0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #480 -: Септември 30, 2009, 18:49:42 pm »
Лисичкова, нали знаеш, че много та обичам  :D
 :bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #481 -: Септември 30, 2009, 18:51:31 pm »
Лисичкова, нали знаеш, че много та обичам  :D
 :bighug:
Мхм:)))))))
И аз така:)
« Отговор #482 -: Септември 30, 2009, 19:09:08 pm »
Момичета имам нужда от помоща ви  :wink:.
 При завишени резолтати на АСАТ и АЛАТ прави ли се инвитро,и при Хепатит Б (носител) ?

Това са изледванията на момичето на което попринцип ще ставам донор  :? :? :?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #483 -: Септември 30, 2009, 19:19:07 pm »
при хепатит има проблем. за другите показания не знам дали са фатални. какво ти каза док? не занесохте ли резултатите?
« Отговор #484 -: Септември 30, 2009, 19:32:14 pm »
Ами това е тъпото че уж до вчера беше всичко ок при нея и идеята беше само аз да отида и да говоря с док,и днеска като се прибрах щастлива че започваме ми се сервира това нещо и незнам вече.По късно трябва да се свържа с Ани ,и ще видиме какво ще каже док.А изследванията не са носени,понеже са пуснати днеска,а мимичето е от монтана,офффф само проблеми.Благодаря все пак за отговора.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #485 -: Септември 30, 2009, 19:34:17 pm »
Искра, задължително се обадете на док и му поискайте мнението. Не е шега работа това! Смятам, че и по телефона може да прецени дали нещата са наред или не!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #486 -: Септември 30, 2009, 19:37:06 pm »
дано да са сбъркали в лабораторията! не ви ли изискват изследванията да са от лаб в аг-то? четох в друга тема, че утре момичето пак ще се изследва. говорете с док и следвайте съвета му
« Отговор #487 -: Септември 30, 2009, 19:44:29 pm »
Сега се чух с док. и той каза да си пусне пак изследването,да отидела на акушер гинеколог който евентуално щял да и следи бременноста и той да прецени дали тя може да понесе стимулацията и доколко са и се завишили.А за Хепатита каза че единствения риск който се носи е това че може да го предаде на детето.Ами още веднъж благодаря на отговорите и съветите ви,дано всичко е ок,ако ли не ще чакам друг варянт .
 Лека вечер.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #488 -: Септември 30, 2009, 20:03:36 pm »
Сега се чух с док. и той каза да си пусне пак изследването,да отидела на акушер гинеколог който евентуално щял да и следи бременноста и той да прецени дали тя може да понесе стимулацията и доколко са и се завишили.А за Хепатита каза че единствения риск който се носи е това че може да го предаде на детето.Ами още веднъж благодаря на отговорите и съветите ви,дано всичко е ок,ако ли не ще чакам друг варянт .
 Лека вечер.

Аз, не разбрах :(( нали ти Исе, ще и ставаш донор? Тя тогава няма стимулация а е като мен, приема Естрофем по схема до трансфера и има един блокаж!
Ели, обясни ни Ани, как да  и се явим в петък в 08.00 за пункцията, чисти, спретнати ненахранени и ненапити с нощничка (на животни разбира се), чехли и спален комплект, т.с чаршафи а, и спомена за заплащане за анестезиолога - 20 лева. Останалото се плащало, доколкото разбрах до трасфера :))
Ами това е от мен момичета, в петъка пак ще се включа, а тогава да ми стискате и палци ей :))

« Отговор #489 -: Септември 30, 2009, 20:16:28 pm »
Еми Деска аз изобщо нерзбирам още нещата тепърва се зблъсквам с тях.Ами тя на предните две инвитрота с донор е била на Меногон ( това стимулация ли е  :oops:)
 А нс теб стиснати палчета за петък  :D
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 16:37:44 pm от Елфи »
« Отговор #490 -: Септември 30, 2009, 20:20:22 pm »
sixsens мила, никакво униване и отказване, нали си знаеш и не забравяш, че ТОВА са нашите  опити, и след края на процедурите всички ще увеличим семействата си  :D Силна групичка сме, няма как да не ни се  случват само хубави неща  :)  Гушни мъжа си, поглезете се малко тази вечер и отново се усмихнете, защото всичко ще бъде наред  :bighug:
Ели :), значи чакането си е струвало, новините са добри, а и с док сте се видели  :) Успех утре с оргалутрана, не е нищо страшно, малко по-дебеличка е игличката, но се преживява  :)
Искра, дано нещата при вас се оправят и скоро да ни кажеш добри новини  :)
Чакаме и Рачо с новини  :)
dess_dess , успех в петък, дано всичко мине добре и да си по-спокойна  :)
При мен нищо ново, нямам симптоми, но не спирам да се надявам  :), днес имах адско главоболие и изпих един парацетамол, че не се издържаше   :) Ох, момичета, може би ще ми се скарате, но така ме сърбят ръцете, дали утре е много рано да си направя тест ? :oops:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #491 -: Септември 30, 2009, 20:37:43 pm »
Съни, благодаря ти, мила! Вече съм по-добре. Няма да се отказвам аз, в никакъв суай, просто съм малко разочарована и неприятно изненадана. Но това нищо не значи, в петък си прибирам домочадието и не пускам никой да си ходи :lol:
А ти ако можеш да изтраеш до деня на теста ще е добре. Не си образувай излишни нерви. Мисля, че е по-разумно да устискаш, макар че сигурно е ужасно трудно :( Аз сега много ми знае устата, ама след някой и друг ден, ще ме сърбят и мене ръцете. Но ще разчитам на вас да ме плясвате през тях :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #492 -: Септември 30, 2009, 21:17:35 pm »
Здравейте и от мен моля ви се никой да не унива че във вас ми е куража.Като ви гледам само с какви добри резултати се отчитате мен ме хваща срам да ви кажа как върви при мен.Моята стимулация малко се удължава че не са ми готови яйчицата пък и все още са малко на брой та пункцията ще е в неделя или понеделник.Искам обаче да ви питам за ИКСИ ние сами ли си решаваме или док. предлага като види резултата от пункцията.Стискам палци за всички и  :bighug:
*
« Отговор #493 -: Септември 30, 2009, 21:23:26 pm »
Злате, седя и си мисля ква работа да ти отворим след петъка и то спешна. Ще питам и другите. Мен в тия дни ми помогна овулационния календар, признавам си.
*
« Отговор #494 -: Септември 30, 2009, 21:26:25 pm »
Злати, в петък след като си малко бременна, ще се видим, аз ще съм на преглед, док каза към 12 да отида :D  :balk_21:

Стискам палци и много се вълнувам за всичкииии :bighug: :bighug: :bighug:

Абе доста хора ми се губят днес :? - Дани, Бубето, Рачо, Елина, Мимето, някой пропуснах ли?  :?
*
« Отговор #495 -: Септември 30, 2009, 21:38:29 pm »
Злате, седя и си мисля ква работа да ти отворим след петъка и то спешна.
Ами, питай приятел!   :lol:
До петък ще измисля поне три  :mrgreen:
« Отговор #496 -: Септември 30, 2009, 21:57:55 pm »
А ти ако можеш да изтраеш до деня на теста ще е добре. Не си образувай излишни нерви. Мисля, че е по-разумно да устискаш, макар че сигурно е ужасно трудно :( Аз сега много ми знае устата, ама след някой и друг ден, ще ме сърбят и мене ръцете. Но ще разчитам на вас да ме плясвате през тях :lol:
Ох, той разума това ми казва, да изчакам, но направо не издържам, утре ще ми е десети ден и затова се чудя какво да правя :oops:
Наде, няма нищо срамно, важното да е направиш хубави яйчица,  не се притеснявай, ще стискаме палци в неделя и понеделник :D А за оплождането на яйчицата, при мен док сам е решил да оплоди някои ИКСИ, без предварително да сме говорили, но като гледам тук  момичетата се разбират предварително :)
Аз пък много често си задавам въпроса, защо всъщност по-масово не се оплождат ИКСИ, и колкото и да чета по темата, не мога да намеря отговор за себе си  :oops:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #497 -: Септември 30, 2009, 23:23:49 pm »
Злате, седя и си мисля ква работа да ти отворим след петъка и то спешна.
Ами, питай приятел!   :lol:
До петък ще измисля поне три  :mrgreen:
:jump12:
Ма ти може ли, имах си хас!!!  :lol: :lol: :lol:
Измислете ми нещо наистина, само не ща в опитите - моляяяяяяяяяяя!

Наде, аз го помолих за ИКСИ профилактично, за всеки случай да се презастраховам. Но по принцип док преценя на място. В моя случай мисля, че и без да му бях казала, той щеше да го направи. Не се притеснявай.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #498 -: Септември 30, 2009, 23:32:01 pm »
Абе има едни неща за превод ама са все за АРТ и само ще си напълниш главата с още мухи. Дано Мима измисли нещо свежо, и аз ще мисля :) В краен случай те пращаме на курс по немски или бродерия  :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #499 -: Септември 30, 2009, 23:45:49 pm »
Малеееее, ако ме пратите да бродирам, хептен ще изперкам бре! Дайте нещо да ми занимава сивото вещество, туй е спасението!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!