0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Сигорно съм "късметлиика" и за това че нямам за пореден път запореден гаден месец бебе в корема голяма касметлиика няма що Мерси за " подкрепата".[/quote Мила здравей, незнам защо така говориш... и аз съм пила противозачатъчно 2 години заради кисти дори съм оперирана от това... не ги пия вече 7 месеца и все още не съм бреленна но това не означава, че няма да стане... има хора които нямат проблеми и пак чакат с години... това не е като да ти се прияде шоколад и да си го купиш това което ни трябва на всички тука е търпение и вяра... Дано скоро да получиш това кото желаеш най- силно
Стана голяма какафония Ади МИЛААААА прегръщам те силно просто изживях поредната си нервна криза..... цялата история беше една много продиктувана от неконтролируема емоционалност Ади миличка нали няма да ми се разсърдиш приеми един виртуален от обърканото ми съзнание.... утре като мине всичко ще мога лично на теб да си ти обясня.
Хей здравейте и от мен момичета, ето че най-сетне и аз мога да се похваля - онзи ден бях при доктора и се разбра, че и моята киста е изчезнала. Прегръщам ви и ви желая много скоро всички, които пишем в този форум да се преместим в един доста по-приятен
Ти след лечението с противозачатъчни имала ли си пак киста?