Здравейте, момичета!
Радост, ние имахме същия проблем със размера на стаята, където спим. За щастие апартамента ни иначе е доста голям и имахме подходяща стая, която почти не използвахме и я преобзаведохме в "обща" стая /за нас и за бебето/. Купихме си просто по-тясно легло за нас в новата стая /това на което сега спим е огромно, а и поради всички гардероби и мебели в спалнята нямахме място за кошарка/, боядисахме и освежихме. Ние също иначе имаме детска стая, която е на една стена със спалнята, но аз лично не бих се "разделила" с бебчето особено в първите му месеци. Четох доста по темата. Някои казват, че е по-добре бебето от самото начало да е в отделна стая поради доста причини, една от които е че в противен случай после по-трудно се отделят, но въпреки това моето решение си остана първоначалното. Сигурна съм, че и вие ще намерите най-доброто решение за вас. Важното е ти да се чувстваш спокойна и добре докато се грижиш за малкото съкровище. Успех
Камбозола, честито сини памперси. Продължаваме да "посиняваме" темата
Хайде, очакваме и повечко бъдещи тъщи вече
Жаси, аз също си мисля, че не трябва да го мислиш толкова предварително. Доста поразпитвах разни познати, които имат бебета и трябва да ти кажа, че чух коренно различни /противоречиви дори/ мнения за марките бебешка козметика. За това реших, че ще купя някаква, по интуиция едва ли не и ще действам на принципа "проба-грешка". Децата са също като нас- на едни им действа добре примерно един крем за лице, докато други се изриват от него. Всяка кожа е различна. Пожелавам ти да "улучиш" от първия път "вашата" козметика
Честита нова придобивка!
Бони, на теб също
Много се радвам като прочета подобни постове. Мисля, че няма по-прекрасни покупки от тези, за бебчетата
Късмет и усмихнат ден на всички!