0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - ноември и декември
« Отговор #420 -: Декември 03, 2007, 18:51:53 pm »
Съжалявам мила, че така се е получило.. от друга страна знам че не те успокоявам но поне няма да се налага да те кюртират, което не е много приятно.
А отговора, че 20 %  от бременостите завършват с неуспех ми беше казан и на мен лятото...лошото че все ние сме в тези %... боли.....много..
Горе главата, щом е станало веднъж пак ще стане.... аз така си се успокоявам.
*
« Отговор #421 -: Декември 03, 2007, 19:31:43 pm »
Avre, много съжалявам   :balk_144: Дано следващият път да е успешен.
Аз бих направила имунологичните преди следващото инсе.
Моят док ми предложи даже преди първото ми инсе да ги направя, но аз реших да пробвам веднъж и ако не стане, тогава (причината е финансова, каза ми че стрували около 500 лв. и за двамата).
/>
« Отговор #422 -: Декември 03, 2007, 22:00:20 pm »
Авре, много съжалявам за случилото ти се ,дано следващият път да успеете!
Викси,Минесота, и на всички чакащи Успех!
Днес правих реинсе и всички фоликули се бяха спукали  :D Сега ми остава само да чакам  :crossfingers:
*
« Отговор #423 -: Декември 03, 2007, 22:02:17 pm »
авре мила много съжалявам,но не се отчайвай в никакъв случай, както ти е казала тити щом е станало значи това е верния път и е просто въпрос на време. Относно изследванията и според мен ако имаш възможност ги направи, нищо не губиш, освен около 400 лв.
горе главата   :bighug:
*
« Отговор #424 -: Декември 03, 2007, 22:03:46 pm »
браво нелинка това е добра новина
дано този месец да се покачи % успеваемост
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #425 -: Декември 03, 2007, 23:36:31 pm »
А дано ! Късмет момичета ! :bighug:
*
« Отговор #426 -: Декември 05, 2007, 20:17:11 pm »
ехо мацки къде се загубихте всички?
май процедурите предколедно замряха
*
« Отговор #427 -: Декември 05, 2007, 21:27:01 pm »
ехо мацки къде се загубихте всички?
май процедурите предколедно замряха
Аз съм, тук- 4ета от време на време, но съм в емоционална дупка,
авре, то4но се зарадвах на новината и на 2рия положителен резултат от 3 месеца насам и то пък .... :(
Моми4ета, много нисък е процента на забременяване в нашата теми4ка, а не би трябвало да е така...
На мен днес ми дойде- лоша новина, защото подрани с  4-5 дена и ми обърка тотално плановете за декемврийската ми процедура- изобщо не знам дали ще мога да си направя преглед на 2ри ден- утре, защото в клиниката като се обадих се записах за около 9-10 дек. и не знам дали ще ме земат по-рано, ако не- отпадам от коледната групи4ка, ама утре ще ви пиша подробности  :?
Успех на вси4ки в процедура и на вси4ки 4акащи  :bfp: дано съвсем скоро бъдете приятно изненадани :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #428 -: Декември 05, 2007, 22:06:54 pm »
Ей момичета как сте? мен това чакане ме подлудява.....
Опитвам се да не мисля, ама не става а 15 ми се струва толкова далечен. на всичкото отгоре от 2 дена имам мн силно бяло течение....Ужас! Нямах такова преди това.....Все нещо излиза да му се не види....
Стискам палци и някой да се похвали... :wink:
« Отговор #429 -: Декември 05, 2007, 22:07:27 pm »
момичета приемът на прегнил и утрогестан възпрепятства ли МЦ или да се радвам,че не идва?
« Отговор #430 -: Декември 05, 2007, 22:10:35 pm »
успех на всички
*
« Отговор #431 -: Декември 05, 2007, 23:47:15 pm »
момичета приемът на прегнил и утрогестан възпрепятства ли МЦ или да се радвам,че не идва?
Ами, тест за бременност си направи, 4увала ли си за такъв  :lol:  :goodluck: айде и скоро да се похвалиш  :cheerleader:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #432 -: Декември 05, 2007, 23:53:49 pm »
Мила не мога да си направя тест именно заради приема на прегнил, а съм на преглед чак следващата седмица и нямам търпение
*

dorellia

• *
  • 12
  • Усмихни се! Ще успееш!
« Отговор #433 -: Декември 06, 2007, 00:04:57 am »
Здравейте,момичета! :balk_64:Аз не съм правила инсето ноември-декември,но искам да се включа в темичката.Моето 2-ро инсе беше септември и завърши с неуспех-също като Avre.Съжалявам,мила Avre. :balk_145:Зная какво ти е в момента.Но знай,че щом веднcж си видяла двете чертички,ще ги видиш пак.Стискам палци да е скоро.На 20 ден след инсето получих зацапване(тест не бях правила защото ми биеха прегнил по схема и слагах утрогестан).На 25 ден след инсето бях на преглед и лекарката видя плодните сакчета-бяха три,но каза че са прекалено малки за 25 ден с около 6мм.Пуснах кръвен и ми показа,че стойностите падат бяха малко над 5(така мисля защото когато съм притеснена не запомням нищо от това което ми говорят)За сега съм си дала почивка след два месеца започвам борбата отново.Когато чета какво сте преживяли всички вие ви се възхищавам! :bighug:Трябва да сме силни и да се борим до край.На Коледа стават чудеса!!! :balk_602:И догодина ще има многооо preggo
Dorellia
*
« Отговор #434 -: Декември 06, 2007, 09:17:30 am »
Да си призная и аз. В понеделник сложих прегнила, не беше толкова болезнено колкото предполагах, по-скоро неприятно. Вчера ми беше първото инсе, докато разбера какво става, процедурата беше минала. В клиниката ме караха да подписвам едни декларации... беше доста забавно- мъжа ми бил съгласен да ми даде материал... Ще дава я, къде ще ходи. Имах два фоликула след клостила - един в дясно и един в ляво. И двата се бяха спукали вчера и сега остава чакането.
/>
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #435 -: Декември 06, 2007, 09:51:09 am »
Вера,успех ти пожелавам:-) Дано има повече момичета постигнали заветната цел, че и ние да имаме стимул да продължаваме . От все сърце ти желая едно сладко :bori_015:
« Отговор #436 -: Декември 06, 2007, 09:55:04 am »
Момичета, пожелавам на всички много успехи и да не се отчайваме - наближава Коледа и се случват чудеса!!!
Прегръдки на всички!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #437 -: Декември 06, 2007, 10:20:46 am »
Момичета, време е за подаръци на половинките! :)
Тези, които са в очакване на резултата скоро - пожелавам им по две чертички и много бебета!
На останалите - нов, различен късмет от таз годишния и следващата година с надути кореми всички!
Весел празник и честито на именниците!!! :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #438 -: Декември 06, 2007, 10:41:39 am »
Благодаря ви момичета. Пожелавам същото и на вас в най-скоро време.
Малко съм притеснена, защото се оказа, че колежката ми е болна от скарлатина. Аз не съм боледувала от нито една шарка...
/>
*
« Отговор #439 -: Декември 06, 2007, 11:14:28 am »
avre много съжалявам, не знам какво да ти кажа, времето лекува.  :bighug:

Момичета много инсета са се заредили - хайде само положителни резултати за коледа  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.