Kukapetal- exaaa!!! Две са! Сядаш си на Дъ-то и си мътиш- това ти е работата сега . Прегръщам те. Тери, ще ти кажа нещо, което на мене ми се случи- пък ти реши. Та с мойта хомеопатка правим хормонален детокс плюс сума ти работи. Чакам си аз първия цикъл след раждането, идва си, първи ден всичко точно , пия топчето ( като изобщо не очаквам ефект или каквото и да е ама искам да си мисля, че си чистя тялото) няколко часа след хомеото спира! О, ужас. Ама идеално чисто, бе човек. Бъркам със стерилен тампон за пх ( да видя вътре да няма нещо, което не изтича) .. цъ. Звъння на моята, казвам й.. та за ден го неутрализира. Понеже нямам външна експресия( казвала съм не веднъж, че съм темерут в това отношение) а съм си капсулирала емоциите, ме афектирало толкова...Тогава бях при Яничка, в Шейново- изглеждаше цикъл да не е тръгвал а да трябва да дойде. Аз бих спряла всичко, което не се знае как ще избие- ти решаваш. При мен много работа, но се надявам тези дни да наваксам. Вистал- не я виждааам :/ аз не мисля, че ще се забрави някога, особено след разказа ти за репортажа...
Добре дошли на новите в темата- дано не се задържите много
Лина исках на лично съобщение да ти я пратя татуировката да я видиш, да не спамя тук пак другите със снимката, но в лично съобщение не срещнах опция за прикачане на снимка
...
Относно забравянето (тук се извинявам на всички за лиричното отклонение типично в мой стил, което ще последва...), няма забравяне, и днес ми е като преди 3 години и половина, и раждането на бебче след това не замества липсващото, няма как, това за всеки е ясно, дава ти някакъв вътрешен покой и огромно щастие, разбира се, но другото е все там в сърцето и съзнанието и боли много.
Аз единствено искам да дойде момента (казвала съм го и преди), да има ден да не помисля за това. Тежко и несправедливо е човек да носи такова бреме до живот, но в общи линии това е положението, връщане назад няма.
Пожелавам ви на вас с Яничка едни живи и здрави бебенца възможно най-скоро, както и на всички останали, които чакат или правят опити за тази заветна радост.