Рачо, доколкото знам (ама аз за такива светски раУти рядко знам нещо
) - Кали не се омъжва за бащите на децата си. Т.е. да си говорим за "бракове по сметка" при нея - за мен поне няма резон. Пък и ако се събира с някой заради пари и облаги...ми ще си седи при него, що да го оставя? Не знам Краус да е фалирал, а сегашният й мъж - даже името му не знам, нито какъв е. И що да работи тази тежичка работа все пак, че и бременна работи, ако е на нечия "хранилка". Предвид професията й все пак - ми нормално е просто да среща заможни мъже и с тях да създава връзки, такава й е средата. Първият й мъж (бащата на първото й дете) , доколкото знам е световно неизвестен и изобщо не е богат. Примерно. А и не виждам лошо бащата на детето ти да не е някакъв "социално слаб" и да можеш да разчиташ при нужда, че има и някой друг, който материално да се погрижи за това дете. Превратно нещо е животът, не знаеш какво ще е утре... Аз също бях омъжена за доста богат мъж, не защото е бил богат, по любов се омъжих. И когато реших, че не получавам от него ни любов, ни елементарно уважение вече - с малко дете на ръце си се разведох и си отидох в личното си жилище с нашето общо дете. Понеже имам уважение към себе си просто и парите не са ми водещ мотив за нищо, но не съм и човек, който не си дава сметка колко ти улесняват живота за куп неща. При развода - отказах се от всичко, което сме придобили по време на семейния си живот - в негова полза. Взех си само първата лека кола (един старичък "Опел"), който вече бях подарила на мама просто, че да е "чисто" кое на кого... Ами да ти кажа, след раждането на Дани, както не съм в състояние да бачкам яко и да изкарвам луди пари и да съм и добра майка едновременно - радвам се, че баща му е ОК финансово и не го мисля това относно малкия. Каквото изкарвам сега - ми стига идеално за мене си, ама ако трябваше така да си гледам хлапето както го правя и да изкарвам и 2-3 повече пари...ми просто нямаше да го виждам. Или щяхме да мизерстваме. Това е положението, не е прекрасно да е така, но е така.
Та аз лично не приемам, една на вид читава и работеща цял живот жена, която си преследва личното щастие и има куража да се раздели с мъж (че и с деца на ръцете) понеже не й се живее в една формална връзка и семейство... да й намерим зорлен махна, че татковците били богати. Е к'во като са? Ако са наистина. Не може ли някой все пак направил успешен бизнес, да бъде и приятен и годен за обичане, да си има качества и тя затова да е била с него? Пък, че не се получило в крайна сметка да е "до гроб"...на всеки може да се случи. Там няма застраховка.
От Кали взимам повод, ама го казвам като цяло. У нас стига партньорът на някоя жена да е по-заможен, или направо богат и...ма няма начин видиш ли ти тя да е с него заради него си, м заради парите му само. Аз като видях за сефте шефа на ФК "Лудогорец" по ТВ - заточих лиги, честно.
Ама лиги от чисто сексуално естество ти казвам, не от финансово...
До този момент - не го бях чувала и виждала, хабер пък нямах колко е богат. Освен, че е Убавец (по моя си вкус де) - допускам, че не е и тъпак, щом е направил толкова пари и вкара отбор в КЕШ. Допускам, че може и да е галантен и с добро отношение към жените в живота си (може и да не е разбира се). Хабер нямам. Да допуснем, че аз бях някоя от контингента, на който той би обърнал внимание (не съм разбира се) и, ако завържем някаква там любовна връзка с него. Аз за пари ли бих била с него според теб, или щото просто ми харесва и като мъж и за други неща, пък парите му - бонус. И като генетичен материал ми харесва дори, ако деца ще си правим. Ми него бих го....съвсем безплатно, честно и да не го знам кой е.
Разбира се, в развитието на предаването - може и Кали да се издъни брутално и грозно с нещо и да спре да ми бъде симпатична, допускам го. Но на този етап - все още е. Ама то покрай гей-разправии и лИбовни...хммм четириъгълници ще се окажат накрая - нея почти не я виждаме. Има време де...
Да си призная, "драмата" около Жени - не ми е интересна, понеже не виждам особена такава първо. Второ...ами що за "сензация" е, че една от най-успешните ни известни манекенки е правила секс с куп мъже, вилняла ле по какви ли не купони (и още го прави), пила и още пие, че се и друсаше здраво преди 10-ина години, сега - не мога да кажа. Ми такъв е "лайфстайла" в тези среди и то не само в България, ами и по целия свят. Да вкарат някоя "Майка Тереза" - дето такъв имидж си гради публично, че да лъсне как пуши и пие като продънена и й "се е счупил брояча" отдавна от скачане по мъжки атрибути - ОК. Би било изненадващо, сензация дори...ама Жени?!! Баш това се очакваше за нея все пак. Четох някакви потресени коментари, как била казала, че не сексът между Тачо и Зори я е засегнал, а последвалото публично унижение за нея от това, че е последната разбрала, че той и слага рога... Еми нЪл искали честност зрителките драги.
Честна беше жената в случая. Човек, който може да прави секс ей така "за спорта", просто за кеф, без да влага нииищо повече от това във въпросния секс - няма да седне да се тръшне, че някой друг можел същото пък било то и съпружеското тяло. Каза си го направо, нормално е така да възприема нещата. Ама ся пък...как можело то така и няма угодия. Продължавам да й се чудя изобщо защо се натика в тоя формат, с онова леке дето й е мъж, честно. Точно бяха позатихнали панаирите им и пак ги разръчка, тя лично. Освен мерак и надежда да направи онзи кудук Тачо малко от малко известен сам по себе си с това участие - друг смислен мотив да се натика в схемата - аз не намирам. Че пари е взела - взела е, ама не са стотици хиляди все пак, а максимум колкото струва колата й, или по-малко... Не са ми легитимен мотив да си причиниш подобно нещо сам тези пари баш, нещо друго има, ама да видим какво е. Днес ще е весело си мисля
evm123, разбира се че форматът си се движи по сценарий, това едва ли изненадва някой от зрителите на ББ, или да му е новина. Няма как без сценарий подобно предаване, че ще умрем от скука пред екраните като начало. То ББ не върви 3 години плътно, че някой да може да изчака на участващите да им "избият всички чивии" от самосебе си.
Трябва да бъдат пришпорени за целта и това правят сценаристите и психолозите. Ми то ако ги оставят вътре да си хапват, пийват и поспиват без никакви провокации и изкуствено създавани ситуации и изостряне на конфликти...ми то ББ с фадрома няма да може да ги изрине оттам, то баси курорта ще е. И естествено - пълна скука за гледане. За всеки вътре, още преди старта имат инфо, няколко варианта и сюжета, на които да наблегнат, едва ли реализират всичките за всеки играч. Пробват с тези дето им се виждат най-благодатни първо, ако стане - ОК - цедят до дупка, ако не - следващ опит с друга тема, или друг играч направо. Това дали "схема на предаване", или "сценарий" ще го наречем - е нормално да го има. Без него - няма как да стане читаво предаване, гледаемо, с висок рейтинг и скъпи реклами. Ако у нас, все още има хора гледащи подобни формати и вярващи, че събират там едни хорица - пускат ги "боща" някъде и просто включват камерите и каквото стане - това...мога само да се засмея добродушно. Договор на участник в ББ - не съм виждала. По стечение на обстоятелствата - знам много неща "от кухнята" на друг формат - "Сървайвър", чела съм и оригинален договор на участник във същия, който 1000 страници не е, ама едно 100-ина имаше. И включваше ангажименти и задължения на играча за 3 години след края на формата, изисквания за поверителност во веки веков едва ли не (относно начина на работа, заснемане и пр.). Това са инвестиции за луди пари все пак - няма как да подпишеш някое хвърчащо листче и устно да обещаеш, че ще спазваш поставените условия и да си вътре.
Естествено, че ще изискат да подпишеш договор - "покриващ всички рискове". Би било малоумно да не го направят.