0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #320 -: Септември 26, 2009, 10:40:53 am »
dess_dess :) дано да пораснат все още сте на 4 ден има надежда.

Относно змразяването дайте съвет аз още се чудя ако има хубави какво да правя ,страх ме е след това дали ще са хубави защото на втория ми опит замръзихме и след размазяването точно преди трансфера спряха да се развиват правилно.Предния път Александров не замрази ,той ме пита и аз му казох както прецени той ,а имаше 20бр много хубави другите 12 не толкова.Някой говорил ли е с него по този въпрос?

Бубе,аз лично бих замразила, затова и така се притеснявам, че при нас няма да има, какво да замразяваме   8O а, за нощничките, ами щом тези с животни са късметлийските  :?, трябва и аз, да се обзаведа с една такава  :D

« Отговор #321 -: Септември 26, 2009, 10:41:18 am »

Хей  :)защо се криеш ,аз вчера така се изложих :oops: питах една дама с лилави дънки вие Мими ли се казвате а вие се спотайвате.
:jump12:
Ами ти мен попита, ама аз нали не съм Мими... Изобщо не ми мина през ума, че си от нашите... Ееех, Светла се казвам - да знаете за утре  :wink:
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #322 -: Септември 26, 2009, 10:42:24 am »
Буба, пак вие и доктора сте тези, които трябва да прецените. Ако Александров каже, че са добри лично мое мнение е да замразите, но ако не са толкова добри ...незнам дали има смисъл. По скоро преценете заедно.
Пожелавам ти да са много хубави:) Но повече ти пожелавам скоро да не се сетиш за замразените:)

Лисе :)надявам се да не се сетя найстина и определено слушам Александров каквото каже нали той ни е надеждата на всички.
А и аз май следвам Златето ,гърлото ме дере ама ужас и на всичкото отгоре днес ми се поду крака от оргалутрана какво стана и аз незнам.Сега ще звъня да питам какво да пия преди да ме събори на цяло,че не ща да смърчам на пункцията.
А ти кажи на мъжо да ти цунка коремчето от мен. :)

момичета, ние от утре сме на оргалутран, но забравих да питам Ани, той как се поставя в смисъл мускулно или пак подкожно в коремчето?

*
« Отговор #323 -: Септември 26, 2009, 10:48:32 am »
Dess_dess, аз го слагам в крака подкожно и редувам краката

*
« Отговор #324 -: Септември 26, 2009, 10:50:28 am »
Хей  :)защо се криеш ,аз вчера така се изложих :oops: питах една дама с лилави дънки вие Мими ли се казвате а вие се спотайвате.
:jump12:
Ами ти мен попита, ама аз нали не съм Мими... Изобщо не ми мина през ума, че си от нашите... Ееех, Светла се казвам - да знаете за утре  :wink:

Светле  :) как ме остави да се червя :oops: без да каже нашта :)
Хайде утре ще се видим.
*
« Отговор #325 -: Септември 26, 2009, 10:51:42 am »
И като заговорихте за замръзяване-бихте ли споделили ако знаете какви са цените?
400 лв

Ей, пазете се, завивайте се , много чай и лимони и по-малко контакти с много хора.

Setacap, наде, абе хора много сте срамежливи :)

Наде, Дес, спокойно в началото на стимулацията може да са по-малко, но после се увеличават, а след прегнила бройката им се увеличава още с 1-2 поне. Така, че спокойно.

Ей, мацки замразяването е за вторите и третите бебета на семейството, нали се разбрахме, че неуспешни опити тази есен няма да има!

Така като ви чета и вече твърдо се навих за продължението на изненадата да се домъкна и аз :) Дано нямаме много работа и да измъкна един ден за слънчева Варна.  Тъкмо да шокирам Ани за какво ли съм дошла :)

Прегръщам ви, не остана вече, скоро ще скачаме заедно на положителните тестове!
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 10:53:44 am от cygnus »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #326 -: Септември 26, 2009, 10:59:49 am »
И като заговорихте за замръзяване-бихте ли споделили ако знаете какви са цените?
Ели в ценоразписа пише, че струва 400 лв. замразяването на ембриони :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #327 -: Септември 26, 2009, 11:02:49 am »
:oops: Оффф, дано довечера вече мине без проблем поставянето на инжекцията
Днес като изкарвах въздуха от спринцовката, излезе и малко лекарство, и се притесних много. Трябва да съм по-внимателна, но ръцете ми още треперят  :(

Злати, айде включвай се да кажеш как си
И всички да оздравяваме, какво се изпоразболяхме точно в най-неподходящия момент  :(
« Отговор #328 -: Септември 26, 2009, 11:03:08 am »
Така като ви чета и вече твърдо се навих за продължението на изненадата да се домъкна и аз :) Дано нямаме много работа и да измъкна един ден за слънчева Варна.  Тъкмо да шокирам Ани за какво ли съм дошла :)

Прегръщам ви, не остана вече, скоро ще скачаме заедно на положителните тестове!
То Ани вече трудно ще я шокираш... милата така е претръпнала с нас  :lol:
Но мен със сигурност ще зарадваш... ако всичко е о.к., във  вторник ще ми е пункцията...
« Отговор #329 -: Септември 26, 2009, 11:06:29 am »
:oops: Оффф, дано довечера вече мине без проблем поставянето на инжекцията
Днес като изкарвах въздуха от спринцовката, излезе и малко лекарство, и се притесних много. Трябва да съм по-внимателна, но ръцете ми още треперят  :(

Злати, айде включвай се да кажеш как си
И всички да оздравяваме, какво се изпоразболяхме точно в най-неподходящия момент  :(

Ели, много си се ошашавила... по-полека, нищо фатално няма да се случи... я се обади на някоя приятелка и беж по кафета и шопинг!
« Отговор #330 -: Септември 26, 2009, 11:09:06 am »
cygnus благодаря ти
Гарджее  :D
Ели аз си мислех че като изкарваме въздуха трябва и малко лекарсто да излезе-капчица две,това не е ли нормално?

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #331 -: Септември 26, 2009, 11:15:46 am »
Светле, Ели не бяха 1-2 капчици, а като фонтанче, да го опиша по-точно  :oops:, затова се притесних, иначе гледам да не се притеснявам, ама сигурно е нормално, страх ме е да не оплескам нещата
*
« Отговор #332 -: Септември 26, 2009, 11:34:58 am »
dess_dess аз слагам оргалутрана в коремчето, подкожно.Този път първо подкарах в ръцете и сега минах на коремчето.Като го направя на решето и аз като Буба ще мина на краката.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #333 -: Септември 26, 2009, 12:55:30 pm »
Ели, не се притеснявай:)не е фатално:)

Аз когато си биех гонала Ани ми издаде една тайна:))))))) Тъй като бях на високи дози (за кой ли път го пиша ама ще ме търпите:)), сутрин 3 по 75 и вечер 3 по 75. Та Ани освен, че ми каза да си разтварям с 1 разтвор трите сухи вечества, изпразвах предварително и част от водичката преди да я смеся със гонала:):)
Ама вие не правете така разбира се ако не са ви казали:):)))))))))))
« Отговор #334 -: Септември 26, 2009, 12:55:30 pm »
А и аз май следвам Златето ,гърлото ме дере ама ужас и на всичкото отгоре днес ми се поду крака от оргалутрана какво стана и аз незнам.Сега ще звъня да питам какво да пия преди да ме събори на цяло,че не ща да смърчам на пункцията.
А ти кажи на мъжо да ти цунка коремчето от мен. :)
Бине кога ти е пунцията? В неделя ли?
« Отговор #335 -: Септември 26, 2009, 13:24:27 pm »
Знаех си-започна да ми зацапва мъничко-да смятам ли това за първи ден и да звъня ли.....  :? :? :?

*
« Отговор #336 -: Септември 26, 2009, 13:29:36 pm »
Ели, зацапването не е цикъл, изчакай да ти дойде хубаво. :)
На мен ми цапа 2 дни преди да ми дойде и после хем втори ден имах алена кръв, макар и малко и ми отложиха с 2 дни стимулацията, заради дебела лигавица
« Отговор #337 -: Септември 26, 2009, 13:55:57 pm »
Ели, зацапването не е цикъл, изчакай да ти дойде хубаво. :)
На мен ми цапа 2 дни преди да ми дойде и после хем втори ден имах алена кръв, макар и малко и ми отложиха с 2 дни стимулацията, заради дебела лигавица

И аз знам, че се брои от деня с първата пълна превръзка(ама как звучи...)За всеки случай винаги споменавам и деня със зацапването
« Отговор #338 -: Септември 26, 2009, 14:07:42 pm »
Благодаря ви момичета.В такъв случай да не звъня днес така ли.Да не се окаже че е трябвало днес да се обадя а утре да се боцкам  :? Охх може и да звънна аз на Анито да я питам все пак  :?

« Отговор #339 -: Септември 26, 2009, 15:08:11 pm »
Буба, ние замразихме ембриони.Александов каза че са хубави и просто ще е жалко да ги хвърлим.Някой път късмета идва със замразени, има много случаи.Все пак следващия опит(за второ бебче) :wink: няма да се бодеш ,а само трансфер.Много успех на всички! :blowingdust: :blowingdust2: