ми "яко женски черти и страсти", ама изведена до извращение чак - в дрешника ми специално е зидано и обзавеждано място за обувките ми (поне половината обем). Та аз - просто не съм правилният човек по тези теми, щото не съм наред с тиквата баш за обувки.
Много харесвам обаче Timberland, като марка, вид, качество...всичко. Не знам дали си носила техни обувки, ако не си - няма да съжаляваш. Класическите им версии на зимни боти/обувки са много кубинкоподобни, но много по-елегантно стоят. За удобството - имам поне 8 чифта техни (не само зимни), че и лапето има - нямам забележки. Огледай и тях преди да купиш. Примерно:
http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=26700906 Аз имам във версията на жълтите им кожи зимни (класикаааа) и яке в същия цвят де.
Извинявай, ако ще прозвуча грубо, но ти все още си в "шопинг-рая" и ако бях на твое място- щях да пазарувам като луда преди заминаването. Няма по-голям избор, по-удобен нет -шопинг и то на такива цени, като при вас. Щом на мен ми е по-изгодно да купувам какво ли не от САЩ, с все доставки и куриерски такси дотук и ПАК ми е по-изгодно, а често - просто при нас го няма баш това - прави си изводи. Ти оттам ще дойдеш, че ще си купуваш кубинки баш оттук.
Освен от носталгия - нямаш друга смислена причина, честно. И не само за кубините - дрехи и обувки като цяло - оттам взимай сега каквото се сетиш.
rtfrtf, баща ми (който е на 60 вече) все още си пази и ползва при нужда (като ходи по баирите) кубинките от казармата... Значи те ще да са на 40 годишни, ама наистина не са мръднали, освен, че им е поожулил кожата много ясно. Но дълбоко се съмнявам, че в днешно време - правят кубинки с качеството на онези неговите.
Даже противогазът му от казармата е още у нас, с него лакираше паркета с едновремешния реактивен лак... Та, че са хубава и здрава обувка - да. Но аз наистина не считам, че е нужно да си купи човек баш такава, ако няма да се ползва "по работа". Ако ще е само за дизайна - има доста по-яки като дизайн, качество и пр. вече. И няма да ти пуснат вода и влага, като се разкарваш от колата, през кишата по улиците и пр.