Здравейте мами !
47 Smiles Благодаря !
Авалон бързо да оздравявате,много лошо с тея вируси
.Тя нашата е сериозна като баща си когато и кеф на нея- тогава
mgstra добре дошла радвам се ,че сте добре.Аз мога да кажа и при нас как е било по принцип Виктория не е била ревливо бебе,първите месеци спи яде и толкоз,после живна ,но пак си поспиваше преди ядене и сега си спи детето след сутршното хранене и на обяд задължително 2 часа.И аз малко съм позабравила първите месеци някои работи
.Пожелавам ви спокойни нощи и бебчо да е много послушен.
Mousyt голямо приключение ,важното че сте решили проблема , е поизмъчила си се малко
На мамите които са недоспали от бодуване съчуствам ви
Ами и нашата не реве като се събуди ,а почва да си мрънкоти нещо или пее
или от известно време отваря очи хваща се за кошарата и директно да става и ако я сложа пак или и махна ръката да не се изправи и е рев голям.Също съм се къпала докато спи взимам бебефона и още докато е в първия съм на бързо влизам имало и случаи тъкмо се насапонисам и айдее
Я кажете вашите дечица кои черти са взели на мама или на тати.Нашата госпожица има много малка прилика визуална на мен ,а за характер за сега 1-2 неща като мен друго всичко е на баща й.А като се прибере тати какво се случва радости страшни,като затича по него той влиза да се къпе тя стои пред банята и мрън после не го оставя да се оправи ,абе докато не я земе на ръце не мирясва и като направи една доволна физиономия ,че вече е у татиии ,да си ми живи и здрави