Елфи, не мисля, че я съдим жената. Смятам, че специалисти биха могли да се свържат, да разяснят защо аджеба фонда не плаща и че затова не може държавата да ги спонсорира. Ама човешки с разбиране, а не "не плащаме и толкоз". Имам съмнение, че това не е направено като хората и затова сега слушаме разни популистки изказвания от всички страни, които само хвърлят масло в огъня и на никого не помагат.
А Жбрул, не заплатите на депутатите, не дори и това колко били лъжели и крадяли политиците е проблема на тази страна. Не знам дали вече го писах, но в случай, че не съм, ще го напиша пак. Моите наблюдения от както съм тук са, че има масова посредственост. Много хора не си разбират от собствената работа, която би следвало да им е експертизата. От лекари, през аптекари, та до продавачи. Масово е. После псуват политиците, че те им били виновни за хала. Жалкото е, че не съзнават какво им липсва, понеже всеки наоколо е така. Вчера в една аптека три аптекарки единодушно се съгласиха една с друга, че от къде да знаели генеричните имена на лекарствата, които продават и ме пратиха да съм си ги търсела по интернет. Ми ако аптекар не е длъжен баш това да знае, какво друго по дяволите трябва да знае един аптекар? Да е касиер само?Това не идва от политиците, не идва от "скапаната" държава.