0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как реагират мъжете до вас...?
« Отговор #20 -: Май 26, 2005, 13:50:27 pm »
Ами като гледам, освен с ledena_luna и iccvesi  да си създадем Дружество за борба с нашите мъже :bonk:...
Аз ще се боря довечера и ще се опитам най-накрая да го убедя да отидем в Пловдив... Бах се отказала вече да му говоря по този въпрос, но сега трябва да бъда много настоятелна, защото ако не отидем, това означава въобще да спрем да вървим напред, а не искам!!!
« Отговор #21 -: Май 26, 2005, 14:21:39 pm »
Готово, съгласна съм да основем дружеството...Само дето аз няма вече за какво да се боря, тъй като нямам шанс. Но ти не се оставяй, опитай всичко. Ела в София, ако в Пловдив не ти помогнат.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #22 -: Май 26, 2005, 15:00:33 pm »
Цитат на: Tifany
Ами като гледам, освен с ledena_luna и iccvesi  да си създадем Дружество за борба с нашите мъже :bonk:...
Аз ще се боря довечера и ще се опитам най-накрая да го убедя да отидем в Пловдив... Бах се отказала вече да му говоря по този въпрос, но сега трябва да бъда много настоятелна, защото ако не отидем, това означава въобще да спрем да вървим напред, а не искам!!!

точно така - бой, глад и стриганье!  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #23 -: Май 27, 2005, 14:40:36 pm »
Цитат на: StefiZ
Аз на моя освен паметник да му направя в знак на благодарност, защото освен че е плътно до мен, прави и всички изследвания без проблеми ами ми търпи и кофти настроенията, които за съжаление на последък зачестиха :cry:

Стефи, това последното си е за златен медал! :balk_47:

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #24 -: Май 27, 2005, 16:12:50 pm »
Абе добричък си ми е той, е мрънка от време на време, ама бързо му минава :D
*
« Отговор #25 -: Май 27, 2005, 23:47:38 pm »
Май от  :bonk: имаше полза.... имам малък напредък - поне прие идеята да отидем в Пловдив. Следващата битка ще е по въпроса кога точно да стане това. Защото от приемането до осъществяването време много...
*
« Отговор #26 -: Май 28, 2005, 09:25:42 am »
Точно така Тиф, с постоянство всичко се постига. Внимателно, бавно, спокойно и на често и ще видиш, че ще има резултат.
Знаеш ли повечето мъже не понасят това, че жените им казват кое е правилно и кое не, дори да си права, само мисълта, че ти си се сетила и се опитваш да му го наложиш е "ужасна" за тях. Така че казваш веднъж с подходящия тон и оставаш нещата да отлежат малко. След известно време дори може сам да ти предложи твоите идеи, но вече като обмислени и "негови" :wink:
Абе малко объркано стана, но се надявам, че си ме разбрала.  :D
Няма нищо непостижимо, когато двама души се обичат и вървят в една посока :)
успех
*
« Отговор #27 -: Май 28, 2005, 09:34:30 am »
Ами аз така правя - казвам нещо и го оставям да помисли, после пак подхвърлям нещо и така...Ама гледам да не прекалявам, да е "на час по лъжичка", че да не постигна обратен ефект. Но той сам да каже "Хайде да отидем и да направим нова спермограма" - това никога, ама никога не може да стане. Мисля, че все пак ще се съгласи, но замо защото аз настоявам, иначе неговото мнение е, че от всичко това няма смисъл, нищо нямало да стане и т.н. Пък ако не се съгласи по добрия начин, ще приложа другия :fighting:
*
« Отговор #28 -: Май 28, 2005, 10:02:44 am »
Знаеш ли повечето мъже не понасят това, че жените им казват кое е правилно и кое не, дори да си права, само мисълта, че ти си се сетила и се опитваш да му го наложиш е "ужасна" за тях. Така че казваш веднъж с подходящия тон и оставаш нещата да отлежат малко. След известно време дори може сам да ти предложи твоите идеи, но вече като обмислени и "негови" :wink:

Стефи, това да не е професионално изкривяване на програмистите? Абе все едно го казваш за моя 1:1. Интересното при нас е, че след известно време спори с мен, че ми бил казал точно това, което аз съм казала в предния спор - ама на аз съм си правела каквото знам. Направо ми иде да го цапна с нещо в такъв момент ;) :)
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #29 -: Май 28, 2005, 10:54:19 am »
Цитат на: cygnus

Стефи, това да не е професионално изкривяване на програмистите? Абе все едно го казваш за моя 1:1. Интересното при нас е, че след известно време спори с мен, че ми бил казал точно това, което аз съм казала в предния спор - ама на аз съм си правела каквото знам. Направо ми иде да го цапна с нещо в такъв момент ;) :)

Абсолютно аналогична ситуация с моя програмист :lol:  Явно е заразно :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #30 -: Май 28, 2005, 11:32:57 am »
Цитат на: ultra

абе вие от луната ли падате, моми? :)
никакви програмисти няма намесени в тайната, това си е типично мъжко поведение и начин на мислене...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #31 -: Май 30, 2005, 09:16:20 am »
Момичета, и аз си мисля, че е разсеяност, инат, мъжко честолюбие или каквото искаш там го кажи при всички мъже, но съм наистина обедена, че при програмистите е по-силно изразено. Но хубавото там е че е постоянно т.е. няма да изневери на логиката :wink:
Дони, и аз съм го имала същия случай "ами аз нали точно това ти казах, ма ти не та не" :D  е не да го цапна, ами направо ми иде да му събера багажа в такива моменти :lol:
цунки
*
« Отговор #32 -: Май 30, 2005, 09:29:33 am »
Момичета, и аз си мисля, че е разсеяност, инат, мъжко честолюбие или каквото искаш там го кажи при всички мъже, но съм наистина обедена, че при програмистите е по-силно изразено. Но хубавото там е че е постоянно т.е. няма да изневери на логиката :wink:
Дони, и аз съм го имала същия случай "ами аз нали точно това ти казах, ма ти не та не" :D  е не да го цапна, ами направо ми иде да му събера багажа в такива моменти :lol:
цунки

Стефи, питай джамата какво работи нейния ?  :lol:   :balk_87:
Абе все сме в отбора  :wink:

:balk_119:  :balk_119:   :balk_121:  :balk_121:  :balk_121:
*
« Отговор #33 -: Май 30, 2005, 13:50:36 pm »
Знам аз, и тя от нашата партия ама само дето се прави на разсеяна и обобщава компетентно :wink:  :lol:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #34 -: Май 30, 2005, 15:20:29 pm »
[/quote]
това си е типично мъжко поведение и начин на мислене...[/quote]

Абе не е типично, на моя още първият път като му споменах, че трябва да се направи спермограма, той го прие веднага. И в интерес на истината, мен ме беше повлякло течението и когато наистина я направихме беше, защото той каза "Айде, де, кога ще я правим" и ме накара да запиша час :!: А не е като да не го е било страх, помните, че разказвах тук как се беше спекъл, но то иначе не би било нормално поведение, а дебилизъм :wink:
« Отговор #35 -: Май 31, 2005, 03:10:41 am »
ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС ПОНЕЖЕ САМ ПРЕЖИВЯЛА,КАКТО АБСОЛЮТНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ ТАКА И СУПЕР ВНИМАНИЕ.РАЗВЕДЕНА СЪМ.С БИВШИЯ МИ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ МОГА ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ.ТЕМАТА БЕШЕ ТАБУ.УСПЯХ ДА ГО НАКАРАМ ДА СИ НАПРАВИ СПЕРМОГРАМА СЛЕД 3 ГОДИНИ НЕУСПЕШНИ ОПИТИ.БЕШЕ АБСОЛЮТЕН ИНАТ.МОЖЕ БИ ГО БЕШЕ СТРАХ.ЗАПОЧНЕХ ЛИ РАЗГОВОР НА ТАЗИ ТЕМА СТАВАШЕ И ИЗЛИЗАШЕ.БЕШЕ МИ МНОГО ТЕЖКО.САМА ПРЕЖИВЯВАХ ВСИЧКО.МАИКА МУ КАЗА ЧЕ СИГУРНО ИМАМ КИСЕЛИНА КОЯТО УБИВА СПЕРМАТОЗОИДИТЕ МУ.ИМАХМЕ И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ.РАЗВЕДОХ СЕ.НЕСХОДСВО В ХАРАКТЕРИТЕ.СЕГА ИМАМ ПРИЯТЕЛ ОТ 2 ГОДИНИ.КОРЕННО РАЗЛИЧЕН.НАИ-ПРЕКРАСНИЯ ЧОВЕК КОИТО ПОЗНАВАМ.ПОДКРЕПЯ МЕ ВЪВ ВСИЧКО.ПРАВИ ВСИЧКИ ИЗЛЕДВАНИЯ КОИТО СА НУЖНИ.И НАИ ВАЖНОТО Е ЧЕ КОГАТО МИ ДОИДЕ И ИЗПАДНА В ОНОВА ПРОКЛЕТО СЪСТОЯНИЕ НА БЕЗТЕГЛОВНОСТ И ОТЧАЯНИЕ ВИНАГИ НАМИРА ДУМИ ДА МИ ДАДЕ НАДЕЖДА.САМО СЕ МОЛЯ ДА НЕ СЕ ПРОМЕНИ.
« Отговор #36 -: Юни 01, 2005, 16:46:15 pm »
Цитат на: ultra

Ето, можем да си направим и такова клубче - ситуацията е подобна и с моя програмист :lol:  :lol:
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #37 -: Юни 02, 2005, 16:12:36 pm »
И ти ли бе, мила, с програмист? :D
Е ставаме за клуб вече, много сме :wink:
*
« Отговор #38 -: Юни 02, 2005, 16:47:05 pm »
А как ще се казва?  
"Отчаяни съпруги"?  :balk_101:  :balk_121:
 :wink:
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #39 -: Юни 02, 2005, 18:25:49 pm »
А как ще се казва?  
"Отчаяни съпруги"?  :balk_101:  :balk_121:
 :wink:

не!

"Тояга и морков" ще се казва...

млади и неопитни програмистки булки сте вие още, не четете достатъчно литература...
има в нета достатъчно материали за опитомяване на опърничави програмисти.
следва продължение, stay tuned  :D