0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните 104
« Отговор #500 -: Септември 06, 2020, 18:16:41 pm »
Ето това са.Аз поръчвам от тях памперси на Литъл ейндъжл и съм много доволна от тях. https://www.facebook.com/LittleAngelspampers/?epa=SEARCH_BOX

« Отговор #501 -: Септември 06, 2020, 21:21:07 pm »
Благодаря ви, момичета 😊. Утре съм на преглед да видим малкият господин 💙
*
« Отговор #502 -: Септември 06, 2020, 21:40:13 pm »
Суперско, Хелиантус! Да вземеш всякакви снимки. 4Д дано да има да му се порадвате. Маги, благодарим за групата.
*
« Отговор #503 -: Септември 07, 2020, 10:35:58 am »
Искам да раждам вече. Не съм готова, бебето още по-малко, но това време се точи супер бавно. В същото време имам супер много желание да свърша нещо и никаква енергия за това. И всичко вече дразни, тежи ми и отвреме навреме ме наболява корема. Чудя се как да се разсея като нищо не ми се прави. Тегав ден, а едва сега започва 😥

« Отговор #504 -: Септември 07, 2020, 12:06:37 pm »
Лято последните седмици са най тегави,най тежки и най бавно минават. Опитай се максимално да се отпуснеш и да не мислиш за колко е тежко хах
*
« Отговор #505 -: Септември 07, 2020, 15:02:01 pm »
Да, така е. И понеже се чудя какво да правя си сглобих креватчето току-що. Оказа се, че матрака също е поел от дъжда и сега се ядосвам и се чудя какво да правя. Матрака е кокос. Махнах калъфа, той със сигурност ще бъде изпран, но се чудя дали матрака ще може да се ползва при това положение. Не е мокър, бил е в найлон опакован, но явно е пропуснал влага и сега е влажен. :(

*
« Отговор #506 -: Септември 07, 2020, 15:14:44 pm »
Матракът е за изхвърляне. Ще трябва да купиш нов. Дори да изсъхне, не мисля, че трябва да се ползва. Кой знае каква флора и фауна се е завъдила да живее в него.
*
« Отговор #507 -: Септември 07, 2020, 15:39:27 pm »
Лято,кокоса е пресована стърготина и поема влага,ще мухляса .
*
« Отговор #508 -: Септември 07, 2020, 17:47:36 pm »
Да, и аз така мисля. Карай, ще взема нов. Остана да изградят, подредя гардероба и оправя багажа. Някой друг ден, уморих се много днес. Поне навреме видях матрака.

« Отговор #509 -: Септември 07, 2020, 21:33:43 pm »
Минах на преглед аз, огледаха го много подробно бебока, расте си идеално. Доктора гледа кръвоток, пъпна връв, маточни артерии, плацента, шийката ми мери, сърчице, мозъче, всичко. Според него аз нямам никаква нужда от аспирин и клексан 🤷‍♀️ Каза, че е е много активен, аз мисля че го усещам вече, въпреки че уж е рано. Беше се врътнал с гръб и с ръце на главата и хич не му се подозираше за снимки 😁
« Отговор #510 -: Септември 07, 2020, 21:38:50 pm »
HELIANTHUS аз точно в 15-16 гс започнах да го усещам,така че е напълно възможно да го усещаш. Прекрасни новини,нека расте бебока 💙💙
*
« Отговор #511 -: Септември 08, 2020, 09:04:20 am »
Хелиантус, супер новини.

« Отговор #512 -: Септември 08, 2020, 09:18:24 am »
Благодаря ви, още ми е развълнувано. А иначе последните два дни вече съм по- сигурна, че го усещам, по - отчетливо е, все едно имам рибка в корема 😁 Аз се самозаблуждавах, че не е възможно, защото нали ми казаха, че съм и с предна плацента, но доктора вчера каза, че е високо по лявата стена.
*
« Отговор #513 -: Септември 08, 2020, 10:41:12 am »
Да, точно като рибка са първите движения. Много са нежни и мили. После боли, но в началото е страхотно усещане. Отвреме навреме ми се случва да изохкам от болка чак и който е с мен веднага се напряга да не му родя пред очите. Сякаш така лесно става...
Какво мислите за пътуване София-Казанлък в началото на 37 седмица? Аз много искам да ида, ще се посъветвам и с лекарката, но как ви се струва? Според мен 3 седмици преди термин не е кой знае какво, но пък от друга страна си е близо и може да не се отрази добре... С влак ще е пътуването до Стара Загора, там нощувка и на следващия ден с кола до Казанлък за състезание. Прибирането не е ясно дали ще е същия ден или ще нощувам още една вечер.
Кукапетъл, Лина, как сте? Лина, беше споделила, че мъжът ти няма да е наблизо като ти дойде датата, а как си уредила въпроса с Лори? Тя ще е и на училище по това време и ще трябва някой да се грижи за нея май. Или мъжът ти след изписването няма да го има, а докато си в болница ще си е у дома все още. Също какво мислиш за училището и новородено у дома при ковид, а и други вируси? Аз хем искам да си ходи редовно на училище, хем се боя много от всички вируси дето децата си разменят там...

*
« Отговор #514 -: Септември 09, 2020, 15:28:58 pm »
Кукапетъл, как си?

« Отговор #515 -: Септември 09, 2020, 16:25:17 pm »
Добре съм, Лято! Не пиша, понеже няма нищо ново, в очакване съм. 😊
Целувки на всички! 😘😘😘
*
« Отговор #516 -: Септември 09, 2020, 19:12:33 pm »
Ами Лято, и аз се притеснявам особено предвид сезона и обстановката, но нямаме избор. Трябва да се адаптираме. Лори ще имам вариант за гледане , не е оптимален но се прави най-доброто в ситуацията. Дете на 81/2 няма как да се гледа само, има нужда от грижа. Ще трябва да се стегна и да се опавя сама as usual, когато се прибера от болницата живот и здраве :) Лято, малко ми е странно, че изобщо го повдигаш въпроса, обясняваш за по-ранно раждане и тн а сега път в 37ма седмица? Ясно, че ти се ходи ама не се връзва със досегашните ти съображения.
*
« Отговор #517 -: Септември 09, 2020, 21:27:41 pm »
Аз 6ъм хормонално нестабилен човек и искам всичко. Искам да родя по-скоро, но и да съм до баткото непрестанно. Искам да го пратя преди 0аба му и да си почина малко, но и искам да е непрестанно до мен... В крайна сметка ще реша дали ще ида на състезанието му в последния момент, 8ащото 8ависи от моментното му състояние. Както ви беше супер енергично и леко сега ме боли от най-малкото и едва се движа вече. Кой знае какво ще е след 3 седмици. Мисля  си, че все ще го докарам до края, нищо че вече взе да ми става тежко. Но определено не знам какво искам или кое е най-доброто. Хем не искам да отсъствам от важните неща в живота му, хем знам че те бива да е на всяка цена. Времето ще покаже, но дотогава ще си искам всичко 😄
Кукапетъл, аз само проверявам дали всичко е наред.

*
« Отговор #518 -: Септември 09, 2020, 21:45:27 pm »
Хах е то е ясно, че на момента ще се реши , но предвид опита ти аз бих те посъветвала да си почиваш.
*
« Отговор #519 -: Септември 10, 2020, 12:45:39 pm »
Нещата май действително вървят към почивка :(
Последните 2-3 дни доста ме боли корем и става твърд. От магнезия болките в кръста се успокоиха, но пък се появиха тези в корема. Днес работя онлайн и си седя на компютъра спокойно, но станах да си направя да хапна и да простра. Едва изкарах 15 минути права и се появиха страшни болки. Даже се зачудих дали да не хукна към спешен кабинет. Вчера бях на родителска и седях 2 часа на чин за първолак, от неудобната поза се появиха силни болки пак и едва се прибрах. Като си легна минава всичко скоро, но иначе доста боли. Ей го къде е 15.09. Да тръгне малкия на училище и по-малко ще ходя насам-натам. Лекар основно, а у дома гладене и това е. Само почивните дни дето ми се ще да оползотворявам семейно, но ще видим дали корема ще се успокои ако повече почивам през седмицата.