като ме види и пита какво има аз като започна да му разправям и да говорим,той ми вика"стига с тия глупости,не ме занимавай с простотии"...за него е наред,но не на него подмятат"кога ще станем баба и дядо"или"хайде скоро да ни зарадваш с новина".все едно само от мен зависи.ама си е нормално родителите му да си мислят че ако има проблем той е в мен.той не е поставен на такъв натиск ако може да се каже така и за него всичко са глупости и измишльотини.
BLACK_ROSE имам чувството, че аз съм написала всичко това... И при нас е така. Особено напоследък родителите му направо ме подлагат на тормоз, най-вече майка му. А на него и дума не отварят по този въпрос, нали проблемът в никакъв случай не може да е в сина им... Помолих го да говори с тях, но той нищо не направи. Дори вчера си ходи да ги види и пак не са говорили...А в понеделник майка му ще идва и знам, че отново ще ме почне "айде, докога ще чакате?", "Ама няма ли вече да ми се похвалите с нещо?", "Я да погледна, да няма нещо, че ми се струваш напълняла?" и т.н. Направо отсега обмислям как да избягна срещата с нея, защото вече ми е много трудно да съм любезна и ако заговоря може да стане една... Мълча все още само заради мъжа си, защото той не им е казал, че са открили проблем при него, но не знам още колко ще успея да мълча. Защо все на мен трябва да мърморят? Защо все аз трябва да търпя?
А колкото до споделянето на проблема... и при нас това е така... Също не можем да говорим по този въпрос. И за моя мъж това май са глупости, които не иска да обдсъждаме...Постоянно го отбягва, мърмори за лекарствата, които трябва да пие, не ги пие ако не му ги наглася... Вече не знам какво да правя, усещам някаква пукнатина, която не знам дали ще се заличи с времето или ще се увеличи... И от всичко това много ме боли, опитвам се да не мисля, но не мога да избягам от всичко това...Постоянно се появява нещо или някой, който да ми напомни, че аз НЯМАМ дете и не се знае дали ще имам...
Съжалявам, стана малко дълго и объркано... Просто исках да си излея чувствата, а и да ти кажа, че не си сама /ако въобще от това може да ти олекне/...