0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Влизам под вирусчетата, че са ми много необходими тези дни.
Йоли, чакам новини утре.
Serendipity, във Варна съм, но нали знаеш, всеки иска това, което няма. Преди умирах за плаж, а сега не искам да го видя. Предпочитам тишината в планината и чуруликането на птичките. Дано по-бързо те одобрят от фонда и да започваш опитите, мила.

*
Ей,момичета ама верно много "лабаво "я карате напоследък.Все влизам да чета ,как сте ама няма никой тука :lol:Ние бяхме по-прилежни :lol:
На страни шегата ,но се надявам скоро да има много хубави новини....
Фовчо,Чоки :crossfingers:
Галенце,Женич как сте мамчета :bighug:
Снежи и Йоли нещо съвсем се изгубиха :ask:
На всички успех с процедурите и лова :crossfingers: yahoo_17

*
katrin_sl, благодаря за пожеланията. :)
То самото чакане не е толкова лошо, колкото фактът, че никой не ти дава гаранция колко опита ще са нужни преди да постигнеш успех... Но продължаваме напред с оптимизъм и вяра. :)
Много ме е яд, че изпуснах Деня на репродуктивното здраве във Варна, можеше да се запознаем там. :)
Добро утро
в тая жега вместо закуска направих по един сладолед
Лек ден
*
Галенце,Женич как сте мамчета :bighug:
Мони, тук съм, добре съм :) повръщам си смело и чакам да мина първия триместър, та да дишам ( уж) по-спокойно! :)
Не съм влизала тези дни, голям мързел ме е налегнал :)
Гери, много се радвам да "те видя"  :D Дано нямаш повече премеждия и всичко да е наред до края! Прегръдки! :hug2:
И дано повече момичета да се включат с  :bfp:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Аз се завърнах от планината. На плаж може да не ида, но така изгорях по една река...аграрен тен. Два дни имах поти постоянни придърпвания ниско долу и корема ми си е все така подут. Пия си Но шпа и чакам датата за теста. Стискайте палци.
Здравейте момичета. Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата   :dating: и бих искала да ви почерпя ::cake:: малко торта. Дано тази година се сбъдне желанието ни и най-после да успеем, защото вече губя търпение. Иначе, най-после излекувахме проклетите гъбички и милото може да направи контролната СГ една година след операцията от варикоцеле да видим какво е положението. Пожелавам успех на всички и хубав ден.
*
Здравейте момичета, влизам да ви кажа,че теста е отрицателен а и вещицата дойде.
Но виждам,че съм в списъка на ловуващите и май е най-добре да си остана там,защото започвам отначало.Целувки и успех на всички.
Дейзи 86 - честита годишнина!Пожелавам ви безкрайно щастие и скоро да се радвате на  :bori_002:

Здравейте
Катрин погледнах графиката ви и мноооого ви хареса този положителен тест който си отбелязала, тихичко честито и да се пазиш
Лек ден
*

• 1357
Лиони, тя Катрин като пожелание си го е сложила за датата на теста :wink:. Но ние всички стискаме палци да бъде реалност съвсем скоро :crossfingers: :crossfingers:!
Е пожелание ама щом и честитих значи вече е реалност, стискам палци
Льони, чул те Господ!
Има ли някой тук? Много е пусто.
От снощи съм в много добро настроение. Реших да си направя тест за ову и той излезе +++. Сутринта мислих да пусна един за бременност, но се събудих в 4,30, обърнах цялата къща с главата на горе и тест не намерих, а съм сигурна, че си купих. Така, че направих един на работа, но не с първата урина. Все пак се появи втора чертичка, макар и бледа. Отидох и на кръвен. Сега чакам резултата. Стискайте палци, момичетааааа!
*
Направо ми иде да изкрещя от кеф.Стискам силно палци !!!!!

*
Имаааааа има Катрин, ох честити ти 2 чертички
Този път всичко ще е наред, аз също съм много щастлива  :D
 :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: от сутринта му праснах  :lol:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Ние вчера бяхме при док. инцидентно, за да види и моя мъж бебето - ама голямо шивъргало не се спря, доктора каза че ще имаме големи проблеми с него  :lol: пък малката пита като плува дали е облечено или е голо  :lol: :lol: :lol: смяяяях
Момичета спорна седмица, Катрин стискам ти палци и чакам резултат от кръвния   :wink:
*

• 1357
Браво, Катрин :cheerleader:!!! Толкова се радвам! Ще чакаме резултата от кръвния.
Жени, вълнуващи са тези срещи :D. Аз само броя дните от единия до другия преглед.
Ехаааа Катрин аз не напразно ти честитих предварително
*
Честито и от мен Катрин .Дано всичко е наред .
*
Честито Катрин и от мен  :D
Стискам палци всичко да е наред с бебчо и леки 9 месеца