Величка, то моето е по-скоро придобита от стимулацията и вероятно ще отмине. А и ние правим инвитро, но твоят случай беше много подобен на този на Хелиантус, не бях се замисляла. Много хора отричат фенестрацията, но при теб определено сработи. Няма как да се каже на черното бяло
Писах на др Карлъкая от Бахчеджи, за му обясня нашия казус. Реших, че няма смисъл да ходя на първоначален преглед, ако той не смята, че е редно да правя процедури.
Не ми отговори и писах на координаторка. Тя каза, че той е споменал нещо за мен. И видях, че час преди това ми че писал имейл "I will call you with our Bulgarian translator as soon as possible"
Затрепери ми под лъжичката. Не ми казва:"да", не ми казва:"не". Сигурно ще имат въпроси към мен.
Ако ми откажат, смятам, че ще има причина за това и ще вляза в болница на венозен антибиотик.
И само да се замислим как в някои клиники гониш лекар да ти обясни защо нещо не се е получило, а този лекар ще ми звъни, за да говори с мен и да не ме разкарва, ако няма смисъл.
Дано има смисъл, че само те ми останаха като надежда