0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: kista
« Отговор #580 -: Септември 09, 2006, 13:26:41 pm »
Ех, Наха, миличка! Съжалявам, че се случва така. За някои от нас пътят към успеха е по-трънлив и по-стръмен, с повече препятствия.Обаче, ще се справим!!! Дано да стане бързо, стискам палци за теб и за всички ни, силно!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #581 -: Септември 09, 2006, 17:24:25 pm »
:( Подновявам темата........... Имам си "чудесна :x " 40мм киста на левия яйчник. Единствения ф-л тоя месец след третиране с 15000Е прегнил все пак не се спука. Явно не мога да разчитам и на прегнила вече. Моите проблеми се задълбочават :( :( :(. От догодина май ще съм в темата за арт-а.
    Нахинка, миличка, ще видиш, че с цикъла ще изчезне тази проклета киста. А другия месец овуто ще е пак вляво и тогава ще се пукне фоликулът от прегнила.Ама не се отчайвай, моля те, то е така -веднъж ще се пукне, друг път няма, ако вземем да се вързваме, да се паникьосваме, какво ще стане с нас.Кажи не ми пука и толкова.Трябва да не се съмняваш в успеха.Ние сме с теб и се подкрепяме, нали?Ще се борим до успех и няма да се предаваме!Трудно е да посрещаме хладнокръвно временните неуспехи, но трябва да сме мъжки момичета и ще спечелим войната.Прегръщам те и ти желая много кураж и вяра, а добрият край е сигурен и близо!!! :bighug: :rainbow:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #582 -: Септември 10, 2006, 09:19:16 am »
:( Подновявам темата........... Имам си "чудесна :x " 40мм киста на левия яйчник. Единствения ф-л тоя месец след третиране с 15000Е прегнил все пак не се спука. Явно не мога да разчитам и на прегнила вече. Моите проблеми се задълбочават :( :( :(. От догодина май ще съм в темата за арт-а.
Мила НАХА ,не се отчайвай !!!Това че този месец  фоликул не се спука  с Прегнила,....неозначава че другия месец пак ще е така!Важно е че нещата са поправими и има надежда!Незнам как ще протекат нещата при теб дали по естествен начин или с арт процедури ,........но съм сигурна че ще успееш!!!!!!!И в момента в който ще си гушнеш твоето сълнчице ще забравиш за всички преживяни препятства!!!!!! :D :D :DНахита смело напред и продължаваме крачка по крачка към целта!!!!Успех мила!!! :bighug: :balk_21:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #583 -: Септември 12, 2006, 13:24:06 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата безценна е тя за мен. Но не е въпроса в това не пукане за този месец, работата е там, че от 6 месеца насам това мисля ще е 7-мия аз нямам овулация. Не се пука ни с прегнил ни без него. Започвам изследванията и  така. Сигурна съм, че ще успеем някои ден. Няма начин. Миники права си мила ако не ни сломят тея препядтсвия ще ни направят по -силни. Прегръщам ви, и ви оставям с очакване на скорошни добри резултати.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #584 -: Септември 17, 2006, 21:06:29 pm »
naha мило, сега отварям темата и какво да видя  :( съжалявам за кистата и за проблемите с овулацията - докторът какво казва, ти направи ли си всички изследвания да се види защо е така ... Стискам палци всичко скоро да се оправи и съм сигурна, че ще успееш и много, много ще се гордееш със себе си.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #585 -: Септември 18, 2006, 11:46:57 am »
Дени мила благодаря ти за думите. Днес вече ми доиде и тея дни ще записвам час при док . Ще видим той какво ще каже и така ще действаме. За сега не знам нищо. Изпълнена съм с очаквания и нямам търпение да се видя с него. Сякъш чакам новогодишен подарък  8)
« Отговор #586 -: Септември 18, 2006, 18:21:07 pm »
naha, късмет при док, желая ти бързо да решите проблема. Аз също съм без овулация и всеки месец с кисти, поставиха ми диагноза ЛУФ синдром.
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.