Тери, вие защо не правите секс? Нямате забрана да не правите. Или ти не искаш? Ние сме пробвали 3-4 пъти може би досега. То първо кървеше, после нали лекувах бактерии, а сега пък коремът започва да тежи и е некомфортно. И аз вече нямам желание, иначе до към четвъртия месец хормоните ми се бяха разбушували и ми се правеше, но не можеше. А какво стана с разширяването на таза, болят ли те кокалите, убива ли ти все още нещо?
Случвало ли ви се е да се изнервите по време на бременност, да се ядосвате, да повишавате тон, да викате? Ако да, как сте се чувствали след това - коремът, матката, бебето? Предната голяма бременност ми се беше случило няколко пъти, както и точно непосредствено преди края... Тогава получавах втърдяване или контракции. Вчера имаха малко контракции по-късно след това. Чела съм, че при такива състояния кръвното се вдига и кръвоносните съдове могат да се стеснят. Отделно, че бебето може да чува...
Тази бременност вчера за първи път ми се случи да се изнервя много. Решихме да занесем котката на село и от няколко дни е там. Не знам дали си въобразявам, но докато тя беше тук, като че ли ме успокояваше и рядко съм стигала до много ядосано състояние.