Абе то "свекърва му кажи и не я обиждай повече"
А моята само още където не е започнала да ни наглася позите за кекса. Само едно и също се казва" айде,раждай,че да се пенсионирам".
Най ме е яд че живеем заедно и много добре знае какво изживяхме преди половин година, и сега рискува да се повтори като не ме пази , а напротив бута болни деца в къщи
Ужас, просто нямам думи...
Лейди, надявам се всичко да е наред с теб и бебчо
Най-лошото е когато живееш с родители, аз в тази лудница напълно се побърках, то не се издържа...
Нямам търпение да си направим час по-скоро баня и кухня и да влизам вътре - не ме интересува балатуми, паркети, тавани, на неизмазано - само да сме си сами и отделно.
Моята уж е добра, но миналата година на именния ми ден точно ми беше дошло за пореден път
и отивах да се изкъпя преди да си посрещна гостите и тя като ме видя и каза: "Айде, де няма ли вече!"
Толкова гадно ми стана и й го казах - за такива неща не й мълча, попитах я как можа да ми каже такова нещо, а тя като се притесни...
Вика, че не го е казала в такъв смисъл, ама че уж да стане, че да се успокоя...
Много ясно, че ще се успокоя, то само да стане.
И колкото и да е добра една свекърва( че и такива сигурно се срещат) то не си е работа да живеете заедно.
Ние сме хиляда човека, всеки си има по едно спално помещение и нищо друго.
Стаята ми е отвратителна кутийка, дето не мога да си събера боклуците вътре
На всичкото отгоре над нас са свекъра и свекървата, с гредоред сме и не смея да си отпусна душата като
, че се чува и като шепнем
Той милия ми вика, че как да стане, ние не можем да се отпуснем да правим секс спокойно, че колко пъти ни прекъсват
и все някой ще ни чукне на вратата без да се съобразява, я дете, я брат, етърва, свекър, свекърва, дърта баба.....
Абе, пълна лудница.
Бяхме на квартира 6 месеца и това бяха най-прекрасните месеци - давахме "грешни пари" за наем, но си струваше и бяхме самички...
Пожелавам на всички, които живеят с родители да успеят да се махнат, дано и ние доживеем да стане, че ако скоро не се оправим наистина ще откача
Обичкам ви, прегръщам ви всички и ви изпращам много звучни