0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните - №33
« Отговор #220 -: Декември 12, 2008, 10:07:37 am »
Патладжанче не се притеснявай за болките в матката и аз ги имам от време на време.
Аз примерно до сега съм повръщала само 3пъти от време навреме ми се гади при всяка е различно.На мен вече ми личи коремчето и се чудя възможнолие но както вика моят ти какво искаш все пак двечки има вътре :lol:
Лека бременност :P
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #221 -: Декември 12, 2008, 10:24:27 am »
Добре дошла Нинчо! И при мен видяхме сакчетата 10 дни след положителния тест.
Aubergine,при всеки симптомите са индивидуални - при мен например напрежението в гърдите отдавна изчезна, имам само болки в зърната и то от време на време, а относно болките и пробожданията в яйчниците - при мен са постоянно - ту в ляво, ту в дясно, ту долу ниско - направо може да се побъркаш. Но се мъча да гледам по-позитивно и да не мисля за лоши неща. И аз имам зацапване почти постоянно и все съм под напрежение, но знам, че това с нищо не ми помага и гледам сама да се успокоявам. Така, че спокойно миличка и всичко ще е наред.
Ей, момичета дали ще има спокойна бременност при нас - едва ли, но се надявам всичко да мине успешно и след това с усмивки и шегички да си спомняме за днешните си терзания.
*
« Отговор #222 -: Декември 12, 2008, 11:14:46 am »
Здравейте и от мен!
Аз нямам никакъв симптом до момента, нито наразположение, нито напрежение в гърдите НИЩО. Надявам се, всичко да е наред, с всички нас до края!!!
*
« Отговор #223 -: Декември 12, 2008, 11:54:29 am »
Здравейте и от мен!
Аз нямам никакъв симптом до момента, нито наразположение, нито напрежение в гърдите НИЩО. Надявам се, всичко да е наред, с всички нас до края!!!
Ще почнат :D

*
« Отговор #224 -: Декември 12, 2008, 12:19:06 pm »
момичета ,а как сте по въпроса с цигарите :oops: :?
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #225 -: Декември 12, 2008, 12:23:02 pm »
Аз ги спрях окончателно след като видах трите плодни сакчета, въпреки, че приди това ги бях намалила. Сега даже ми се гади само от миризмата на цигари. Аз все още не съм повръщала, но ми става ужасно лошо.
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #226 -: Декември 12, 2008, 13:18:15 pm »
Здравейте, момичета. Аз днес пак прокървих, този път по-сериозно от предните два пъти  :( И сега отново ще лежа една седмица, пък дано вече всичко се закрепи. Казаха ми, че плацентата ми е твърде ниско и това доста ме притеснява. Имате ли идея към коя седмица започва да се вдига и да застава на мястото си? Сега съм в 13-та седмица и не знам нормално ли е още да ми е толкова ниско разположена. :ask:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*
« Отговор #227 -: Декември 12, 2008, 13:21:50 pm »
Преди да забременея правех безуспешни опити да ги спра.В момента в който видях 2 чертички ги хвърлих в кофата и приключих-психика.Сега само сънувам от време на време че пуша :D

*

Aubergine

« Отговор #228 -: Декември 12, 2008, 13:37:09 pm »
blue_sky , и аз се улавям, че с времето сякаш се успокоявам малко - особено като няма кървене. А моите хормони също бяха в норма преди забременяването, но те и НК клетките бяха, пък после скочиха - затова ще поискам да ги изследват, за всеки случай. А ти вземи се кротни и работата я остави за догодина  :):hug2:

Ваня, викаш крайно време ни е да повярваме най-сетне, че сме бременни :)

Лора110, браво , коремче чак! :D Аз не мога да се похваля още, но виж с качени кг -  :twisted:
Мидж, радвай се, че нямаш пък ти :wink: То е и раничко де, но аз освен гърдите, други симптоми нямам.

Смайл, лежи си, мила и никакво напрежение. Нормално е в началото плацентата да е ниско разположена, после се вдига, но като срокове не съм наясно кога. Ще се закрепи, ходи ли на преглед?

С цигарите съм на Вие, не пуша 8)
*
« Отговор #229 -: Декември 12, 2008, 13:45:28 pm »
Аз ги спрях 5 месеца преди да забременея :D. Знам, че е хубаво при планувана бременност да се спрат по-от рано. Моята половинка много се зарадва, когато се отказах от вредния навик, защото той е голям противник на цигарите и през живота си не е запалвал и една :lol:. Сега хич не се и сещам, даже ме дразни миризмата им.
Както казва Парси - психика. Решаваш и край!

*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #230 -: Декември 12, 2008, 13:46:29 pm »
Патладжанче, преди малко се върнах от преглед. Точно там ми казаха, че заради това има леко отлепяне на плацентата, но аз разбира се пропуснах да питам кога е нормално да се вдигне. В главата ми просто бяха сто хиляди други въпроси - разбира се пътуването ми отпадна, но трябваше да питам мога ли да се прибера в Стара Загора при това положение. Пропуснах и да питам дали трябва да увелича дозата на дуфастона... ама ужасно разсеяна съм  :oops:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

Aubergine

« Отговор #231 -: Декември 12, 2008, 14:08:17 pm »
Смайл, пусни си едно търсене в гугъл, ще ти излезе страшно много информация за ниско прикрепена плацента. Не е добър съвет това, защото почваме да се сравняваме с други жени и ситуации, но поне някаква представа се добива. Не трябва да се плашиш, а само повече да се пазиш.  Напиши си на едно листче най-важните въпроси и веднага се обади на лекаря да го питаш. :cuddle:
*
« Отговор #232 -: Декември 12, 2008, 14:09:21 pm »
Ваня, при мен проблемът със зацапването си беше от ниския прогестерон (според мен). Знаеш ли твоите стойности какви са?

Смайл, обади се на лекаря, ако мислиш, че имаш още важни въпроси! И стискам палци да се закрепи хубаво плацентата.

Патладжанче, тук никой не обръща внимание на НК клетките - все пак съм в Западна Европа.  :lol:  Аз си ги изследвах в София по самоинициатива и бяха в граници. Все пак пих имуностимуланти и точно като ги спрях, забременях.  :wink:

Лора110, и на мен ми се струва, че имам корем, но може и да си въобразявам. Но с близнаците почва да си личи по-рано. Иначе с килцата съм с едно назад от трансфера.

По въпроса за цигарите - непушач съм.

*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #233 -: Декември 12, 2008, 14:51:33 pm »
Blue_sky не съм си правила изследвания сега, но преди и повреме на стимулацията - всичките ми изследвания баха нормални. Дали трябва да си пусна някакви изследвания сега? Докторите не са ми казали нищо. Тия дни смятам да се запиша на ЖК и ще питам докторката.
Aubergine - права си крайно време е да повярваме, че сме бременни  :)
*
« Отговор #234 -: Декември 12, 2008, 15:27:26 pm »
аз пушех доста  :oops:
от старта на стимулацията ги намалих до няколко на ден, а от прегледа насам не съм палила  :lol:
*
« Отговор #235 -: Декември 12, 2008, 15:30:10 pm »
Да ви се похваля-накрая открих координатите на Д-р Марков и си записах час за ФМ на 9.02. :)

*

Aubergine

« Отговор #236 -: Декември 17, 2008, 18:12:44 pm »
Здравейте,
днес бях на преглед, имам си отлепване, вторият сак не се е резорбирал, възпаление засега нямам, бебето си расте, видях го да маха с ръчички...  Зацапването не го споменавам, то си е постоянно.
Имах болки тези дни в корема и кръста, докторът каза да лежа, сега лежането продължава, притеснението също, защото това отлепване явно си седи отдавна, нищо, че той не го видя миналия път..
Утре ще ми излязат контролите за НК клетките, ще трябва обаче да си купувам имуновенина от друго място и да договоря вливане, защото клиниката няма да работи..
Това е, не съм особено очарована от фактите, но никой не ме пита.

Прегръщам ви всички :grouphug2:
*
« Отговор #237 -: Декември 17, 2008, 19:52:24 pm »
Патладжанче, ти сега почивай пък на следващия преглед ще има само хубави новини :hug2:
*
« Отговор #238 -: Декември 17, 2008, 20:58:20 pm »
Патладжанче,дано следващият път пишеш само хубави новинки.Почивка и спокойствие за махащото бебче :)

« Отговор #239 -: Декември 17, 2008, 22:25:03 pm »
Да дам и аз отчет днес бяхме на преглед и всичко за сега е наред ама така шаваха милите и махат здраво :lol:
доки каза че най вероятно ще са мъжлета но няма да си приличат и са си в две отделни плаценти за сега всичко им е наред.
Спирам утрогестана.