Добро утро и лека и успешна седмица на всички!
Да се отчета след трансфера в събота.
Док искаше да ми върне 3 ембриончета, но не щеш ли ме попита "ти на колко години си всъщност?" - "34" му казвам. "О, ти не си в първа млядост" ми вика, "Я по-добре 4 да ти върна!".
Добре, че изобщо не ми пука за годините, иначе...
И така, сдобих се с 4 ембриончета. Всъщност те се оказаха и последните, които са се развили, останалите не са се развивали. Сега мъжа ми ме глези като за петима
. Готви, мие чинии, зарежда пералнята, дори дъската за гладене ми пренася
Остават 12 дни до теста, спокойна съм уж. Само в моменти, когато ми се надуе стомаха изпадам в паника и не мога да разбра дали е газове, които не мога да изхвърля, или е лека ХС
Вечер ми е надуто, тъкмо реша да ходя при док и на сутринта съм като нов човек, нищо ми няма. А иначе се наливам с по 2л вода на ден и си пишкам редовно. Тегля се всеки ден и няма покачване на килограми, нали ако задържам течности ще тежа повече. Явно е газове. И малко като хапна и се издувам. Абе то май от много притеснения е цялата работа.
Я да ви попитам: четох в една книга за домашно лечение, че запек и затруднено изхождане се оправят с накиснато ленено семе. Аз преди пиех майчин лист при нужда, но нали не се препоръчва при бременност, а аз поне за следващите 12 дни ще се мисля за бременна и търся други варианти. Някой чувал ли е нещо за лененото семе?
Naha, успех и силно стиснати палци за безпроблемна процедура!