0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #280 -: Октомври 23, 2014, 09:04:06 am »
Точно, Уош много добре се изказа за хигиената. Дори и да има проблем, това не следва да се говори на всеслушание. Прекалено деликатно е.

Аз пък в мисията със змиите се втрещих как Данчето и Тачо не се усетиха какво им казват и Данчето (70 и колко годишна жена) се оказа срещу Иво в една предварително загубена битка. Иначе доколкото дадоха - Ели май само краката успя да си топне във водата със змиите и бързо бързо я извадиха.
Ели засега има по-скоро положителен образ в моите очи, макар и скучна да е. По-добре така, и някой като нея да спечели формата, отколкото някой от "интересните", но неслужещи за пример играчи.

Скандалът, който Тачо направи заради бирите, беше меко казано отврат. Много ми харесаха изказванията на Маги по този повод.
« Отговор #281 -: Октомври 23, 2014, 17:58:05 pm »
Пак клюкинки

ВЕЧЕ НЕ Е МИРАЖ! Жени и Тачо го направиха във ВИП Брадър! (Реакциите на съквартирантите)

Вече не е мираж! Най-интимната случка в Къщата вече е факт и този, който „намаза филията“, е Стефан Манов, узна HotArena.net.

Жени и Тачо го направиха, и то по такъв начин, че всичките им съквартиранти ги чуха и разбраха.

„Абе цяла нощ не съм спала, какви бяха тия пъшкания и охкания. Някой секс ли правеше“, коментираше изумена Камелия Тодорова пред Людмила Захажаева. Оказва се, че е точно това - нощта след спечелената седмична мисия на Тачо и Жени, двамата се отдали на бурна нощ.

Влияние оказал пълният хладилник и наличието на промишлени количества алкохол в Къщата. Двамата се отдали на толкова бурна страст в късните часове на нощта, че счупили леглото, пише „Всеки ден“.

Уви, на следващия ден страстта бързо отмина и зрителите станаха свидетели на поредния грандиозен скандал между двамата. „Тъпа гъска“, „Тъпунгер“, „Идиот“, бяха само част от обидите, които подпийналият Тачо изсипа върху Калканджиева.

Поводът беше прословутата бира, която очевидно е номер 1 по важност в живота на Манов.
*
« Отговор #282 -: Октомври 23, 2014, 19:04:04 pm »
Уффф, вече наистина стават отегчителни от ББ. Чудо голямо, че семейна двойка правила секс цъ цъ - невероятно направо  :lol: :lol: :lol: Би било малко от малко любопитно, ако правят секс някои, които са се запознали в къщата, та толкова са се харесали, че не могат да изчакат с консумацията докато излязат..., ама Жени и Тачо. Пък те специално, като се набръскат - биха правили секс, с който им е под ръка, просто в къщата - като няма "асортимент" и са се треснали един друг, да не са съвсем на сухо.  :lol:
По повод поредния им скандал, ами явно Тачо и Тачовица - просто така си общуват. Те и когато са в добри отношения си говорят на "свиня" и "ще те убия", какво да очакваме като се скарат... Да си призная, в моите лични отношения - такъв начин и език на комуникация, пък и при скандал дори - не ми е приемлив. Нито говоря така, дори ако съм афектирана, нито бих допуснала някой да ми говори така на мен. Но това са много лични възприятия и отнесена ситуацията към други хора - не ми е "шокираща" и "възмутителна". След като тези двама си имат подобен уклон на общуване, сипят такива яки обиди и заплахи един към друг, като се скарат, пък после все едно не е било - считам, че просто не влагат кой знае какво в тия тежки приказки, ами при тях си е механизъм за изпускане на парата. Това, че аз не бих го направила - не значи автоматично, че това е тяхното е неприемливо и осъдително, що се отнася до личния им живот, отношения и начин на общуване. От гледна точка на играта - би било по-разумно да устискват и да не сипят подобни реплики един по друг, едва ли не се усещат, че за повечето хора - подобно поведение е повод за потрес и осъждане. Ама и при двамата самоконтрол - очевидно липсва. И то липсва много здраво.

Мисля си също така, че Тачо избухна срещу Жени за бирата, не защото тя е толкова малко и той не може да кара и без бира. До момента - доволно често нямаха ни бира, ни друг алкохол и Тачо не изпадна в абстиненция понеже не е пил бира ;) Ако забелязахте, още в началото на скандала, Жени каза на другите нещо от вида: "Нали се сещате, че АЗ решавам колко бира да пие, щото като пийне повече и става една..". Т.е. пак му "сложи каишката на врата и придърпа повода на късо". И според мен Тачо беше много наясно каква е причината Жени да поръча точно толкова бира в случая. И запали метлата, защото нали пак тя го контролира, тя се налага, тя е "този с топки и панталони в тяхната двойка", което пък на него му е главният комплекс и повод за избухване и недоволство като цяло. Та бирата - беше само повод за целия панаир, причината е друга и доста по-дълбока.

Относно Гигова - аз също съм позитивно настроена към нея за момента, ако и да не ми е интересна за гледане (когато изобщо я мерна де). И тя е от играчите, които влезе заявявайки дадени претенции, а именно: "Аз не съм татковата принцеса и лигла" и до момента - абсолютно доказва, че наистина не е такава, каквато я нагласят постоянно разни жълти изданийца. Може и наистина съвсем за малко да се топна в змиярника и да я извадиха набързо, но за човек с фобия от змии - то и самото висене над тях и една само да се тръкне в теб - напълно стига. Казвам го като човек с фобия от насекоми, който напълно осъзнава, че те не са страшни, не могат да ме изядат я, но само да мерна нещо от вида на богомолка - и абсолютно неконтролируемо потрепервам (като тик), пулсът ми се вдига, препотявам се... Ако пък такова ме полази - писъците ми ще се чуят на две преки от нас и не бих могла да се контролирам.  :oops: Откакто имам дете - полагам неимоверни усилия да овладея подобен вид реакции, когато е той наблизо, за да не му насаждам и на него такова възприятие, но за съжаление - 2-3 пъти ме видя как се пищисвам в такава ситуация и почна и той да се държи така като види насекомо. По-едричко де, не бръмбар, или мравка. Но наистина - ужасно е трудно и често невъзможно да се овладее човек, когато има такъв проблем, независимо колко е мотивиран да го направо. То от детето - едва ли има по-силен мотив да устискаш, ама не става бре! За хора, които нямат фобии - е супер неразбираемо подобно нещо, ама човек, който си има фобия от нещо - идеално може да оцени какъв кураж и нерви извади Гигова със змиите, за което - моите адмирации само! Евала на момичето.  :D

Данчето и Тачо на края на мисията - май не схванаха, че няма да има повече въпроси, ами само трябва да държат Гигова над басейнчето. И решиха да е Данчето, като "по-умна" уж, да може да отговори на въпрос.  Ама то се видя колко е умна и грамотна и тя горката... :lol: ГолЕма излагация беше с тоя Тодор Живков, сълзи ми избиха от смях, честно.

Точно, Уош много добре се изказа за хигиената. Дори и да има проблем, това не следва да се говори на всеслушание. Прекалено деликатно е.
Абсолютно на същото мнение съм!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #283 -: Октомври 23, 2014, 20:25:55 pm »
Откакто имам дете - полагам неимоверни усилия да овладея подобен вид реакции, когато е той наблизо, за да не му насаждам и на него такова възприятие, но за съжаление - 2-3 пъти ме видя как се пищисвам в такава ситуация и почна и той да се държи така като види насекомо.
Олее, същата ще съм. Аз като видя богомолка или паяк например, подскачам до небето :oops:
*
« Отговор #284 -: Октомври 23, 2014, 20:35:56 pm »
Лелееее Тачко много ниска топка горкия и халтави нервички... Тоя път надминава себе си.

« Отговор #285 -: Октомври 23, 2014, 20:47:27 pm »
Лелееее Тачко много ниска топка горкия и халтави нервички... Тоя път надминава себе си.
Абсолютно! А кой потупваше по дупето в спалнята, че не разбрах?
*
« Отговор #286 -: Октомври 23, 2014, 20:50:16 pm »
Абсолютно! А кой потупваше по дупето в спалнята, че не разбрах?

ЗоритУ  :lol: Ходи при нея да се гушне... Бе тотален парцал е тоя.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #287 -: Октомври 23, 2014, 21:09:28 pm »
Ауууу, днес беше интересно. Албена мекефи максимално, егати великото спокойствие, евалата. На нейно място, чисто бях набила шамарите на Тачо, буквално! Все повече ми харесва тази женица.
Кали, обаче, много ми падна и на мен в очите, а доста я харесвах преди ББ. Жалко, че така се излага.
Воче даже не искам да я коментирам, противна ми е.
Аз съм от хората, които не си падат по кулинарията и домакинстването. Правя ги, по задължение, но нито ми е кеф, нито желая да ги обсъждам над санитарния минимум. И съответно разговори, панаири и постоянно каканижене на тая тема, както се прави в къщата, направо ме отвращава, честно ви казвам. И хората, които постоянно говорят само за манджи, готвене и слугинаж, направо са ми жалки. То пък толкова да нямаш други приятни занимания и интереси, направо е за съжаление.
И аз мрънкам за подобни неща вкъщи, разбира се, защото не обичам мърлявщина и небрежност и когато виждам, че някой се опитва да ми създава допълнително от омразната ми дейност и то от чист мързел, ставам лоша. Но такива висинини не съм достигала.
Определено Албена вече ми е фаворит и бих искала тя да спечели.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #288 -: Октомври 23, 2014, 21:38:07 pm »
Добре дошла в клуба сватеееее.  :lol: Уверявам те, че и за хора дето обичат да готвят - тия техните манджа-драми са противна и жалка история.

И ся к'во стана другарки? Албенка Вулева руууулз  :lol: :lol: :lol: Железен самоконтрол има, завиждам й искрено.

*
« Отговор #289 -: Октомври 24, 2014, 01:43:03 am »
Аз да ви кажа хора, след днешния епизод...жал ми е за Жени. Ей така като жена към друга жена. Жал ми е, защото преди години бях и аз самата в такава алогична връзка, като нейната с Тачо и усещането ми е добре познато.

Като казвам подобна - нямам предвид баш същия тип взаимоотношения като техните обаче. То е едно такова идиотско положение и буквално инфарктна връзка, в която има само една константа - обичате се. Така се обичате, че се усеща до костен мозък чак...не е рационално, не е смилаемо, не е ОК, обаче го има и при двамата. Колкото и да се обичате обаче - ВСИЧКО друго между вас е различия, проблеми, разочарования, липса на синхрон за каквото се сетите. Естествено - като не сте идиоти - това го отчитате, решавате, че като е така - няма смисъл да се наранявате взаимно повече, късате... Не сте идиоти, не сте слепи, не е да не опитвате рационално да постъпите. Не. Всеки прави опити и то усърдни да започне на чисто, с друг човек (ако се яви такъв в момента), обаче то - все си ви влече към "вашия си човек". В моя случай - бяха 23 раздели, дебело мотивирани, културно обсъдени ЗАЩО трябва...и до седмица-две, максимум месец - "нещата с раздялата" финишираха с някое истерично нощно обаждане от вида на "Убий ме - обичам те!". Вкл. помня изминато посред нощ разстояние София - Варна по тоя повод. Тази ми връзка - беше и адът и раят напълно едновременно, в един и същи момент. След нея - никога не съм се чувствала толкова щастлива заради мъж, нито толкова нещастна заради мъж. И до ден днешен - не мога да обясня на хора, които не са изживяли подобна връзка, че тя е възможна, безкрайно ирационална, изключително неразбираема за двамата участващи в нея, пък за околните - тотално неразбираема. Но все пак може да се случи.
В моя случай - имах късмет, че бях достатъчно млада и с още здрави нерви, за да преживея това, че не си направихме дете и, че накрая - събрах кураж да я прекратя, ама не защото бях спряла да обичам, а защото осъзнавах, че това ще е "ужас без край" и "хепи енд" - не моЙ да настъпи при нас. Напротив, щеше да стане по-зле само, да взмем и дете да си направим накрая и те тогава вече... :? Сработи ме явно инстинктът за самосъхранение и здравия разум, че се измъкнах тогава. Измъкнах се със смяна на мобилен номер, жилище и забрана на всички общи приятели да осигуряват контакт с мен, под заплаха че посмеят ли - зачерквам ги форевър. Налагаше се, защото ми беше ясно, че има ли контакт - ще поддам пак. И трябва да измине достатъчно време, за да не го направя. Благодарна съм, че имах шанса да изживея такава емоция в живота си, но се моля от сърце - никога повече да нямам такова влюбване точно.

Разказвам го на 2 на 3, защото от доста време, по доста "белези" невидими за хора, които не са преживели подобно влюбване си мисля, че при Жени и Тачо е точно такова нещо. Те се обичат, но са несъвместими като олио и вода горките. И колкото и да опитват да се "омешат" - греда, греда и пак греда. Финансовата зависимост, "заради детето опитваме"....са външните, рационално приемливи за околните аргументи за опитите. Бесните скандали и обиди - са изражение на безсилието да се справиш и въпреки това - и безсилието да спреш да обичаш ТОЧНО този човек. Има такива ситуации и връзки в живота, макар, че не са най-честите разбира се, но ги има.

Сещам се за един много нарицателен пример за такава любов на популярни българи. Коста Цонев и Анахид Тачева. Два брака и два развода и не е като любов да не е имало, но не става и не става "меленето на брашно", не че те не са искали да стане и не са се постарали. Чела съм няколко интервюта и на двамата по въпроса, много отдавна (те рядко изобщо го обсъждат пред медии), но в общи линии казваха, каквото и аз нагоре. Любов е имало винаги и то каквааааааааааа, ама не стават нещата и т'ва си е.

Между тях нещата ще приключат добре, когато един от двамата най-после се откаже от тази връзка. Понякога - просто не стават нещата между определени двама души и само любов - не стига да се получат.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #290 -: Октомври 24, 2014, 06:31:08 am »
Жени загуби много влизайки в ББ, нямам предвид, че се е изложила или каквото и да било.
Просто не беше необходимо да вади наяве, това което много добре знае, че ще последва!
Не я съжалявам, мъчно ми е просто, че детенце може да види всичко това...
Те големите, ако искат и да се избият, все ми е тая, но за сина им страшно ме боли!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #291 -: Октомври 24, 2014, 09:14:27 am »
Ами нека се обичат - пламенно,огнено,неустоимо,в крайности,но това ,което хората гледат е грозно. :? Нивото на общуване е много ниско,за жалост. Явно наистина това са възможностите на Жени,но нея я разбирам,целият и живот е минал през трудно общувания в ъндърграунда и сами тя се знае как е оцеляла.Но за Тачо това си е просто липса на възпитание и много други нужни качества.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #292 -: Октомври 24, 2014, 11:55:11 am »
Напоследък рядко гледам, обаче попаднах на избухването на Тачо спрямо Жени.
И двамата с мъжа ми гледахме така  8O
Недоумявам как една жена може да си причини такъв мъж!
Въобще не ги съжалявам - нито нея, нито него, нито пък детето им.
Чудя се изключение ли са взаимоотношенията им?
« Последна редакция: Октомври 24, 2014, 11:57:58 am от Елфи »
*
« Отговор #293 -: Октомври 24, 2014, 12:05:07 pm »
Напоследък рядко гледам, обаче попаднах на избухването на Тачо спрямо Жени.
И двамата с мъжа ми гледахме така  8O
Недоумявам как една жена може да си причини такъв мъж!
Въобще не ги съжалявам - нито нея, нито него, нито пък детето им.
И аз ги гледам вече от дъжд на вятър ..
Обаче се подписвам под мнението на Елфи. yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #294 -: Октомври 24, 2014, 13:24:34 pm »
Елфи, изключение между тях или по принцип? Щото мисля и двете не са. Имам познати, които така се "поздравяват" на маса. На нея леко не и е приятно, но му връща репликите, а на мен ми идва да стана и да му размажа мутрата. Такъв мъж и чужд не мога да търпя ама някой го правят.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #295 -: Октомври 24, 2014, 14:08:23 pm »
Аз си мисля, че изобщо не са изключение и голяма част от децата го доказват...
Щом между малки деца има агресия, цинизми и интрига в общуването те следват
нечии модел, а именно този на родителите си!Виждат това поведение в къщи и след това го прилагат в общуването си!
Това ме докарва до лудост :(
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #296 -: Октомври 24, 2014, 14:16:35 pm »
Ами, не знам, ние доста поразсъждавахме снощи с моя мъж.
Недоумявахме как може жена да позволява такова отношение, накрая стигнахме до извода, че явно са си лика-прилика и по-скоро ние сме бъгнатите.
Нищо чудно младите момченца да му се кефят на Тачо.
А за мен тоя човек е тотално сбъркан и изобщо не трябва да го държат там.
Абсолютен михлюзин, нищо не съградил в тоя живот, правещ се на мъж, крещейки на по-слаби физически от него. Потресена съм.
Обаче, щом ни го натрапват този, явно си има своите фенове.
*
« Отговор #297 -: Октомври 24, 2014, 14:32:24 pm »
Кухненско-домакинската мафия все повече ми лази по нервите. Уважаемите госпожИ някак са забравили, че са там за кратко време, не са си в къщите и се налага да съжителстват не само със себе си и домашните подопечни. Безумно е да обиждаш и нападаш човек заради лични характеристики, най-малкото никой не е застрахован че няма да попадне в подобна ситуация. Да я нападат за позиции по теми, които обсъждат или за конкретно поведение по отношение на играта. Албена реагира много адекватно. На фона на луда майка-дразнител и насъскани съквартиранти да успява да запази самообладание и да не избухне си е достойно за уважение. А майката дори и с очевидно разхлопани дъски ми е далеч по-симпатична от триото Йорданка-Воче-Кали. Говори директно, не търси одобрението на никого, не угодничи.

Тачо не ми се коментира чак и никакви отношения в семейството и връзката им не биха ме накарали да потърся и една оправдателна причина. Не ми е интересен, дори ми е противен. Сигурно го държат да изцедят максимално излияния от Жени и ще ги разкарат. Учудвам се, че Жени не е поставила условие за по-кратък престой.
*
« Отговор #298 -: Октомври 24, 2014, 14:55:03 pm »
Кухненско-домакинската мафия все повече ми лази по нервите.
Тия пък направо заораха дъното.
Имах някакви симпатии към Кали, ама снощи се изпариха.
Много съм далеч от това да защитавам Вулева и майка й, обаче постъпката срещу тях беше долна,  дребнава и грозна.
*
« Отговор #299 -: Октомври 24, 2014, 16:09:54 pm »
Анджък другарки. :D Заради всичко, което сте написали и то е така - идиотското, просташко...не знам вече как да го нарека поведение на Тачо, което Жени все пак търпи, затова си мисля, че няма друга причина да се търпят подобни отношения, освен да е лИбоФФФ. Аз също не считам ни за нормално, ни за приемливо да бъдат такива отношенията между двама души, да бъде такова поведението, "нивото" на комуникация - няма рационално обяснение някой да търпи и приема това нали? Логиката, здравият разум казват, че в подобна ситуация - отдавна трябва да си казал "баста!". И единият и другият е най-логично просто да прекратят тази....връзка, явно не стават нещата. Ама толкова не стават, че то като зрител пред ТВ да те досрамее да гледаш подобни сценки, не ти да си в главната роля. Обаче ни единият, ни другият се отказват да опитват. Ако приемем, че опитите (доста калпави) от страна на Тачо са, заради някакъв личен интерес, изгода, издръжка, то при Жени - аз такива причини не откривам. Тя само негативи търпи от този брак - и в личен и в обществен план. Тачо е като воденичен камък на врата й във всякакъв смисъл, но тя упорито си драпа да оправят нещата, страда че това не се получава, явно не ще и не ще да се откаже от него. И при такова положение - аз не виждам никаква рационална причина да не ще, освен просто да го обича. Пък любовта е ирационална доста често и явно моЕ да е толкава екстремна като емоция, че да те закопае направо.
При Жени - и дума не може да става, че се опитва да кърпи нещата с Тачко, понеже видите ли - тя просто няма алтернатива, не може да си намери друг, къде по-читав и подходящ за нея мъж, един вид просто няма избор... Че то аз дори имам такъв избор, какво остава пък за нея.  :lol: Детето им като главна причина да опитват да останат заедно - изобщо го изключвам. И двамата са достатъчно млади и неподатливи на "обществени клишета", та да си таковат таковата на психиката и нервите взаимно, че зер ако се разведат и то детето им ще пострада и пр. глупости. Не считам, че са и толкова малоумни и двамата, че да не си дават сметка, че точно на детето си вредят жестоко, ако пред него и край него си спретват ей такива панаири, като тези дето гледаме в къщата. И на фона на цялата тази каша и абсурд - те все пак не се отказват един от друг и т'ва е то. Поради което продължавам да считам, че става дума за някакъв вид хем невъзможна, хем непреодолима любов между тях. Нито да си тръгнеш е ОК, нито да останеш е ОК.

Естествено, че личното ми мнение по казуса е, че бива един от двамата - да прояви куража най-после, да прекрати този абсурд едностранно и малко по малко да си нареждат живота вече не като двойка, а поотделно. Както казах в предишния си пост - от личен опит съм се убедила, че това е единственото разумно решение в такива ситуации, но пък е и много трудно за взимане и тежичко за отстояване, когато все още емоциите ти към даден човек не са утихнали и не става с вълшебна пръчица да им заповядаш да изчезнат. Може пък (ха дано) след това публично фиаско вече, излагации и унижения, които си причиниха взаимно в национален ефир - един от двамата най-после да се реши и да сложи окончателно край на тази трагедия. Т.е. участието им в ББ - да подейства един вид като катализатор да се осъзнаят най-после, да си признаят, че тая тяхната - не става, няма и да стане никога, да приключат и да си оправят живота оттук насетне поотделно.
Като зрител на формата, на мен лично ми е по-интересно какъв е генезисът на дадена ситуация и взаимоотношения, а не констатацията, че те същите са направо потресаващи. Разбира се, че са такива - няма две мнения, но защо са такива и защо не приключват все пак ми е по-любопитното, затова и споделих своето си предположение за причината. Може и да греша естествено. Все пак - повечето детайли не са ми известни, а и колко и какво виждаме от участието им...ясно.

Кухненско-домакинската мафия ми е противна доста отдавна на мен и откъм излагация - с нищо не отстъпват на излагациите на сем. Манови. Такава дребнавост и тъпоумие от страна на тия женици...направо ми събират очите. Имам усещането, че на всичките детската им мечта е била да станат "началник стол" в някой завод, ама за техен лош късмет - станали певици.  :lol: