0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните - 9 част
« Отговор #160 -: Септември 04, 2007, 11:19:33 am »
... усетих го да рита в 21 седмица, а в мамата почти всички ги усещат към 15-16-та седмица.... и само това усещам, ритниците, никави пърхания, вибрации и такива работи, само шутчета :D сега пък малко се бях притеснила, че ме рита доста ниско долу, ама док каза, че явно там са му краката и затова там рита :D

Споко, в мамата има случаи и в 12 г.с. да го усетят :lol:
*

koteto7975

• *
  • 18
  • Едно ангелче си имам,и вече си чакам още едно
« Отговор #161 -: Септември 04, 2007, 11:31:29 am »
Здравейте момичета1Тъй като като гледам повечето сте в по-напреднала бременност аз нямам кой знае какво да ви кажа.Имаме си сърдечна дейност и засега всичко е наред.Пием си лекарствата и растем.
Мари стискам ти палци за много леко раждане и едно красиво и здраво човече!
На останалите бъдещи мами им пожелавам лек и прекрасен ден!
Щастлива мама,че все пак си има ангелче на този свят.
[/url]
*
« Отговор #162 -: Септември 04, 2007, 11:35:26 am »
Pippi и аз бях днес в клиниката и така се зарадвах, че видях док. И аз като тебе след повече от два месеца, като изключим скорошния ни разговор по тел. Инъче много ми стана кофти, че се отлага феталната. Хем така си бих път, хем не 8) :wink:. На теб какво ти казаха?

малко неприятно, че се беше развалил апарата, но се радвам че обсъдих разни неща с док :) а и ми разгледа полипа под колпоскоп и каза, че не вижда някакви нередности засега, ще го наблюдаваме. иначе ще ходя към края на тази седмица да видим бебчо, надявам се да оправят апарата.
ако ти знаех телефона, щях да ти звънна да не се разкарваш, ама...
за кога ти отложиха феталната?

Каси, и аз съм пропуснала рожденния ти ден :oops: честито на патерици, да си жива и здрава и бебчовците също, много успехи и късмет!

*
« Отговор #163 -: Септември 04, 2007, 11:50:15 am »
... усетих го да рита в 21 седмица, а в мамата почти всички ги усещат към 15-16-та седмица.... и само това усещам, ритниците, никави пърхания, вибрации и такива работи, само шутчета :D сега пък малко се бях притеснила, че ме рита доста ниско долу, ама док каза, че явно там са му краката и затова там рита :D

Споко, в мамата има случаи и в 12 г.с. да го усетят :lol:
Те, в мамата, в 4-ия месец проговарят...
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #164 -: Септември 04, 2007, 12:45:10 pm »
Благодаря ви за поздравитееееееееее! Само че май ме хвана сатурновата дупка след рождения ден този път, защото май се разболявам.  Изпих един парацетамол и лежа. То и с тази промяна във времето, оттова ще да е, нали? :(  

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #165 -: Септември 04, 2007, 13:01:21 pm »
сигурно, то доста рязко се "разхлади", макар че на мен продължава да ми е по-топло от обичайино, ама това май е нормално.
каси, да се оправяш бързо! и не се притеснявай, нито парацетамола, нито настинката могат да навредят на бебетата.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #166 -: Септември 04, 2007, 17:00:27 pm »
По времето, в което отказва системата аз вече бях в София така, че е без значение. Мерси все пак. Неприятно е, че бих толкова път, но какво да се прави. Имам час за  фетална другата седмица. Ти за фетална ли си в края на тая седмица?
*
« Отговор #167 -: Септември 04, 2007, 17:03:26 pm »
не, на преглед. аз бях на ФМ в 16-та седмица, щото после доц. Томова беше в отпуска. но тя каза, че всичко е видяла и няма нужда да ходя пак.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #168 -: Септември 04, 2007, 17:15:27 pm »
Ахаааа браво  :D. Аз се притесних дали няма да е късно за мен, ама като, че ли няма да е  :). Ще я видим тая работа. Радвам се, че всичко е добре при вас :D. Пу пу и така до края да е :).
*
« Отговор #169 -: Септември 04, 2007, 17:28:40 pm »
Момичета искам да ви се похваля - ЩЕ СИ ИМАМЕ МОМЧЕНЦЕ!!!
*
« Отговор #170 -: Септември 04, 2007, 17:31:47 pm »
Ахаааа браво  :D. Аз се притесних дали няма да е късно за мен, ама като, че ли няма да е  :). Ще я видим тая работа. Радвам се, че всичко е добре при вас :D. Пу пу и така до края да е :).

мерси, наха :) да ви се връща :)
няма да е късно, не се притеснявай. а доц. томова е супер :)

мимчо, честито :)

*
« Отговор #171 -: Септември 04, 2007, 20:12:24 pm »
Марипоса,4естито ти мом4енце :bori_002: :bori_006:

И аз да ви се похваля, днес бяхме на ФМ.
Записваме се към отбора на принцеските :bori_015: :bori_010: :bori_009:Бебка си има вси4ко, вси4ки органи са и на мястото и вси4ко е перфектно, като се по4не от мозъ4ето и се стигне до пръс4етата на кра4етата.Толкова сме Щастливи с мойто мъжле, неговата ме4та беШе да си имаме девойка и като каза лекарят "Ще си имате моми4енце" му омекнаха краката :lol:.
А аз се разплаках от Щастие, 4е вси4ко е наред и оЩе "летя"и немога да повярвам, 4е в мен расте живот. yahoo_17
Браво Елеонор,4естито моми4енце !!!
Ти кога усети бебето за първи път,за6тото аз все о6те не съм го усетила и се притеснявам.

Благодаря ти , АЗИЯ :bighug:
аЗ усетих бебка много рано, в 16 г.с, и от 2  седмици доста силни4ко ритка :babyflips:
Има време, не се тревожи и те усетиШ бебока, някой мами усеЩат 4ак в 20 21 г.седмица.
Ти как си?

Мари имаШ стиснати палци и от мен :crossfingers: yahoo_17
zdr.Eлеонор,
за сега се 4увствам много добре ,по някога имам 4увството 4е не6то усе6там като трепети в корема ама може да са газове
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #172 -: Септември 04, 2007, 20:25:13 pm »
Момичета искам да ви се похваля - ЩЕ СИ ИМАМЕ МОМЧЕНЦЕ!!!

Мим4о, браво на вас! Чудех се къде си, не пишеш, а нали имаше проблеми! Радвам се, че сте добре с бебо!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #173 -: Септември 04, 2007, 22:11:01 pm »
Мимчо, честита новина!  :D
*
« Отговор #174 -: Септември 05, 2007, 14:17:57 pm »
Хайде още един младеж в отбора! Супер Мимчо!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #175 -: Септември 05, 2007, 15:09:42 pm »
Сега, след като Мари ни зарадва с малката си дъщеричка, е време да пожелаем леко раждане и на Саморасличе! Че и нейното време дойде!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #176 -: Септември 05, 2007, 15:21:49 pm »
Стискам палци за леко раждане на Саморасличе  yahoo_17

*
« Отговор #177 -: Септември 05, 2007, 15:34:21 pm »
Сега, след като Мари ни зарадва с малката си дъщеричка, е време да пожелаем леко раждане и на Саморасличе! Че и нейното време дойде!

Леко и по-безболезнено!

*
« Отговор #178 -: Септември 05, 2007, 16:10:41 pm »
Здравейте :)

взема ли някоя от вас желязо? Вчера бяхме на преглед и док каза че аз май само желязо не вземам.
*
« Отговор #179 -: Септември 05, 2007, 16:12:38 pm »
Аз желязо не пия освен това във витамините ми. А и ако хемоглобина ти е в норма, няча нужда от допълнителен железен препарат.