Да, скоро съм. Скоро, скоро - след 2 седмици, тогава ще съм 17-18-та седмица. През ден в Тутракан и Плевен. Отделно съм записала при Сигридов 20 седмица.
Малко се притеснявам, че повече от месец никой няма да ме е виждал. Контракциите продължиха 2-3 дни, всеки ден си имаше някакъв период, когато ги усещах. Възобнових но-шпа 3*1, продължих Магнерота, но си имаше контракции. Тогава минах на магнезий*250 мг на ден (на GNC). Не знам дали от но-шпа-то, или от магнезия, но от 2-3 дни нищо не съм усещала. Това пък сега нещо почна да ме притеснява. Отделно от контракциите, усещах нещо вътре и го оприличавам на движения на бебето (освен ако не са газове). И сега не само контракции не усещам, но и други усещания нямам.
Отделно аз също се уморявам бързо и не мога да вървя дълго или да стоя права. На 20 и няколко тичах напред-назад до 9-тия месец. Сега не мога да си представя, ако имаше някое 2-годишно, което трябва да гледам, как бих се справила. Предимно лежа вкъщи. Свършам някаква домакинска работа за час-два и лягам. Ставам отвреме на време, ако има нещо за купуване, излизам, ама все наблизо, а и по-леки работи нося. Коремът ми доста си личи, доста е напред. Не знам при вас как е / е било, не знам как трябва да бъде и кое нормално, но аз се оприличавам като в 5-ти-6-ти месец.