0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #320 -: Април 16, 2008, 11:06:31 am »
Новилка, не се притеснявай, случва се да има някои и друг такъв шантав цикъл, поне веднъж годишно! На мен преди 3 цикъла ми дойде на 18 ден!!!! Което за мен си е 7,8 дена по-рано! Много се изумих, бая и аз се притесних, но в крайна сметка доктора каза да не се шашкам. Още следващия цикъл си беше в нормите.
Любе, браво за хормоните!!!!! Аз като видя такива стойности, ще си бия г..а в тавана :))))
Шушенце, БТ е най-добре да мериш ректално. Всяка сутрин преди ставане, по едно и също време.Има доста подробна статия за БТ в библиотеката на сайта. Намери я и ще ти се изясни всиииичко :))))
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #321 -: Април 16, 2008, 11:18:53 am »
Шушееее, ето това е статията :))) Не е точно в библиотеката, затова я изкарах. http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar
*
« Отговор #322 -: Април 16, 2008, 11:28:52 am »
Ехеее,много драго ми става така ,като ми се радвате... Пожелавам на всички моите резултати..Дано никой не види лош резултат..Заклевам ви да сте здрави и щастливи!!!

Сайта много ме дразни... от 2.5 часа се опитвам да вляза и така е след всеки мой пост...

Новилка,не се притеснявай ,виждаш ли че тоя месец е откачен?!...На мен ми дойде на 54 ден,а колко други се оплакаха с нередовен ,или закъснял или изпреварил цикъл...Сменя се сезона и е нормално си мисля..Все пак атмосферното налягане се променя непрекъснато,защото в този сезон времето е променливо и това ,няма начин да не се отрази на телата ни..Нямаш никакъв проблем и не си внушавай глупости ,моля те...

Онзи ден точно си мислех върху това,че всеки ден намалява времето до нашето най-голямо щастие и тъкмо си мислех как точно да го формилирам,за да дам надежда на всички ,които ги налягат тежки мисли ,и то взе че Вилили,го направи,все едно ми е прочела мислите...
И за сетен път се убеждавам че в тази си мечта и борбата за постигането и ни прави като един човек...А смисъла на живота според мен е точно това...Хората да се разбират и подкрепят,иначе всичко губи смисъл...

Обичам ви и разбирам всеки ваш трепет в душите..Мечтая за това всички един ден да се изпълним с щастието което чакаме..
« Отговор #323 -: Април 16, 2008, 11:53:35 am »
Здравейте момичета.Аз съм вече малко по добре - днес ми беше последния антибиотик.Ама още ми е запушен носа и прокашлям малко.Сега нямам търпение да отида на УЗ и да видя дали си имаме сърчице че с тоя вирус ми побеля косата.Не мога да съм спокойна.А да ви се оплача че "умната" ми свекърва е виновна за моя вирус дето ме държи втора седмица, решила ми тя да доведе миналата седмица племенничката на мъжа ми която беше много болна и на антибиотици!!!!Представяте ли си колко трябва да си умен за да направиш тая глупост.Да доведеш болно дете при бременна?!!Направо толкова и бях бясна...Абе не ми се говори - ама как са казали хората , ще дойде мачка за погачка.Най ме е яд че живеем заедно и много добре знае какво изживяхме преди половин година, и сега рискува да се повтори като не ме пази , а напротив бута болни деца в къщи :bonk:
*
« Отговор #324 -: Април 16, 2008, 11:58:41 am »
Лейди,ти направи ли забележка на тая жена?! И не ,че разбирам много,ма кой ти изписа антибиотици?!Дано всичко е о'к,че тежко и на свекърва ти...
*
« Отговор #325 -: Април 16, 2008, 12:06:20 pm »
Здарвейте мацки!!
Любе много се радвам за добрите резултати 100% до края на годината ще си с голяяяям тумбак! preggo yahoo_17
Краси нали знаеш че ти стискам палци - всичко ще е ок!:crossfingers:
 :hug2:
Меги давай с кръвния тест :bfp1: stork-boy      ти ще си ни късметчето!
Лейди само така мила! Ще го пребориш ти този гаден грип! И на УЗ всичко ще е ОК а свекито   :bonk:  :wink:
Адашкееее  :bighug: :bighug: :bighug:
а не всички на които ми дойде ГОСТЕНКАТА - другия месец и следващите 9 ДАНО! да ви прескочи!:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 Прегръщам всички!
*
« Отговор #326 -: Април 16, 2008, 12:09:00 pm »
а някой може ли да ми каже колко трябва да е дебелината на ендометриума по време на О.?
« Отговор #327 -: Април 16, 2008, 12:09:14 pm »
Абе то "свекърва му кажи и не я обиждай повече" :lol: :lol:
А моята само още където не е започнала да ни наглася позите за кекса. Само едно и също се казва" айде,раждай,че да се пенсионирам". :x
*
« Отговор #328 -: Април 16, 2008, 12:11:44 pm »
А моята само още където не е започнала да ни наглася позите за кекса. Само едно и също се казва" айде,раждай,че да се пенсионирам". :x
:x ужас!
*
« Отговор #329 -: Април 16, 2008, 12:13:12 pm »
Здравейте момичета,много се радвам да ви видя!
Любче поздравления за хубавите резултати,дано и при Бойко скоро всичко се нареди и да ни зарадвате с едно + резултатче  :wink:.
everything_possible Честит рожден ден на племенницата ти,да ти е здрава и щастлива и много скоро да си има едно сладко братовчедче!
Meggy миличка ще стискам палците и на краката днес да видиш +++ резултат и всичко да е  наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
krasiko и power и на вас много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за днес!
На всички при които е дошла гадната лелка искам да кажа да не се разстройват и да не губят надежда!Следващият месец е вашия-сигурна съм!!
А на всички които не я чакат-дано не я видите следващите 9 месеца!!!
ladybebi много ми се иска да няма проблеми,скоро и кашлицата напълно да отмине и бебчо да си е добре! :goodluck: yahoo_17 yahoo_17

Целувам ви и много ми липсвахте вчера!
*
« Отговор #330 -: Април 16, 2008, 12:33:54 pm »
Здравейте мацки-сайта май е ок пупу да не му е уроки.
   Любче, браво за хормоните, много се радвам и стискам палци да стане от раз по естествен път.
      Красико  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
    everything_possible да ти е жива и здрава племенницата
    Мегиииии, много стискам палци да е положителен кръвния...
    power :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
     Лейди, тази свекърва не знам как бих я издържала.Първо на моя ще му опъна ушите да иде и да и бясни това онова.А ако не се получи ще си има работа и с мен.Детето ти е най-важното за теб и се пази без значение на свекърва ти какво ще и стане ако и свиеш сърмите. Дано няма такива ситуации повече.
   Новилка,направо ме разби тая твойта и тя- какви са тези глупости.Мйта оня ден се опита пита дали не чакаме случайно христва възраст за бебе да правим- аз и казах, че може и по-далечна да чакаме.И млъкна.Както я описваш честно казано- аз няма да си оставя детето да ми го гледа тя.Щом толкова и стига акъла по отношение на теб, представям си като роодиш по кви измишльотини ще се ръководи за да гледа бебенцето.Мерси....Ох, не се отчайвай ами си отстоявай твойто.
Само още да помоля някой да ме извади от списъка на очакващите-4дни по-ран ми дойде вчера в пет вечрта.Гадината ми се смя нагло и ми вика-чакаш не чакаш идвам приготвяй кот ми трябва и посрещай.
И така.Вече не чакам.....
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #331 -: Април 16, 2008, 12:40:12 pm »
Най ме е яд че живеем заедно и много добре знае какво изживяхме преди половин година, и сега рискува да се повтори като не ме пази , а напротив бута болни деца в къщи :bonk:
Ужас, просто нямам думи... :?
Лейди, надявам се всичко да е наред с теб и бебчо :bighug:
Най-лошото е когато живееш с родители, аз в тази лудница напълно се побърках, то не се издържа...
Нямам търпение да си направим час по-скоро баня и кухня и да влизам вътре - не ме интересува балатуми, паркети, тавани, на неизмазано - само да сме си сами и отделно. :x
Моята уж е добра, но миналата година на именния ми ден точно ми беше дошло за пореден път :x и отивах да се изкъпя преди да си посрещна гостите и тя като ме видя и каза: "Айде, де няма ли вече!"
Толкова гадно ми стана и й го казах - за такива неща не й мълча, попитах я как можа да ми каже такова нещо, а тя като се притесни...
Вика, че не го е казала в такъв смисъл, ама че уж да стане, че да се успокоя...
Много ясно, че ще се успокоя, то само да стане. :(
И колкото и да е добра една свекърва( че и такива сигурно се срещат) то не си е работа да живеете заедно.
Ние сме хиляда човека, всеки си има по едно спално помещение и нищо друго.
Стаята ми е отвратителна кутийка, дето не мога да си събера боклуците вътре :lol:
На всичкото отгоре над нас са свекъра и свекървата, с гредоред сме и не смея да си отпусна душата като  :bed:, че се чува и като шепнем :lol:
Той милия ми вика, че как да стане, ние не можем да се отпуснем да правим секс спокойно, че колко пъти ни прекъсват :lol: и все някой ще ни чукне на вратата без да се съобразява, я дете, я брат, етърва, свекър, свекърва, дърта баба.....
Абе, пълна лудница.
Бяхме на квартира 6 месеца и това бяха най-прекрасните месеци - давахме "грешни пари" за наем, но си струваше и бяхме самички...
Пожелавам на всички, които живеят с родители да успеят да се махнат, дано и ние доживеем да стане, че ако скоро не се оправим наистина ще откача :x :x :x
Обичкам ви, прегръщам ви всички и ви изпращам много звучни :balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #332 -: Април 16, 2008, 12:42:44 pm »
ОЧАКВАЩИ:   :bfp:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
Sof               15-16.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
mikivl            17.04
Tani77            17-18.04
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
Dragica           28-29.04

ЛОВУВАЩИ:    :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
rossy*     
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

Svetal4y с голяма неохота те махнах от списъчето,така ми харесваше твоята графика!
 :bighug:

« Последна редакция: Април 16, 2008, 13:38:56 pm от bebebe »
« Отговор #333 -: Април 16, 2008, 12:53:49 pm »
Момичета разбирам Ви всичките, моята свекърва пък реши да се оперира от жлъчка и сега ще е при нас и не се знае колко време, и вчера ми казва ами какво да се прави ще ви се натреся щеш не щеш ще ме гледаш.Най-гадното от всичко е че тя всячески се чудеше как да дойде да живее у нас и най-накрая си намери начин, само дето незнам докога ще мога да я изтрая, след като във всяко едно нещо ми се меси. Но какво да се прави съдба :(

« Отговор #334 -: Април 16, 2008, 13:00:27 pm »
P.S.  можете да ме сложите в списъка на ловуващите.:)

« Отговор #335 -: Април 16, 2008, 13:10:54 pm »
Уффф писах писах и накрая ...
Бях написала един тон за свекървата ми.Как от 6 години ми се е натрупало и как е много властен човек и тя трябва да е най важната (даже си го е казвала) и всички останали освен "синчетата" са на заден план.Все пак има и дъщери ама не ги ебава.Над 50 години е и все още ходи по гъза на синовете си (на моя мъж по малко щото не давам) все едно са на по 6 годинки...аууу тва ме побърква.Може ли да си дойдеш от работа (по обяд) за да сипеш на 20 годишния си син обяд?????А аз през тва време съм си тук болна , дори не мина да пита как съм, само се чу - Ауу милия не е обядвал , легнал е да спи без да яде (понеже тренира и ляга на обяд)!!!А аз че съм бременна и болна кучета ме яли.Няма да продължавам че направо полудявам.
*
« Отговор #336 -: Април 16, 2008, 13:19:04 pm »
Момичета разбирам Ви всичките, моята свекърва пък реши да се оперира от жлъчка и сега ще е при нас и не се знае колко време, и вчера ми казва ами какво да се прави ще ви се натреся щеш не щеш ще ме гледаш.Най-гадното от всичко е че тя всячески се чудеше как да дойде да живее у нас и най-накрая си намери начин, само дето незнам докога ще мога да я изтрая, след като във всяко едно нещо ми се меси. Но какво да се прави съдба :(
Предложи и лапароскопска операция -така ще се въстанови по-бързо :wink:
« Отговор #337 -: Април 16, 2008, 13:36:49 pm »
Предложи и лапароскопска операция -така ще се въстанови по-бързо :wink:

:lol: :lol: :lol: :D
« Отговор #338 -: Април 16, 2008, 13:42:23 pm »
Меги,какво стана?  8O Пръстите ми се изкривиха от стискане. Хайде поне ти ни зарадвай.
Ох,ако знаете как ме боли корема ама не искам да пия спазмалгон,че от него се засилва, а довечера със сигурност "ще се изцапам" в маршрутката. :( 8O :(
« Отговор #339 -: Април 16, 2008, 13:51:19 pm »
Момичета виждам, че  страхотна темичка обсьждате :balk_47:
Всичките са такива вкючително и моята,затова не се ядосвайте искат  :balk_198:
Аз до сега ловувах,но като си гледам графиката май пак няма да е и този месец с  :bfp:
пожелавам на другите  ylinfant
http: