Уффф, вече наистина стават отегчителни от ББ. Чудо голямо, че семейна двойка правила секс цъ цъ - невероятно направо
Би било малко от малко любопитно, ако правят секс някои, които са се запознали в къщата, та толкова са се харесали, че не могат да изчакат с консумацията докато излязат..., ама Жени и Тачо. Пък те специално, като се набръскат - биха правили секс, с който им е под ръка, просто в къщата - като няма "асортимент" и са се треснали един друг, да не са съвсем на сухо.
По повод поредния им скандал, ами явно Тачо и Тачовица - просто така си общуват. Те и когато са в добри отношения си говорят на "свиня" и "ще те убия", какво да очакваме като се скарат... Да си призная, в моите лични отношения - такъв начин и език на комуникация, пък и при скандал дори - не ми е приемлив. Нито говоря така, дори ако съм афектирана, нито бих допуснала някой да ми говори така на мен. Но това са много лични възприятия и отнесена ситуацията към други хора - не ми е "шокираща" и "възмутителна". След като тези двама си имат подобен уклон на общуване, сипят такива яки обиди и заплахи един към друг, като се скарат, пък после все едно не е било - считам, че просто не влагат кой знае какво в тия тежки приказки, ами при тях си е механизъм за изпускане на парата. Това, че аз не бих го направила - не значи автоматично, че това е тяхното е неприемливо и осъдително, що се отнася до личния им живот, отношения и начин на общуване. От гледна точка на играта - би било по-разумно да устискват и да не сипят подобни реплики един по друг, едва ли не се усещат, че за повечето хора - подобно поведение е повод за потрес и осъждане. Ама и при двамата самоконтрол - очевидно липсва. И то липсва много здраво.
Мисля си също така, че Тачо избухна срещу Жени за бирата, не защото тя е толкова малко и той не може да кара и без бира. До момента - доволно често нямаха ни бира, ни друг алкохол и Тачо не изпадна в абстиненция понеже не е пил бира
Ако забелязахте, още в началото на скандала, Жени каза на другите нещо от вида: "Нали се сещате, че АЗ решавам колко бира да пие, щото като пийне повече и става една..". Т.е. пак му "сложи каишката на врата и придърпа повода на късо". И според мен Тачо беше много наясно каква е причината Жени да поръча точно толкова бира в случая. И запали метлата, защото нали пак тя го контролира, тя се налага, тя е "този с топки и панталони в тяхната двойка", което пък на него му е главният комплекс и повод за избухване и недоволство като цяло. Та бирата - беше само повод за целия панаир, причината е друга и доста по-дълбока.
Относно Гигова - аз също съм позитивно настроена към нея за момента, ако и да не ми е интересна за гледане (когато изобщо я мерна де). И тя е от играчите, които влезе заявявайки дадени претенции, а именно: "Аз не съм татковата принцеса и лигла" и до момента - абсолютно доказва, че наистина не е такава, каквато я нагласят постоянно разни жълти изданийца. Може и наистина съвсем за малко да се топна в змиярника и да я извадиха набързо, но за човек с фобия от змии - то и самото висене над тях и една само да се тръкне в теб - напълно стига. Казвам го като човек с фобия от насекоми, който напълно осъзнава, че те не са страшни, не могат да ме изядат я, но само да мерна нещо от вида на богомолка - и абсолютно неконтролируемо потрепервам (като тик), пулсът ми се вдига, препотявам се... Ако пък такова ме полази - писъците ми ще се чуят на две преки от нас и не бих могла да се контролирам.
Откакто имам дете - полагам неимоверни усилия да овладея подобен вид реакции, когато е той наблизо, за да не му насаждам и на него такова възприятие, но за съжаление - 2-3 пъти ме видя как се пищисвам в такава ситуация и почна и той да се държи така като види насекомо. По-едричко де, не бръмбар, или мравка. Но наистина - ужасно е трудно и често невъзможно да се овладее човек, когато има такъв проблем, независимо колко е мотивиран да го направо. То от детето - едва ли има по-силен мотив да устискаш, ама не става бре! За хора, които нямат фобии - е супер неразбираемо подобно нещо, ама човек, който си има фобия от нещо - идеално може да оцени какъв кураж и нерви извади Гигова със змиите, за което - моите адмирации само! Евала на момичето.
Данчето и Тачо на края на мисията - май не схванаха, че няма да има повече въпроси, ами само трябва да държат Гигова над басейнчето. И решиха да е Данчето, като "по-умна" уж, да може да отговори на въпрос. Ама то се видя колко е умна и грамотна и тя горката...
ГолЕма излагация беше с тоя Тодор Живков, сълзи ми избиха от смях, честно.
Точно, Уош много добре се изказа за хигиената. Дори и да има проблем, това не следва да се говори на всеслушание. Прекалено деликатно е.
Абсолютно на същото мнение съм!