0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ИНВИТРО/ИКСИ Март - Май 2007
« Отговор #480 -: Април 15, 2007, 16:11:45 pm »
на всички момичета пожелавам  :bfp1: и след  :cloud9: здрави :babbycarrage:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #481 -: Април 15, 2007, 17:51:34 pm »
Наха имаш едни стиснати палци и от мен!!!!! :D
успех  миличка!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #482 -: Април 15, 2007, 19:31:40 pm »
Нахи,успех мила  :balk_21:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #483 -: Април 15, 2007, 19:32:16 pm »
Наде и от мен едни стиснати палци :crossfingers: ;) Ще чакам с нетърпение само хубави новини от тебе.
Ази, сега прочетох за доброто дело, което си направила - дано и в двете семейства да се роди поне по едно здраво хубаво бебче. Вече знам един случай на мамче, дарило част от яйчицата - сега си има прекрасни близначета. Така, че вярвай, мила - Господ вижда добрините! Успех!
Успех на всички момичета в процедура.

« Отговор #484 -: Април 15, 2007, 22:05:09 pm »
Надич, здраво и смело напред, приятелко! Подкрепям те и вярвам в успеха ти!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #485 -: Април 16, 2007, 09:45:23 am »
Добро утро и лека и успешна седмица на всички!

Да се отчета след трансфера в събота.
Док искаше да ми върне 3 ембриончета, но не щеш ли ме попита "ти на колко години си всъщност?" - "34" му казвам. "О, ти не си в първа млядост" ми вика, "Я по-добре 4 да ти върна!".
 :lol: Добре, че изобщо не ми пука за годините, иначе...  :croc:  :D

И така, сдобих се с 4 ембриончета. Всъщност те се оказаха и последните, които са се развили, останалите не са се развивали. Сега мъжа ми ме глези като за петима  :D. Готви, мие чинии, зарежда пералнята, дори дъската за гладене ми пренася  :) Остават 12 дни до теста, спокойна съм уж. Само в моменти, когато ми се надуе стомаха изпадам в паника и не мога да разбра дали е газове, които не мога да изхвърля, или е лека ХС  :( Вечер ми е надуто, тъкмо реша да ходя при док и на сутринта съм като нов човек, нищо ми няма. А иначе се наливам с по 2л вода на ден и си пишкам редовно. Тегля се всеки ден и няма покачване на килограми, нали ако задържам течности ще тежа повече. Явно е газове. И малко като хапна и се издувам. Абе то май от много притеснения е цялата работа.

Я да ви попитам: четох в една книга за домашно лечение, че запек и затруднено изхождане се оправят с накиснато ленено семе. Аз преди пиех майчин лист при нужда, но нали не се препоръчва при бременност, а аз поне за следващите 12 дни ще се мисля за бременна и търся други варианти. Някой чувал ли е нещо за лененото семе?

Naha, успех и силно стиснати палци за безпроблемна процедура!  :crossfingers: :crossfingers:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #486 -: Април 16, 2007, 09:49:20 am »
Ази миличка,защо непробваш с Дуфалак,става за бременелки :D????иначе за ленено семе и аз съм чувала,че било много ефикасно,но незнам дали сега е препоръчително.
*
« Отговор #487 -: Април 16, 2007, 10:16:32 am »
Ази стискам палци всичко да стане. Аз също пих Дуфалак. Първите 3 дена само лежах и ходих да пишкам. След 3 ден почнах да излизам на раэходка по 15 мин. на следващия ден 20 минути бавен ход и корема ми беше подут все едно съм глътнала малка топка. Сега с в 24 седмица.
*
« Отговор #488 -: Април 16, 2007, 10:21:26 am »
Ади, иска ми се да избягвам всякакви химически начини, били те и безобидни. Четох също за сок от шепа спанак, 1/3 краставица и 1 домат + още толкова вода по 3 чаши на ден. Също и сок от сини сливи (всеизвестните), семе от жививляк май беше (дано не бъркам билката). Има и масажи, йога упражнения...
Искам с тези да опитам, за да не прилагам химия поне засега.

Затова питам кой какво е чувал за лененото семе за бременни. Аз ще поровя днес в нета, дано да намеря някакви полезности и ще пиша.
« Отговор #489 -: Април 16, 2007, 10:46:02 am »
Ази, ето в тази тема се обсъждаше проблема:http://forum.zachatie.org/index.php?topic=7462.0
*
« Отговор #490 -: Април 16, 2007, 10:46:49 am »
Айде Ази успех - стискам ти палци за близнаци! Питах за тези проблеми д-р Чернева и тя ми препоръча дуфалак (ако все пак решиш да прибегнеш до химия). А за подуването на стомаха - не се шашкай, нормално е. И аз все още имам същите проблеми. Само да хапна нещо и се подувам като.......... :oops:
*
« Отговор #491 -: Април 16, 2007, 10:54:56 am »
Урааа! Pink77, да знаеш как ме успокои за това с подуването. Че нали ме наплашиха за ХС и аз внимавам много да се следя внимателно.
Но щом и други го имат, няма да се шашкам повече! ОБЕЩАВАМ!

:lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #492 -: Април 16, 2007, 12:35:29 pm »
Ази, за лененото семе - моята лекарка ми го беше препоръчала. Понеже е доста неприятно на вкус, първо се накисва във чаша с вода, около 2-3 лъжици, за да набъбне и след това, като престои 1 нощ се отцежда. Слагаш го в малко кисело мляко и така го ядеш. Другото, което можеш да ядеш е овесени ядки в прясно мляко. Накисваш малко овесени ядки и хапваш. Опитай с тези неща. За живовлека не знам дали е препоръчително да пиеш. Късмет и след 12 дена да се похвалиш с положителен тест :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #493 -: Април 16, 2007, 12:36:55 pm »
Някой чувал ли е нещо за лененото семе?

Действие и приложение:
Семената имат лаксативно(очистително) и противовъзпалително действие.
Препоръчват се при запек- увеличават обема на фекалните маси и по този начин действат очистително. Имат благоприятен ефект при възпалителни заболявания на дихателните пътища(суха кашлица, бронхиален катар), на храносмилателния тракт(стомаха, червата) и пикочните пътища(възпаления и камъни в пикочния мехур и бъбреците).
За вътрешно приложение:
Студен извлек - 1-2 суп. л. семе и 200гр. студена вода престояват 2-3 часа.
Отвара- 2 суп. л. семе с 600г. кипяща вода се вари в продължение на 10 мин. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80г. 15 мин. преди ядене и 30 мин. след ядене.

За съжаление не пише нищо за ползване по време на бременност.
*
« Отговор #494 -: Април 16, 2007, 13:35:32 pm »
Благодаря, Ganka и jasmin!
Ще го пробвам и ще споделя резултата.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #495 -: Април 16, 2007, 14:40:55 pm »
Другото, което можеш да ядеш е овесени ядки в прясно мляко. Накисваш малко овесени ядки и хапваш.
Или направо мюсли с различни ядки и сушени плодове в него - хем е вкусно, хем полезно, хем определно е ефктивно срещу запек ;) Аз си накисвам от вечерта мюсли с прясно мляко и сутрин си го хапвам. Доволна съм от резултатите :P Може и малко мед да сложиш, ако не ти е сладко иначе - той също действа разхлабително.

« Отговор #496 -: Април 16, 2007, 19:09:56 pm »
Успех на всички. :crossfingers:
Аз за съжаление нямах такъв. Днес правих тест и е отрицателен. :( Цял ден гледам компютъра и чак сега събрах сили и да го напиша.
Дано имате късмет момичета. 
*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #497 -: Април 16, 2007, 19:18:16 pm »
И аз да се запиша най накрая.Днес ми беше трансфера.Ама си имам само едно единствено ембрионче разделено на 6 трети ден.Не знам как е, на мен ми се вижда много малко и ми е малко тъжно.Имам един въпрос какво мога да правя и какво не трябва да правя,защото в клиниката ми казаха че мога да си правя всичко без много напрежение.Днес сме канени на барбекю мога ли да отида
« Отговор #498 -: Април 16, 2007, 19:24:58 pm »
Аз за съжаление нямах такъв. Днес правих тест и е отрицателен. :(

Kakво показа кръвния тест? Имало ли е имплантация?
Съжалявам за резултата.

« Последна редакция: Април 16, 2007, 19:27:20 pm от BLACK_ROSE »
« Отговор #499 -: Април 16, 2007, 19:39:27 pm »
Мерка  :(
Вярвай, че следващият път ще е последен за теб! Знам, че много те боли в момента, но трябва да продължиш напред миличка!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]