Тери, аз ходих при обикновенно АГ, което бях избрала да ме изражда, на ЖК по ЗК, за да си ползвам осигуровките и да си има жената цялата ми история.
На ФМ и всичко друго ходех в СОфия.Сега с МОника ходех всеки месец в София, но виж с близначките само на ФМ.Предполагам и ти ще си като мен при втора беременност.
Знаеш, че преди да забременея с близначките смених работа.Махнах се тотално от сферата си на работа, излязох много от зоната си на комфорт, налагаше се да се науча да работя с клиенти постоянно, да свиквам с държавна инсититуция, да уча, нови закони, нови колеги и т.н.Нервите бяха много, но си казвах спокойно, пази се, пази децата.Успях, но не спрях работа, защото тя ме отвличаше от мислите за контракции и проблеми.С Моника бях по същия начин.Правихме проект на един мост, много сложно и отговорно беше, работех два дни от в къщи, три от офиса и обратно, че бях с ниска плацента и трябваше да лежа.Но ето го оцеля, независимо от норевите.Аз също съм до болка отговорен човек, за това ти казвам, че ако си добре и нямаш предпоставки, ти сама ще видиш как ще го даваш по-философски и лежерно с ядосанията, е се щадиш.Хората сме такива, имаме голямо чувство за самосъхранение.
Но ако усетиш, че не успяваш си вземи почивка.