0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: kista
« Отговор #460 -: Юли 30, 2006, 18:22:29 pm »
Лани бе, а дано наистина не се наложи тест, и докато си дойде док. вече "семчиците" да са проверили проходимостта собственоръчно и да са си свършили работата на място :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #461 -: Юли 30, 2006, 19:44:52 pm »
Лани бе, а дано наистина не се наложи тест, и докато си дойде док. вече "семчиците" да са проверили проходимостта собственоръчно и да са си свършили работата на място :)
Тази работа като чудо ми звучи  :(. Така че чакам док с нетърпение, така като го гледам добре ще поработи след отпуската горкия :lol:! Дано и да му е ползотворен труда при всички нас! :bighug:
« Отговор #462 -: Юли 30, 2006, 19:47:27 pm »
Хм, то винаги си е чудо, Ланче - и със и без проблеми!!! Абе аз съм забравила, как ви беше последната спермограма на вас, писала ли си някъде?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #463 -: Юли 30, 2006, 20:00:49 pm »
 :D Не - не съм, много по-добра е от първата 63% подвижни (първата беше 50%). Морфологията е много добре. Въобще, този месец всичко е перфектно!
« Отговор #464 -: Юли 30, 2006, 20:05:21 pm »
ЕЕЕ, БРАВО, ОТЛИЧНИИИК! ДАНО, ДАНО!!!!! Има кой да провери тръбите :wink:

*
« Отговор #465 -: Юли 30, 2006, 20:38:57 pm »
Скоро май ще се прехвърлям в "неизяснен стерилитет".
« Отговор #466 -: Юли 30, 2006, 20:45:27 pm »
Скоро май ще се прехвърлите в "Д :balk_602:ългоочаквана бременност"

*
« Отговор #467 -: Юли 30, 2006, 21:20:04 pm »
 :bighug:Всички сме за там скоро!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #468 -: Юли 31, 2006, 18:42:57 pm »
OХХХХХХХХХХХ Мили мой. Рали мила дано да се нормализират нещата и скоро си върнат нормалния ход пожелавам ти много много хубави и изпълнени с любов нощи и много интересни морски дни....топни дупенце и за мене 8), че мен няма да ме огрее и тази година морето :x ако изобщо имам отпуска. Както и да е на Лан-и радвам се мъжа ти е по-добре, и че и ти си по-добре, Миники мила добре, че гадната лелка не ти действа зле наистина си права, че трябва крачка по крачка да се действа.....дано с тези крачици вече се доближаваш до така желаната цел...Лилит-че.....Ади мили мои душици прегръщам ви силно.
А за мен................охххххххххххххххххх поредния месец без надежда...този месец ще ми е странен защото още преди да е дошло времето да порасне ф-ла знам че няма да има бебе.. за какво става дума ли амиииии нали си нямам тръба в дясно, а ф-ла е десен и си мисля че започва десния период( нали няколко месец е в ляво после се сменя), което беше най-лошото което можеше да ми се случи ( их надявам се да няма по-лошо де) обаче ме боли и мисля, че е неизбежно и понеже нали някои може ( а и както стана) да ми каже не се коси може би лявата тръба ще го хване и т.н. това са много ама много редки случай и плюс това моите стават на кисти, а аз няма да си бия прегнил тоя месец. Лятото ми е обречено на неуспех  :balk_146: дано имам късмет поне до края на годината. Пожелавам ви от от дъното на нараненото си сърце поне вие да имате успехи, че да има на какво да се радвам. Явно моят stork-girl е заспал някъде по пътя за насам дано поне  santa2 да ми го донесе....... :bighug: всичките и ви целувам за лека нощ.
*
« Отговор #469 -: Юли 31, 2006, 18:54:24 pm »
 :balk_146: Това е много тъжно, Нахичка, не губи надежда, може пък чудото да стане точно когато най-малко го очакваш!
« Отговор #470 -: Юли 31, 2006, 19:20:01 pm »
Надеее бе, не плачи, сладка. Вие си се обичайте с мъжа, пък да видим дали няма да стане бебока. Малък бил шанса лявата тръба да се задейства, ами че то зачеването е чудо, макар и с две тръби и перфектни яйцеклетки. Ти толкова много се бориш и раздаваш за каузата, миличка, как няма да успееш. Че кой го заслужава повече от теб!!! Твоят щъркел, нашите също де :)- може и да дреме, пък може и да събира съли по пътя, защото носи най-здравото и най-красиво бебе. Затвори си очите и ще го видиш :) И накарая, никакво отчаяние, нали сме всички заедно и се държим една за друга, една ще повлече крак и после няма спиране. Аз нямам нищо против първа да си ти  :balk_600:, още това лято!!! :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:

*
« Отговор #471 -: Юли 31, 2006, 19:25:24 pm »
 Да се отчета и аз.Днес правих фоликуметрия на 19 ден и фоликулите ги няма. И двата са се махнали. Док каза, че е имало овулация.  Моята терапия БББ/с Билки и Биричка за Бебе/май действа. Смятам да я продължавам.
   Лигавицата ми е лутеален тип, но се вижда тъмно петно като точка, което не се хареса на гинеколожката ми. И като си спомня за злополучната ми хистероскопия преди месец , и като знам, че трябва да правя нова.... :x
   Жалко, че няма номинация Карък на годината, щях да се автономинирам.Точно когато съм имала ову не можехме да направим нищо по въпроса.А и да можехме, с тези полипи в матката нищо няма да стане.
Нахинка :balk_21:Съжалявам, че така се случва!Но не се отчайвай, ако не тоя месец, то до края на годината ще стане,ще видиш!Аз познавам, да знаеш!Става , когато най-малко очакваш! И моето лято е обречено, а аз толкова много го чаках.Сега посещенията в болниците се увеличиха, вместо да намалят.А септември-пак към София.Ама какво да се прави, и това ще преживеем, жените сме като котките, с девет живота.Няма да се предаваме, я. Момичета, прегръщам ви и аз и ви желая много успехи!  :bighug:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #472 -: Юли 31, 2006, 19:33:23 pm »
 :bighug: Lilit, и за теб една прегръдка. Какво е това отчайване? Това, че имало нещо в матката не значи, че няма шанс за бебче. Аз съм с теб, стискам ти палци, дано пък стане!
Можеш ли да напишеш билките, които пиеш. Аз тука прочетох цялия подфорум за билките, но така и не си харесах :(, а така или иначе по цял ден се наливим с чай, поне да ми е от полза! Само трябва да ми е с приятен вкус (харесвам много английски чай, липа, маточина, плодови, не харасвам всичко с вкус на трева и зеления чай :( и имам непоносимост към растението мента). Много съм трудна с избора на билки :(
*
« Отговор #473 -: Юли 31, 2006, 20:03:53 pm »
Лани,пия билки от Поп Богомил.Първо изпих един пакет за нормализиране на М, после 1 месец клинавиче и след това минах на билки за забременяване. Ама са си горчиляк, за вкуса не мога да ги похваля.Но на мене по принцип билките ми действат добре.От вчера пък почнах едни , които ми написа баба Куна от Славщица.И те са горчиви.За тях писахме в форума Усложнения при бременност в темата Препоръчайте ми някакви билки за задържане. Едно момиче ги е написало кои са. На мен бабката ми ги препоръча като противовъзпалителни.Като ги свърша, пак ще мина на "за забременяване".Иначе и аз харесвам същите чайове като теб, но за тях не остава вреда. :DАма и сега е сезона на биричката! Наздраве! beer::
*
« Отговор #474 -: Юли 31, 2006, 20:37:00 pm »
 :DЯсно е то, горчилката ще я пия само ако реша, че няма друг изход! Сега ще си карам на английски и ще си представям, че е за забременяване! :D
« Отговор #475 -: Юли 31, 2006, 20:52:16 pm »
Не се косете, милички. Я да сипя аз по едно!!! А мезе някакво ще искате ли?

*
« Отговор #476 -: Юли 31, 2006, 20:57:37 pm »
Оха! От теб бирата, от мен пък цацата и пържените картофки! :D
« Отговор #477 -: Юли 31, 2006, 21:12:57 pm »
Не бе, аз черпя!!!

Ама цацата свършила :(

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #478 -: Август 01, 2006, 14:44:41 pm »
Ей, Ей, Ей, разревахте ме Ей не бива да сте толкова мили с мен, че ме разнежвате, разлигавате и разни тем подобни и после ще трябва да си ходя с лигавник пред нослето  :D :D Душици мамини сладки толкова много ви обичам ама толкова много, че нямам думи да изразя какво изпитвам когато ви чета. А за биричката и цацата пишете ме и мене докато свърши химикала :lol:. Аз да ви кажа като, че ли сега ми е по-спокойно..... и все пак нищо и никога не се знае да купонясваме докато можем  8) :lol: и докато сме способни да пииваме  8) 8) ако се сещате. Их прецакаха ми се хубавите смайли и не мога да ви пратя по едно хубаво наздраве. Та Наздраве за ВАШЕ ЗДРАВЕ много много ВИ ОБИЧАМ и гледайте да не прекалявате с пиячката, че много хубаво не е за хубаво :D 8) М/у другото почнах по-осърдно да практикувам " обичането на мъжлето ми  8) " и се радвам на прекрасни дни изпълнени с нежност пожелавам ви го от все сърце и любовта ви един към друг никога да не се изчерпи. А е да не забравяме биричката хохохохо като дърт алкохолик малко прозвучах тука в тоя постинг ама карай тоя път си прощавам  :D Цунки по сладките муцунки. 8)
« Отговор #479 -: Август 01, 2006, 21:52:17 pm »
Нахиии, за теб оставих десерта :wink: