Само за информация, д-р Даскалов работи с д-р Евтимова детски кардиолог. Според интернет работи в МЦ Фемина в София.
В темата, където пишем жени с термин август, едното момиче беше ходило на ФМ при д-р Даскалов. Той й казал, че всичко му изглежда добре, но й препоръчва да отиде и до София за ехокардиография. И се започна как лекарите работят всички заедно, изкарвали пари от нас. Защото явно се очаква като идем на ФМ и докторът да е кардиолог, нефролог, стоматолог, фризьор, Абе всичко да знае. Та както и да е, включи се една майка, която чака второто си дете. При раждане на първото дете се оказва, че има порок на сърцето, който е изисквал я лечение, я интервенция. Но каза, че дните в родилното е изкарала много уплашена и стресирана. Тя агитира всички да минат ехокардиография, защото все може да се открие нещо и човек е добре да е подготвен от рано.
На мен д-р Даскалов като ми каза, че бебето има две артерии към десния бъбрек, тази информация дадена ми в ранен етап ми позволи да прочета, да се информирам, да приема нещата спокойно и ако недай си Боже има някакви проблеми, да знаем къде да ги търсим.