radostta , аз дори не съм се замисляла ,дали това може да е проблем.
Имах останала опаковка от единия опит и си я ползвах при следващия,защото беше в срок на годност.Но пък никога никого не съм питала проблем ли е.
Аз вече имам резултатите от имунологията и спермограмата ,направени в клиниката.
-За спермограмата -няма изненади -традиционно сме с влошена морфология /6%/ , този път имаме лоша подвижност -астенотератозооспермия .Хубавото е ,че СДИ е в норми.
-Имунолгията -НК клетки в норма 9%,но Т субпопулациите занижени и препоръчана терапия -омега 3 и витамини .
Въпроса ми е трябва ли да изчаквам преглед при д-р Персенска ,за да коментираме терапията или да я започвам сега/ това ми препоръчахаа по телефона имунолозите /.Считам ,че щом ми я назначават ,значи трябва да я започвам ,но незнам реда в Клиниката ,та за това питам?Да изкажа възхищение от жената ,с която разговарях по телефона за резултатите -любезна ,даде ми много изчерпателни и подробни обяснения на въпросите ,включително питанията ми по проблема за генитален херпес ,хашимотото и кое, как , от какво би се повлияло .