0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #500 -: Май 19, 2007, 09:33:46 am »
Здравейте! Искам да ви попитам колко време преди М.трябва да спадне БТ? Питам, защото аз по принцип не я меря, обаче тази сутрин реших да я проверя и беше 37.4. Днес ми е 29 ден от цикъла и 12-13 ден от О. Мога ли да се надявам този път да е станало. Усещам леки болки както когато ми идва, обаче нещо гърдите ми са съвсем леко подути, без да ме болят.
Искам да ви благодаря и че ви има. С вас по-лесно минава чакането, а и съветите са ви безценни.
*
« Отговор #501 -: Май 19, 2007, 10:45:57 am »
За да ти дойде цикъла БТ трябва да спадне под 37-36.9,искрено се надявам "да е станало".Кога ще правиш теста?
*
« Отговор #502 -: Май 19, 2007, 19:56:33 pm »
Ами мисля да изчакам поне 2 дена, защото днес ми е 12 или 13 ден след О. Не можах да я засека точно, защото 3 дена имах 2 плътни чертички на тестовете. Преди 2 дена правих тест, обаче беше ---. Надявам се да не е показал, защото е беше рано (10, 11 ден след О.) Обаче нямам търпение да разбера, затова питах колко време преди М.трябва да спадне БТ.
*
« Отговор #503 -: Май 20, 2007, 12:13:40 pm »
Здравей Мими, при мен БТ спада ден-два преди да ми дойде. Дано при теб да се е получило този път. :)
/>
« Отговор #504 -: Май 20, 2007, 19:17:26 pm »
Моята Т. и днес беше висока, но ме въртят коленете. Така става преди да ми дойде. Много се надявам да е от лошото време и ако беше по друго време да си го мисля. Но вече не вярвам в положителния резултат. Ще чакам и няма да правя тест за да не ме боли много.
*

Dia-11

« Отговор #505 -: Май 20, 2007, 19:49:06 pm »
Честито на всички с положителни тестове. Искам да попитам кога най-рано може да се види плодния сак след положителен тест. Днес ми е 4 ден от закъснението.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #506 -: Май 20, 2007, 19:58:11 pm »
Честито на всички с положителни тестове. Искам да попитам кога най-рано може да се види плодния сак след положителен тест. Днес ми е 4 ден от закъснението.
Dia-11,защо не се регистрираш вече?Мисля,че не ти представлява проблем.Тест прави ли?
*

Dia-11

« Отговор #507 -: Май 20, 2007, 20:23:25 pm »
Да теста ми е положителен но имам болки като пред МЦ. Регистрирана съм но на компа в службата тук ми дава грешка и немога да вляза с регистрацията и затова съм като гост. Проблем ли е?
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #508 -: Май 20, 2007, 21:09:10 pm »
Привет, момичета! Aramiz, при мен пада под 37 2-3 дни преди М. Дори след кюртаж се получи така. стискам палци при теб всчко да е така, както си го пожелаваш!!! :crossfingers:
Dia, плодното сакче при мен видяха още на втория ден /почти веднага след теста/ от закъснението и то съвсем ясно. За съжаление не бе задълго... Искрено се надявам, че при теб нещата ще са много, много по-хубави!!!  :bighug:

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #509 -: Май 20, 2007, 21:11:59 pm »
Да теста ми е положителен но имам болки като пред МЦ. Регистрирана съм но на компа в службата тук ми дава грешка и немога да вляза с регистрацията и затова съм като гост. Проблем ли е?
Първо,едно тихичко честито! :wink:Няколко пъти се каня да ти пиша на лични ,но като влизаш като гост,няма начин. :D
*

Dia-11

« Отговор #510 -: Май 20, 2007, 21:55:07 pm »
Пиши ми на zar_st@abv.bg
*
« Отговор #511 -: Май 21, 2007, 08:12:34 am »
Честито на всички успели! Вчера и днес БТ ми е 37,1. Най-късно днес трябва да ми дойде М. и мисля, че ще стане, защото тази сутрин правих тест и по-отрицателен не може да бъде  :(. Вчера на два пъти докато се опитвах да отида до тоалетна съвсем слабо прокървих. Чувствам се направо смазана! Уж всичко беше като по учебник... Все пак кажете ми мога ли да се надявам? Може ли теста все още да не може да засече хормона? Правих тест от кутийката с О.тестове.
« Отговор #512 -: Май 22, 2007, 09:57:16 am »
Специални поздражи за Mama07 i rili,дано всичко бъде наред,пазете се и се грижете добре за себе си и за плодните сакчета във вас. :wink:Надявам се и стискам палци всичко да мине леко и без проблемно.Стискам палци.Успех и на всички останали които чакат.........аз от този месец продължавам да чакам :?това чакане вече ме измориава и леко ми писва, надявам се да не прозвучи зле ама наистина се измориавам и оттегчавам.......все чакаш, чакаш и накрая пак нищо.Добрата новина е че ние само 1 месец правим по-често секс, когато съм в О.ама все пак........ :P.
*
« Отговор #513 -: Май 22, 2007, 12:13:46 pm »
Аз май и този месец напразно чаках... Днес БТ ми падна на 36.85, а от вчера имам съвсем слабо ръждиво зацапване, но не усещам никакви болки. Това е много необичайно за мен. Не знам какво става и направо изпадам в паника. Утре съм на лекар. Дано всичко да е наред, че ще се побъркам!
*
« Отговор #514 -: Май 22, 2007, 14:58:51 pm »
Луничка, какво стана на прегледа? Стискам палци за  :bfp:
/>
« Отговор #515 -: Май 22, 2007, 18:43:03 pm »
Ами бременна съм, имам си точица и жълто тяло....сега остава да кажа на таткото...той още незнае :oops:
*
« Отговор #516 -: Май 22, 2007, 18:53:04 pm »
Честито, луничка!!!
как си издържала да не му кажеш досега 8O

*
« Отговор #517 -: Май 22, 2007, 19:03:41 pm »
Честито Луничка, много се радвам за теб. Лека и безпроблемна бременност.  :ballons:
/>
« Отговор #518 -: Май 22, 2007, 19:50:12 pm »
Честито, луничка!!!
как си издържала да не му кажеш досега 8O

Ами незнам...това ми е втора бременност, и е съвсем различно...някак си неискам да се знае. Исках първо всичко да се потвърди и така....странно нещо са бременните!! :P
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #519 -: Май 22, 2007, 19:55:49 pm »
Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност! Много късмет и хубави емоции!  :balk_5: :balk_5: :balk_5: