Не мисля, че показателното са положителните резултати...Понякога лекарите и богове да са - не се случват нещата. Аз като съм била при Персенска от 2008-ма, после почивах няколко години и сега от 2 години съм пак при нея, но за съжаление не съм успяла....не мога да кажа, че вината е в нея. Обичам си я и знам, че прави всичко възможно...
При някои семейства се случва чудото и при най-некадърните лекари, които са опропастили здравето на други, но пък ако питаш първите - ще ти кажат, че това са най-добрите лекари, точно защото са успели при тях.
Така че ...... положителни резултати...или... цялостните впечатления от пациентките на Цветков и Тихомирова...Аз лично за д-р Цветков прочетох доста хубави неща от момичетата, които са при него - че е внимателен, че обяснява надълго и нашироко и че при съмнения се консултира с Персенска или Стаменов.
Не знам...за съжаление все по-трудно става в клиниката със записване на часове, с чакане....което...за съжаление показва, че успелите са много по-малко от новозаписалите се, което е тъжно...