Здравейте, момичета!
Бързам да се похваля...не знам къде се намирам и до сега не можех да повярвам на щастието си...
Първи опит по фонда - трансфер на 2 тридневни ембриони, ЧХГ на 14-ти ден - 1024. Вчера - 23-ти ден от трансфера видяхме две плодни сакчета! Много съм щастлива! Ще се моля все така Бог да е благосклонен към мен и след две седмици да чуем най-прекрасния звук на две сърчица!
Само че имам притеснение...Д-р Михова ме прегледа и се оказа, че съм с хиперстимулация. Не знаех, че след пункция и трансфер може да се получи. Яйчниците ми са уголемени с множество фоликули и малко течност в СД. Пуснахме ПКК, но според д-р Михова показателите са ок. Предупреди ме ако ми се подуе още корема и станах силни болки, че ще ме хоспитализират. Уплаших се...Опасно ли е сега за ембриончетата ми? Попитах я от къде накъде тези фоликули - било нормално при високи нива на ЧХГ, както е и при многоплодна бременност, но щели да спихнат, а течността да се абсорбира...
А коремът наистина ми е доста подут и имам пробождания, но аз по принцип съм с висок праг на болка и не знам кое е силно и притеснително...
Кажете ми, опасна ли е тази ситуация, в която се намирам?
И друго...по време на стимулацията ми с гонал ми биеха през два дни и зарзио - било като неупогена. Но преди пункцията акушерката ми каза да го спра, защото сега се биело за качеството на яйцеклетките, а след положителния тест ще се бие за друго. Да, но аз вече не го бия. Дали ще окаже благотворно влияние върху подутия корем и прочие и дали ако се обадя на спешния телефон могат да ми дадат тази информация за него и да ми го изпишат, че до 19-ти август, когато ще се видя с д-р Персенска има много време...