Момичета, докато пиете FH Pro спирате ли си витамин Д капките и фолиевата? Аз мисля фолиевата и Б12 да ги оставя, защото са метилирана форма, а съм с мутации, но се чудя за Д.
Лина, какво стана със стерилната урина?
Вистал, честита да ти е. Пожелавам ти да е щастливо семейство. При вас каръка размина ли се? И какво стана с твоята приятелка, която ходи при ходжата?
Маги, Ами с твоята приятелка. Ходи ли в Турция?
Относно вливките и Медрол. На мен д-р Петрова ми каза, че не било хубаво и двете да се правят, но щом държа на кортикостероиди, ще ми предпише. Това във връзка, че ми беше казала, ч ще съм при следващ трансфер на кортикостероиди, но д-р Русев предписа вливките за минимално завишените ми нива на НК клетки, а тя на него се доверява. След това и д-р. Конова се чудеше защо са му вливки при толкова леко завишени НК клетки.
Лято, ти винаги мислиш 50 крачки напред. Прави си процедурите, нито се раждат децата в точно определен ден, нито има особено значение, Божа работа. Нищо не става по план. Прави си трансферите, докато можеш, че не знаеш другия месец какво друго може да изскочи. А и по-скоро докторът преценява дали ще ти прави фреш трансфер или ЗЕТ, не е точно концерт по желание.
Аз тъкмо бях в еуфория за Турция и 30 Мин след разговора с д-р Карлъкая и ми секнаха ентусиазма. Обадиха ми се клиентите от Белгия да кажат, че имат подписан нов договор с шефовете ми. Че ще ми сформират екип от 6 човека от февруари и било моя отговорност нещата да потръгнат. За целта февруари по някое време ще пътувам за Белгия за не знам колко време, след това те щели да дойдат в България. Та ще си запиша час за Турция за първоначален преглед и след това не знам точно кога ще ходя за стимулация. Поне цикъл-два трябва да пропусна. Ама здраве да е, аз толкова време чаках. Само Уреаплазмата да излезе чиста, че ме притеснява. Но и да не е пак отивам. Въпреки бактерии докторът обмисля и ЦС, което малко ме притеснява, но каза че ще го обсъдим. Четох из форумите, че се съобразява с желанията на хората.