Янче, аз бих се възползвала от превръзките за изтичане на околоплодни води, памперс гащи и превръзки за родилки, ако са свободни. Аз и от Маги разни неща ще взема, изобщо не ме притесняват розови неща и еднорози. То като ви слушам как всичко се цапа бързо, умалява.
Янче, С нетърпение чакам в темата на бебетата да разкажеш как си казала на майка ти, като се освестиш (демек след третия месец).
Днес пак бях пълен парцал следобед и бебето едно вяло, направих си този път едно хубаво кафе и още на половината се оправиха нещата. Бях сутринта на ЖК и казах на доктора за моето кръвно. Каза, че има връзка по принцип, защото моето е доста ниско, а това пък влияе на кръвотока към бебето. И както се въздържах от кафето, че има някакви митове, че то пък води до кръвосъсирване, така и бързо си направих едно днес. Всички пихте кафе и биехте инжекции, пък нищо ви няма. Айряна със сол при мен хич не работи, защото аз ръся по половин солница и тялото е свикнало вече явно.
Робин, явно ще е скоро. Дано не е само с предизвикано. Имаш ли някакво постепенно изтичане на водите, провериха ли с реактив или просто се редуцират самите води?