0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #80 -: Октомври 11, 2008, 22:15:59 pm »
Благодаря момичета биха ми вече прегнила и сега остава да чакам понеделник  :lol:
*
« Отговор #81 -: Октомври 12, 2008, 13:38:19 pm »
Успех мила Лора!

« Отговор #82 -: Октомври 12, 2008, 17:32:18 pm »
Успех мила Лора!

Благодаря   :bighug:
« Отговор #83 -: Октомври 12, 2008, 18:39:11 pm »
Успех на Viki  и Lora :crossfingers:
Извинявам се за намесата в темата на Щерев,незнам с подробности,но моя позната ходи там от години и въпреки че имаше 2 неуспешни опита,сега се радва на пакостите на малкия Божидар,който се появи благодарение на лекарите там.
Моя доки казва ,така,че едни успяват от 1вия път,а др и от 20 няма да успеят,всичко е до организъм.
« Отговор #84 -: Октомври 13, 2008, 11:46:17 am »
Лора, днес май трябваще да ти е пункцията? Колко яйчица излюпи?
Разбрах, че на прегледа са се очертавали около 15. Това си е супер бройка - дано да се и оплодят всички, та да имате избор при трансфера!
Хайде - чакаме резултати - положителни естествено!
« Отговор #85 -: Октомври 13, 2008, 12:25:49 pm »
ЕХО здравейте ще дам отчет на бързо че много ме боли коремчето и лягам.
Туко що се връщам и всички бъхме изненадани извадиха ми 18 8O яйчица.
Утре на обяд ще се обадя да видим колко са се уплодили. :P
« Отговор #86 -: Октомври 13, 2008, 12:42:34 pm »
Супер си, Лора!
Браво за 18-те яйчица! Сега ще чакаме отчет за оплодените!
Почивай си сега и се отдай на положителни мисли!
« Отговор #87 -: Октомври 13, 2008, 13:28:39 pm »
Здравей те искам да попитам как става с часовета при док.Тимева много ли се чака за първоначален преглед?
*
« Отговор #88 -: Октомври 13, 2008, 16:59:21 pm »
Здравей те искам да попитам как става с часовета при док.Тимева много ли се чака за първоначален преглед?

Предполагам че не се чака много, може би от 2 до 3 седмици. Ако има свободни часове може и още за другата седмица да си запишеш. Съветвам те да се обадиш и да провериш сама - 02/9200901 това е тел. на регистратурата.
« Отговор #89 -: Октомври 13, 2008, 18:47:45 pm »
Това е страхотна новина Лора! Пожелавам ти да се оплодят и да се похвалиш с положителен тест  :)
*
« Отговор #90 -: Октомври 13, 2008, 19:34:50 pm »
Лоркааааааа това е страхотно мила! И аз чакам да се включиш в скайп, ама щом те боли си почивай! Много се радвам , 18 яйчица   :balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_46: :bighug:
« Отговор #91 -: Октомври 14, 2008, 10:14:05 am »
Благодаря ви момичета още малко остана да се обадя  :bighug:
« Отговор #92 -: Октомври 14, 2008, 10:38:10 am »
Невероятен реэултат.Ще видиш,че тоэи път всичко ще е наред :wink:
*

лора

« Отговор #93 -: Октомври 14, 2008, 11:01:58 am »
Цените са се увеличили само за раждането ,  обаче с направление цената за раждане остава 1800 лв , колкото си беще преди това, а пък и при тази финансова криза и инфлация  нищо не ме учудва.
Там са много голями професионалисти и работат само спазвайки европейските стандарти и етика.
Аз съм им фен.
Две мои приятелки забременяха при Щерев, а пък аз ще раждам там скоро.
*
« Отговор #94 -: Октомври 14, 2008, 11:41:40 am »
Лоричка браво мила-ти си герой! :D

« Отговор #95 -: Октомври 14, 2008, 12:38:56 pm »
  :lol:ето го и моят резултат от уплождането
13 доста добре уплодени
2 също уплодени но ги изключват защото са влезнали по два :sperm2:много гладни бе :lol:
има още но ще видим до утре какво ще стане с тях.
Утри сигурно ще ми кажат кога щее трансфера :wink:
« Отговор #96 -: Октомври 14, 2008, 18:11:27 pm »
Цените са се увеличили само за раждането ,  обаче с направление цената за раждане остава 1800 лв , колкото си беще преди това, а пък и при тази финансова криза и инфлация  нищо не ме учудва.
Там са много голями професионалисти и работат само спазвайки европейските стандарти и етика.
Аз съм им фен.
Две мои приятелки забременяха при Щерев, а пък аз ще раждам там скоро.

Абсолютно съм съгласна с теб.
Тук в Самоков имам три приятелки и на тях им помогнаха само в  клиниката на Щерев. две забременяха от Инсеминации а третата от първият опит ИКСИ
Едната беше  ходила при тв. звездата Стаменов и казваше че този човек е за Холивуд .. хе хе хе
Аз започвам след един месец при Д-р Александров
« Отговор #97 -: Октомври 14, 2008, 19:17:08 pm »
lora110 все така продължавай с хубавите новини  :D
На кой ден решихте да ги връщате на 3 или на 5 ?

samokovka има различни мнения за феномена Стаменов  :wink:
На едни им е помогнал за бебче,други са разочаровани както е и в нашата клиника.
Всичко е въпрос на организъм, правилно лечение и малко късмет може би
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #98 -: Октомври 14, 2008, 19:26:20 pm »
Едната беше  ходила при тв. звездата Стаменов и казваше че този човек е за Холивуд .. хе хе хе

Няма нужда от подобни коментари.Особено в тема нямаща нищо общо с въпросния доктор.Ако твоите приятелки искат да споделят нещо за Стаменов, да го направят.
Няма да използвам твоето определение за Стаменов...същият този, който освен многочасовата си работа заради жени като мен, нас и вас отделя и такова за да се говори за проблема. Аз не съм негова пациентка но ако и моя доктор се явяваше по телевизиите щях да се радвам, защото всеки път някой "нов" човек щеше да разбира какво струва (не финансово, или поне не само) на семейството ми всяко изследване и процедура.
Едно е човек да е недоволен и да го сподели, даже е нормално, и съвсем различно да си позволява да поставя подобни определения.
Извинявам се за спама но подобни писания са ми леко грозни.
*
« Отговор #99 -: Октомври 14, 2008, 20:06:53 pm »
Аз ходя в клиниката на Щерев , никога не съм била пациентка на д-р Стаменов , но мога да кажа ,че този Човек е направил щастливи много , много хора! Не е коректно да се правят такива коментари - винаги има доволни и не толкова доволни!