0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 7
« Отговор #360 -: Декември 01, 2014, 10:18:26 am »
Добро утро и от мен! При нас вече е снежно  :D Започнахме миналата седмица с украсите, днес Коледния календар, мисля да почнем и с курабийките, съвсем празнично да стане  :D Хубава и спорна седмица!
« Отговор #361 -: Декември 01, 2014, 10:21:21 am »
Ох, така се размечтах "рано" сутрин :)
Сладки кученца, украси, сняг, курабийки, кафенце  :P

Тара, не съм се сещала да си изпера елхата. С душ слушалката ли я поливаш?
*
« Отговор #362 -: Декември 01, 2014, 10:27:24 am »
Ох, и пропуснах, Марси, тия кученца такива са сладури, че чак аз искам да намачкам едно кученце  :D
*
« Отговор #363 -: Декември 01, 2014, 10:33:33 am »
Ох, и пропуснах, Марси, тия кученца такива са сладури, че чак аз искам да намачкам едно кученце  :D
И аз пропуснах сладурковците на Марси.. Особено ей това, спящото. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #364 -: Декември 01, 2014, 10:59:03 am »
Да, за децата би било много хубаво изживяване  :)
Стефи, коя е ветеринарката, голямата ли  :)

Успешна седмица за всички!  :)

*
« Отговор #365 -: Декември 01, 2014, 12:12:58 pm »
мхм, тя, тя :lol:
*
« Отговор #366 -: Декември 01, 2014, 12:45:14 pm »
Смайли, да, в банята я къпах. Моята е от тези дето Теди е показала на снимката, с къси иглички.
Стои в найлон, но си мирише на китайско :lol:, висока е 1,6м. и все пуска иглички. Намокрих я, после я полях с топла вода разредена с веро и изплакнах. Само пазих да не мокря вътре желязото, което е основна ост.

Аз да ви споделя за довечера съм наточила секирата като отида на курса. Имаме един мъж в групата, който не може да запомни цял абзац и все трябва да му се повтаря. Иначе е много редовен, сам си плаща курса, пътува в ранен следобяд от Чирпан да е навреме за занятията, вечер влака му е чак в 11 обратно и така вече месец и повече. Имахме първите седмици общи предмети - екология, хигиена, оборудване и т.н. при една много разбрана и симпатична госпожа, която се съобразяваше с този мъж-дете.
Сега сме две групи едната продължава със сладкарство и готината госпожа, другата с готварство и друг преподавател. Целта е тези учители по теория да си следят теоретичната част, докато постепенно останем в ръцете на майсторите по практика.
Аз реших от любопитство да се присламча и към сладкарите, ваучера ми е за готварство и така и двете, а и практиките в почивните дни започват рано сутрин при сладкарите и преди обяд за готвачите и до ранен следобяд се минават и двете.
Този образ от Чирпан е в групата по готварство и си пита за всяка дума, има си такива хора и това е.  Да, но госпожа преподавател се вживява като политбюро, не можем да влизаме в кухня, бавно сме вървели, говори зад гърба на този курсист, че кой щял да го вземе на работа, демек няма нужда да се напъва да върви по програма. Чашата ми вече преля, когато в събота ни предупреди, че ще я замества един от главните готвачи от ресторантите в новотела,  който ще поеме по-нататък.
Еми, какво се случва, изнерви се тая жена, че я прекъсват на всяка дума, реши да отидем в кухнята, пак взе да нервничи, тръгнахме с идеята за картофени крокети, в крайна сметка да се мажат бутерброди и кой е готов да си тръгвал.
Вместо да учим нещо, слушаме другарски съд срещу човек, който никой не познава и не знаем защо е такъв. А часовете се отбелязват.
Днес ще им потърся сметка за какво им плащам,  да ми губят времето или да ме обучават.
Въпросният шемет  го поразпитах, каза, че е работил като камериер, работник кухня и иска да понаучи още нещо,  а другарките :lol: са се запънали да му набиват теория, вместо да го пробват на практика
« Отговор #367 -: Декември 02, 2014, 06:01:11 am »
Добро утро, милички  :D
Успешен ден!

*
« Отговор #368 -: Декември 02, 2014, 08:01:02 am »
Добро утро!
Заповядайте на масата. :P

Лек и ползотворен ден!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #369 -: Декември 02, 2014, 08:08:42 am »
Добро утро,момичета! Зайче,ще ме прощаваш за закъснението. :happy_birthday_1: пожелавам ти съвсем скоро да смениш темите в постовете си,както и темите. :wink:
Тука е мрачно,мокро,ветровито,студено,гадно и потискащо. :x Отврат. От 10 дена не сме виждали слънцето  :(. Добре ,че малките лабрадорчета от предната страница донесоха малко топлина. :D Все пак ви пожелавам да е по светъл денят ви. :)
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #370 -: Декември 02, 2014, 08:31:54 am »
Добро утро  :P
Малко съм недоспала. Кафето е още на котлона. Ама се опитвам да влезна в релси  :lol:
Чудесно кафенце и закуска както винаги  :P
*
« Отговор #371 -: Декември 02, 2014, 08:39:19 am »
Добро утро  :D

Аз пък се успах и още дремя

Мерси за кафето и закуските  :)

при нас снощи валя, сега е мрачно и студено, но зима е :)

снощи се изясних с мойте курсови неволи, никой не обича да го критикуват, но четири дни седмично да си хабя нервите и там в продължение на месеци, не искам

Хубав ден на всички!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #372 -: Декември 02, 2014, 09:36:19 am »
Добро утро.
Хубамо кафе и още по ... забавна закуска. Вън е мокро и мрачно, но кюмбето гори, синузита и настинката ми се оправят и само от това кафе и закуска имах нужда.
Нека е топло и светло в душите ви, пък то времето си е точно зимно, няма как.
*
« Отговор #373 -: Декември 02, 2014, 09:39:59 am »
Добро утро!
Никак не ми е зимно, снощи наистина беше зимно, очаквахме да има за снежен човек, днес ставаме, а то се топи  :x
Хубав ден и болните да се оправят! Ние още сме без елха и днес се надявам да поправя тази грешка  :D
*
« Отговор #374 -: Декември 02, 2014, 13:47:14 pm »
Привет и от мен.
Елхата вероятно ще я вадя в събота или неделя. Ще я връзвам високо за секцията, за да оцелее.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #375 -: Декември 02, 2014, 13:59:25 pm »
Добър ден! Тук цял ден се чумери и прави опити за дъжд!

Ние елхата я украсихме още миналата седмица, а днес закупих и писмо до Дядо Коледа, та и такова ще пишем довечера, за да си корекирам пропуските в желанията за подаръци.  :lol:
*
« Отговор #376 -: Декември 02, 2014, 17:52:35 pm »
Още сме без елха  :( искам жива и кво чакат, че не са ги донесли не знам. Друга година от средата на ноември я купуваме. Наваля се, стопи ни снега имаме калотия  :lol:
Писмо до Дядо Коледа не сме писали и имаме спор сутрин с Коледния календар и рев поне до 16, че трябвало да отворим и колата и да му върна кутията  :lol: ще пробвам още няколко дни и може да се откажа, няма да ми реве до Коледа я  :lol:
« Отговор #377 -: Декември 02, 2014, 18:20:33 pm »
Добро утро,момичета! Зайче,ще ме прощаваш за закъснението. :happy_birthday_1: пожелавам ти съвсем скоро да смениш темите в постовете си,както и темите. :wink:
Тука е мрачно,мокро,ветровито,студено,гадно и потискащо. :x Отврат. От 10 дена не сме виждали слънцето  :(. Добре ,че малките лабрадорчета от предната страница донесоха малко топлина. :D Все пак ви пожелавам да е по светъл денят ви. :)

Рачо, много благодаря!

Ние извадихме елхата и я вързахме, защото котката няма да й прости  :lol:
Ето я, да й се порадвате и вие (снимка от миналата година).
« Последна редакция: Декември 02, 2014, 18:23:21 pm от little_rabbit »
« Отговор #378 -: Декември 02, 2014, 19:31:49 pm »
Ooo, много сладко тигрово маце  :P

Аз ви казвам наздраве. Вече съм на твърдо  :lol:
*
« Отговор #379 -: Декември 02, 2014, 22:14:35 pm »
Аз се включвам чак за Лека нощ :lol:
Смайли, страхотен е Дани 8) Чак ми се прииска да го облека моя да го снимам :lol:
Зайче, и ние връзваме елхата заради котката :lol: Само когато е естествена със саксия не я връзваме, но тя пък сваля играчките една по една  :lol: