Нещо ми се струва, че излизаме от добрия тон. Моля, нека се придържаме към него!
Кристъл, слагаш думи "по клавиатурите ни", които не сме изписали. Хайде малко по-умерено.
Имам 3 самофинансирани опита, по ред причини. Имаше Фонд вече тогава, но не се възползвах. Това няма значение. Факт е, че преди изобщо да стигна до ин витро, похарчих достатъчно много пари. Спрете да спекулирате с тази асистирана репродукция. Тя е само върха на айсберга и в процентно съотношение, броя на двойките, на които РЕАЛНО им се налага да прибегнат до АРТ е доста по-малък от общия брой хора с репродуктивни проблеми. На останалите хора кой им помага? Ами никой! Не ми говори за мрънкане и за лукс. Тук никой не говори за лукс, а за базови неща. Ако за теб е лукс да дадеш добро образование и старт на децата си, за други това е базова и задължителна необходимост.
В крайна сметка, всеки преценява сам за себе си по тези въпроси и да се прави оценка на тези решения от външни хора е меко казано неуместно. Ти, от позицията на каква размахваш пръст и определящ кой мрънка и кой не? Ти правиш ли разлика между споделяне на обективни факти, опит и мнение и мрънкане? Аз не знам в този форум да има някой, който да се отказал изобщо да има дете, въпреки "мрънкането: колко е трудно. Така че, замисли се, дали не звучиш обидно.
П.С. Най-важните неща не се измерват във финикийски знаци, но за жалост, без тях е малко трудно да оцеляваш
А за всички в този форум, точно най-важното за тях се постига за жалост, точно с финикийски знаци