0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #200 -: Януари 07, 2020, 14:49:18 pm »
Тери, Тери  :bighug: :bighug: :bighug: Дано да се засечем в Истанбул и да си хапнем по една баклава заедно ( тровя те за баклавата  :cul2:  :) )

Лято и при теб значи се засича втората фаза :-) .
*
« Отговор #201 -: Януари 07, 2020, 15:10:34 pm »
Тери,много се радвам!!Това е голяма крачка,кога чакаш цикъл?
Кукапетъл,страхотна новина,след 2 дни още по-голямо ЧХГ,днес 8ми ден ли ти беше?Аз ти казах,който е в трансфер и пусне тема забременява.
« Отговор #202 -: Януари 07, 2020, 15:26:13 pm »
Ихууу, Тери, много ме зарадва с новините за Турция, сега бъди спокойна, не се притеснявай толкова за магическите пръчици, всичко се нарежда, отпусни се и дай шанс на тялото си да си отдъхне покрай грижите с бактерии и всякакви проблеми. Благодаря за пожеланията за моя мъж днес, запомнила си!  :D 😘 ❤️
Двечки ми върнаха. Обадиха ми се от клиниката да отида на преглед на 17. 01. Много мило ми стана, не беше моята лекарка, но друга, която познавам, радва се по телефона жената. Имах предписани вливки с интралипид от доц. Русев при положителен тест, но много се колебая дали да правя, не правих при трансфера, тъй като той ми каза, че ако съм правила при предишния опит, сега няма да има нужда, моите НК клетки бяха малко над нормата. Медролът дали върши същата работа?
Лято, благодаря ти от сърце! Честита да си и ти, скоро да ни зарадваш с положителен резултат!
Слънчицето, права беше, вдъхна ми кураж да пусна темата, само се моля всичко да е наред! Много ти благодаря! 💕😘❤️ 9 ден след трансфера ми е.
*
« Отговор #203 -: Януари 07, 2020, 15:37:34 pm »
Тери, сега просто постой мирна и си чакай. :) Скоро ще забременееш и ще можеш да започнеш да ядеш :)

Кукапел, кортикостероидите също понижават НК клетките.
« Отговор #204 -: Януари 07, 2020, 15:58:25 pm »
Терииии, страхотно! Това е чудесна новина! Кога отивате? Скоро ще си бременна!
*
« Отговор #205 -: Януари 07, 2020, 16:11:29 pm »
Кукапетъл,това е супер ЧХГ,моето за сравнение беше 574 на 12ти ден.Днес ще имате двоен празник🤗🤗
*
« Отговор #206 -: Януари 07, 2020, 16:20:48 pm »
Леле Тери, страхотна новина.Виждаш ли, ще се наредят нещата!

Прекрасни новини, страхотен ден!

*
« Отговор #207 -: Януари 07, 2020, 16:22:10 pm »
Кукапетал, честито прекрасно ЧХГ. Казах ти аз, че щом ти определиха датата за тест на рожденният ден на мъжът ми - значи ще е положителен!

Тери, нещата започват да си идват по местата и ще видиш, че това ще е твоята година.

Хелиантус, правенето на плана е лесната работа и помага много. Дори и след това да се наложи да се промени 100 пъти.

Момичета, къде в София да пусна тест за вродена и придобита тромбофилия? Ще е супер, ако правят и вит.Д и АМХ.

26.09.2019
*
« Отговор #208 -: Януари 07, 2020, 17:09:18 pm »
Kukapetal - знаех си! И двете са се хванали!!!(Амин!) Тери, и за теб ми беше сигурно- до Март ще си бременна( баси, не знам защо го написах така ) . Пиша телеграфно, че някъв вирус ме тръшна и цял ден спя. Имам аларма на телефона само за срещи и пак лягам :) Яничка, геника?
« Отговор #209 -: Януари 07, 2020, 17:13:48 pm »
yanicka за вродена тромбофилия в майчин дом 103лв,а за придобита може в геника.
*
« Отговор #210 -: Януари 07, 2020, 17:47:26 pm »
Тери, на теб не ти ли беше казал ходжата, че януари ще имаш развитие? Страхотни новини, до края на годината ще има още бебета ❤️.
При моите стимулации до сега като донор не съм взимал прогестерон или друго след пункция та, тоест е нормално да се засичат май. Не знам как е при процедура за забременява не, все пак. Иначе Чхг-то таймира овулацията и тя е 2-3 часа след пункция та май, тъй че за мен е логично да съвпадат нещата.
Мен вече хремата ме отпусна и виждам и дишам нормално. Но вчера обяснява на шефа ми какво погребение искам, че се чувствах ужасно. Въпреки че силно вярвам, че най-гадно ни е точно преди да се оправим и най-добре ни е точно преди да рухнем. Естествено, че се шегувах с него де.

*
« Отговор #211 -: Януари 07, 2020, 18:50:18 pm »
Лято, защо да взимаш прогестерон? Как ще има о при пункция? Трябва да се освободи Я, а те ги вадят.
При цикъл, в който ти връщат ембриони си трябва прогестерон. Ако тогава не им се помогне, кога?
« Отговор #212 -: Януари 07, 2020, 19:41:20 pm »
Ех че хубави новини . Поздравление 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
*
« Отговор #213 -: Януари 07, 2020, 19:59:25 pm »
Круела, а от Майчин дом резултата може ли да се види онлайн?
И какво включва тази цена?
« Последна редакция: Януари 07, 2020, 20:05:30 pm от yanicka »

26.09.2019
« Отговор #214 -: Януари 07, 2020, 20:19:44 pm »
Яничка, Не може да се види онлайн, но могат да ти го пратят по имейл. Включва основен пакет вродени тромбофилии, като се прибера по- късно мога да ти снимам моите да видиш.
« Отговор #215 -: Януари 07, 2020, 21:11:45 pm »
Пращат ги резултатите на имейл,ако ги вземеш лично имаш безплатна консултация с генетик. Ето ги резултатите.
*
« Отговор #216 -: Януари 08, 2020, 00:41:56 am »
Божеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, напълно бях изключила.
Кукапетал, много се радвам за теб.  8O 8O 8O 8O 8O Боже, това е най-хубавто нещо, което може да види човек. Господ да е с теб и да те пази.  :bighug: :bighug: :bighug:

Аз пък влизам точно защото се надявах да си направила теста и някак вътрешно усещах, че е станало този път!!!
Много се радвам за теб Кукапетъл
 :bighug:

Тери и за раздвижването при теб много се радвам, дано поне при теб да е познал ходжата!!!

Момичета, да споделя с вас, реших, че искам да започна годината с някаква промяна и вчера, благодарение на една приятелка се сдобих с мечтаната татуировка (първа за мен), и съм с надеждата, че тази година вече трябва да бъде безоблачна и късметлийска за семейството ми, пък "ако ще" както се казва...
« Последна редакция: Януари 08, 2020, 00:55:18 am от Vistal »
*
« Отговор #217 -: Януари 08, 2020, 07:40:10 am »
Павла, това казвам, че е по-различно, а не че е трябвало да ми предписват прогестерон. Но въпреки това се засичат и двете ЛФ - с пункция и при нормален цикъл.
Може ли да ми кажете дали правилно го смятам? При ин витро термина се определя от първи ден на стимулацията, нали? То и от Ц да е май ще е все тая. Синът ми е роден на 26.10. с  термин на 04.11., както и да го смятам ако на този цикъл завършим цялата роцедура и тя е успешна терминът би бил точно в този прозорец. Хич не искам да отнемам празника на детето с бебешки вълнения, но мъжът ми не е съгласен да го оставим за ЗЕТ след няколко месеца.
« Последна редакция: Януари 08, 2020, 07:47:24 am от Лято »

*
« Отговор #218 -: Януари 08, 2020, 08:00:47 am »
Момичета, докато пиете FH Pro спирате ли си витамин Д капките и фолиевата? Аз мисля фолиевата и Б12 да ги оставя, защото са метилирана форма, а съм с мутации, но се чудя за Д.
Лина, какво стана със стерилната урина?
Вистал, честита да ти е. Пожелавам ти да е щастливо семейство. При вас каръка размина ли се? И какво стана с твоята приятелка, която ходи при ходжата?
Маги, Ами с твоята приятелка. Ходи ли в Турция?
Относно вливките и Медрол. На мен д-р Петрова ми каза, че не било хубаво и двете да се правят, но щом държа на кортикостероиди, ще ми предпише. Това във връзка, че ми беше казала, ч ще съм при следващ трансфер на кортикостероиди, но д-р Русев предписа вливките за минимално завишените ми нива на НК клетки, а тя на него се доверява. След това и д-р. Конова се чудеше защо са му вливки при толкова леко завишени НК клетки.
Лято, ти винаги мислиш 50 крачки напред. Прави си процедурите, нито се раждат децата в точно определен ден, нито има особено значение, Божа работа. Нищо не става по план. Прави си трансферите, докато можеш, че не знаеш другия месец какво друго може да изскочи. А и по-скоро докторът преценява дали ще ти прави фреш трансфер или ЗЕТ, не е точно концерт по желание.
Аз тъкмо бях в еуфория за Турция и 30 Мин след разговора с д-р Карлъкая и ми секнаха ентусиазма. Обадиха ми се клиентите от Белгия да кажат, че имат подписан нов договор с шефовете ми. Че ще ми сформират екип от 6 човека от февруари и било моя отговорност нещата да потръгнат. За целта февруари по някое време ще пътувам за Белгия за не знам колко време, след това те щели да дойдат в България. Та ще си запиша час за Турция за първоначален преглед и след това не знам точно кога ще ходя за стимулация. Поне цикъл-два трябва да пропусна. Ама здраве да е, аз толкова време чаках. Само Уреаплазмата да излезе чиста, че ме притеснява. Но и да не е пак отивам. Въпреки бактерии докторът обмисля и ЦС, което малко ме притеснява, но каза че ще го обсъдим. Четох из форумите, че се съобразява с желанията на хората.
« Последна редакция: Януари 08, 2020, 08:06:23 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #219 -: Януари 08, 2020, 08:29:50 am »
Тери, петък е на първичен.Дадоха и час от понеделник за петък, да знаеш че бързо стават нещата.Аз чакам с нетърпение и и стискам много силно палци.

Лято, няма значение какво е забременяването пак ти смятат термина по първия ден от последната менстурация.Но теб това не ти е важно, ти забременей пък ще го мислиш термина!

Аз нали съм ви казвала, че имах завишени НК клетки преди Моника и сега и с близначките влизки не съм правила, а сега и с близначките не ги изследвах дори.Говорихме с моя доктор, той ме пита какво мисля за Нк клетките, аз казах че не държа на вливки, чела съм че повече се препоръчват при проблеми с развитие на плода и загуба в ранни седмици, а не че пречат на имплантацията.Той се съгласи с мен и не ми е искал и за момент да правим вливки.