Здравейте
Аз имам много за разказване днес! Бременната ми колежка от офиса излиза в отпуск,след това и болничен по майчинство..Аз изявих желание да започана нейната длъжност,но шефа ми каза ,че не иска пък моята да я дава на друг,защото няма доверие..Говорихме,говорихме и накрая решихме да остане по-важната част от работата ми на мен и на колежката да поема и ще вземем още един човек за другата част от работата,която вършех до сега..И сега ще делим още една заплата...Ще взимам повече парички...
След това поговорихме че той не иска много много нея да я връща след майчинството и каза ,че иска да и намери друга длъжност,на която много да не се налага да разчита на нея...Аз го попитах аз ако забременея дали и с мен ще постъпи така и той каза ,че мен не ме слага в тази категория...И сега ми е много готино... :)Стана ми много по- леко...
Вили,аз след три седмици се женя -на 07.06,а програмата е следната..На 23.05 заминаваме на сватба в Италия.Ще се върнем на 28.05 .След това на 31.05 съм на друга сватба в Монтана и на следващата събота е моята...След това отиваме на Албена на меден месец..Добрата новина е че там ще ми се падне овуто... :)Единственото ,което ме притеснява е че ще сме на ол инклузив и ще се пръсна от ядене сигурно..Много трудно се владея ,когато има вкусотийки около мен...
Това е от мен..А тези дни трябва да правим медицински за нашата сватба и така ме е яд ,че ще се мотаем из болниците...