0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Естрадиол 1835 на 7ми ден добре ли е?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
х 200  на фоликул - смятай. :D
Според мен е добре , имайки предвид че фоликулите ти са по 11-13мм. На всеки фоликул над 18 мм. отговарят около 200 единици естрадиол. Успех ти пожелавам  :)
*

eganeva

• 4584
ооооооо на теб още ти е 7-ми ден.
*
7ми ден ми е да. Явно е добре според вас.Мерси. 3000 ли не трябва да надминава? Четох че тогава ставали хиперстимулациите, пък аз имам още 4 дена май и да не взема да ги мина тия 3000.
*
Душе, защо отпадаш? Само за този месец, нали?
Ами док така реши. Писала съм по-напред в темата.
П.П. Надявам се, миличка!  :bighug:
« Последна редакция: Януари 29, 2008, 16:56:25 pm от du6ka »

*
Благодарско, Жекова, ама аз за сега отпаднах!  :wink: :bighug:

Само засега,Душе!
Така е,само засега!!! :Dмного скоро ще си първа пушка !!! :D
Дано, миличка! И ти!  :bighug:

7ми ден ми е да. Явно е добре според вас.Мерси. 3000 ли не трябва да надминава? Четох че тогава ставали хиперстимулациите, пък аз имам още 4 дена май и да не взема да ги мина тия 3000.

При мен на 9-ти ден естрадиола беше 4200,но нямах хиперстимулация :wink:
*

При мен на 9-ти ден естрадиола беше 4200,но нямах хиперстимулация :wink:

Ухааааа. mirolina извинявай за въпроса, ама колко фоликула имаше с тоя естрадиол на 9ти ден?
Извадиха ми 16 хубави фоликула :)
А това всъщност ми беше и последния ден от стимулацията :wink:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
За първа контрола на Е2 при стимулация /4 ден/ се приема ~50 единици на фоликул.

mirolina, много добър резултат!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

eganeva

• 4584
За първа контрола на Е2 при стимулация /4 ден/ се приема ~50 единици на фоликул.

Това не го знаех. :wink:
Благодаря, Евро.
*
Та последно, Пуки, добре ли си се справила? До колкото разбирам аз - да.

Добър,ама безрезултатен :D
В момента съм 7-ми ден след трансфер на замразени ембриони(не че им възлагам големи надежди де)
*
Миролина,ще споделиш ли повече как точно ти протече процедурата и колко струва/+лекарствата/,че и на мен ми предстои трансфер на замразени!Благодаря предварително!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

В момента съм 7-ми ден след трансфер на замразени ембриони(не че им възлагам големи надежди де)
mirolina, нали знаеш че шансовете да не успеем са повече от тези на успеха и въпреки всичко се подлагаме и правим каквото е необходимо, защото вярваме и се надяваме че един ден и ние ще бъдем биологични родители!

Пожелавам ти точно сега да успеете и след месеци да прегръщате вашата рожба/и! :heartbeat:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Миролина, и аз се нареждам на опашката за информация относно трансфер на замразени ембриони.  :oops: Моляяяяяя!

Желая ви успех, момичета!
  09.11.2007
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ

надежда има!!!!! :D  :crossfingers: yahoo_17
*
 :crossfingers:,mirolina!

*

eganeva

• 4584
Миролина  :crossfingers: