0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
... усетих го да рита в 21 седмица, а в мамата почти всички ги усещат към 15-16-та седмица.... и само това усещам, ритниците, никави пърхания, вибрации и такива работи, само шутчета сега пък малко се бях притеснила, че ме рита доста ниско долу, ама док каза, че явно там са му краката и затова там рита
Pippi и аз бях днес в клиниката и така се зарадвах, че видях док. И аз като тебе след повече от два месеца, като изключим скорошния ни разговор по тел. Инъче много ми стана кофти, че се отлага феталната. Хем така си бих път, хем не . На теб какво ти казаха?
Цитат на: Pippi в Септември 03, 2007, 17:45:27 pm... усетих го да рита в 21 седмица, а в мамата почти всички ги усещат към 15-16-та седмица.... и само това усещам, ритниците, никави пърхания, вибрации и такива работи, само шутчета сега пък малко се бях притеснила, че ме рита доста ниско долу, ама док каза, че явно там са му краката и затова там рита Споко, в мамата има случаи и в 12 г.с. да го усетят
Ахаааа браво . Аз се притесних дали няма да е късно за мен, ама като, че ли няма да е . Ще я видим тая работа. Радвам се, че всичко е добре при вас . Пу пу и така до края да е .
Цитат на: azaia в Септември 02, 2007, 21:13:36 pmЦитат на: eleonor в Август 31, 2007, 22:18:46 pmМарипоса,4естито ти мом4енце И аз да ви се похваля, днес бяхме на ФМ. Записваме се към отбора на принцеските Бебка си има вси4ко, вси4ки органи са и на мястото и вси4ко е перфектно, като се по4не от мозъ4ето и се стигне до пръс4етата на кра4етата.Толкова сме Щастливи с мойто мъжле, неговата ме4та беШе да си имаме девойка и като каза лекарят "Ще си имате моми4енце" му омекнаха краката .А аз се разплаках от Щастие, 4е вси4ко е наред и оЩе "летя"и немога да повярвам, 4е в мен расте живот. Браво Елеонор,4естито моми4енце !!!Ти кога усети бебето за първи път,за6тото аз все о6те не съм го усетила и се притеснявам.Благодаря ти , АЗИЯ аЗ усетих бебка много рано, в 16 г.с, и от 2 седмици доста силни4ко ритка Има време, не се тревожи и те усетиШ бебока, някой мами усеЩат 4ак в 20 21 г.седмица.Ти как си?Мари имаШ стиснати палци и от мен
Цитат на: eleonor в Август 31, 2007, 22:18:46 pmМарипоса,4естито ти мом4енце И аз да ви се похваля, днес бяхме на ФМ. Записваме се към отбора на принцеските Бебка си има вси4ко, вси4ки органи са и на мястото и вси4ко е перфектно, като се по4не от мозъ4ето и се стигне до пръс4етата на кра4етата.Толкова сме Щастливи с мойто мъжле, неговата ме4та беШе да си имаме девойка и като каза лекарят "Ще си имате моми4енце" му омекнаха краката .А аз се разплаках от Щастие, 4е вси4ко е наред и оЩе "летя"и немога да повярвам, 4е в мен расте живот. Браво Елеонор,4естито моми4енце !!!Ти кога усети бебето за първи път,за6тото аз все о6те не съм го усетила и се притеснявам.
Марипоса,4естито ти мом4енце И аз да ви се похваля, днес бяхме на ФМ. Записваме се към отбора на принцеските Бебка си има вси4ко, вси4ки органи са и на мястото и вси4ко е перфектно, като се по4не от мозъ4ето и се стигне до пръс4етата на кра4етата.Толкова сме Щастливи с мойто мъжле, неговата ме4та беШе да си имаме девойка и като каза лекарят "Ще си имате моми4енце" му омекнаха краката .А аз се разплаках от Щастие, 4е вси4ко е наред и оЩе "летя"и немога да повярвам, 4е в мен расте живот.
Момичета искам да ви се похваля - ЩЕ СИ ИМАМЕ МОМЧЕНЦЕ!!!
Сега, след като Мари ни зарадва с малката си дъщеричка, е време да пожелаем леко раждане и на Саморасличе! Че и нейното време дойде!