Много ми хареса това което
asi73 каза - като няма помощ и т.н. децата става по-самостоятелни
Аз дори и сега бих го оставяла повече сам да се занимава, да открива и изучава играчки сам, но още ме човърка лекото изоставане заради преждевременното раждане, та ми се иска поне докато премине този период да е по-насърчителна и т.н. занимавката с него
На сестра ми децата са отгледани от много малки с бавачки, баби, дядо, познати - когато който можеше и определено са доста самостоятелни - пристигат си от чужбина, сестра ми ги подава на баба им през вратата (не са я виждали месеци наред) и те и се усмихват "чао мамо" и си влизат а тя си заминава нанякъде
В същото време не са от онези деца, които не си познават образно казано родителите - определено си ги търсят и т.н. Мен много ми допада този модел на възпитание
Аз помощ в гледането на детето и домакинството не бих желала честно казано - способна съм и да не спя, но ще си свърша всичко наум (голям съм педант!), но с тази работа си трябва понякога време и няма как.
mgstra, доста позната ситуация
Маги, сега виждам честитките! Да ти е жива и здрава, палава, весела, усмихната и смисъла на живота ви Мони!
Момичета, колко често чистите ушите на бебето?
Аз май като се сетя само или по-скоро като видя, че вече трябва
та се замислих по въпроса
Днес имахме приключение в парка - тъкмо бяхме тръгнали да се прибираме и установих, че сме изръсили някъде покривалото на количката
Бегом обратно по целия маршрут и слава богу го открихме, но се забавихме доста, пресрочихме времето за ядене (не ни се случва за първи път, ама този път той се събуди и като отвори онази ми ти уста!) и ни биберон ни нищо помагаше! Накрая го сложих в кенгурото и млъкна, но с кенгурото, количката и на бегом до колата, сега имам мускулна треска на цялото тяло