Хелиантус, аз уж натрупах много дрехи, но сякаш повечето бяха все бодита. Даже отказах някои бодита на Маги без дори да попитам какъв размер са, но докато подредя по размери свят ми се изви. Накрая се оказа, че все нещо ми липсваше, а и с повръщането на Криси нищо не стигаше. Отделно от това бебето се пере отделно от нас, а пералнята ми събира 7-8 кг и можех да я напълня с бебешки веднъж седмично само и то с 300 зора и то само благодарение на това, че през цялото време някой ми пращаше и дрешки за по-големи деца, които също перях с малките. Така стана, че хем не ми стигаха заради повръщането, хем не можех една пералня да напълня. Като смених от 56 на 62 размер се оказа, че доста от 62 размер са се свили при предишни употреби и са били по-подходящи за 56, а аз съм се измъчила. И в крайна сметка и 62 нямах почти нищо, а и повечето беше с къс ръкав (слагам под ромперчетата) та купувах още. Сега съм я сложила на смесено 62 и 68, защото и това което съм купила пак не стига. Преобличам я по 5-6 пъти на ден, че и лигите почнаха да текат много и е мокра почти винаги. Също не харесвам плюш. Мисълта ми е, че за начало може да е Ок, но после зависи от детето много, а и от големината на пералнята ако не переш бебето на ръка. Малко остана, съвсем скоро ще се гушнете с момчето ♥