здравейте отново!
вече се върнах от поморие и мога да споделям опит :)смрадта от калта няма да я забравя, но се надявам наистина да има ефект, както каза д-р продромов, след 2-3 месеца...щото, сега още няма
днес си изследвах хормоните и бяха под нормата. но наистина се надявам, че след време всичко ще бъде о.к.
а, между другото, моята приятелка се скъса да повръща от миризмата на калта...то понеже не трябва да се къпеш поне 2 часа след калната процедура, на нея и миришеше много. дори и вечер, след 8-9 часа си драйфаше...
но на мен не ми действаше така
не ми прилоша нито веднъж, а съм направила 12 процедури
усеща се приятно затопляне, дори може да си дремнеш за 15 мин.
докато си увит в брезент, найлон и одеяло. стига да можеш да се абстрахираш от миризмата
а, за персонала какво да ви кажа.... СУПЕР СА! ама наистина са много мили, внимателни и любезни. чак не ми се вярваше, но е самата истина. усмихват се, отнасят се с теб като с ЧОВЕК! изпращам им много, много целувки
това, което ми се ще да споделя е, че докато бях там доки ми изписа primolut nor5, за да не ми дойде. не трябва да си в цикъл докато правиш процедурите! и поради тези мили хормони не спрях да си хапвам с много, много апетит...
храната там не е лоша, напротив о.к. си е...стига да не очакваш да преяждаш. точно толкова, колкото да се нахрани организма ти нормално.
аз естествено не спрях дотук. ядеше ми се всичко...просто нон-стоп мелях нещо...буквално!
това е в общи линии. ако някой го интересува някакви подробности да пита