Да се отчета и аз.Днес правих фоликуметрия на 19 ден и фоликулите ги няма. И двата са се махнали. Док каза, че е имало овулация. Моята терапия БББ/с Билки и Биричка за Бебе/май действа. Смятам да я продължавам.
Лигавицата ми е лутеален тип, но се вижда тъмно петно като точка, което не се хареса на гинеколожката ми. И като си спомня за злополучната ми хистероскопия преди месец , и като знам, че трябва да правя нова....

Жалко, че няма номинация Карък на годината, щях да се автономинирам.Точно когато съм имала ову не можехме да направим нищо по въпроса.А и да можехме, с тези полипи в матката нищо няма да стане.
Нахинка :balk_21:Съжалявам, че така се случва!Но не се отчайвай, ако не тоя месец, то до края на годината ще стане,ще видиш!Аз познавам, да знаеш!Става , когато най-малко очакваш! И моето лято е обречено, а аз толкова много го чаках.Сега посещенията в болниците се увеличиха, вместо да намалят.А септември-пак към София.Ама какво да се прави, и това ще преживеем, жените сме като котките, с девет живота.Няма да се предаваме, я. Момичета, прегръщам ви и аз и ви желая много успехи!