Хелиантус, много е готино как реагират на външната среда. Ти си в най-добрия период от бременността и всичко е много вълнуващо. Дано така си остане до края, а не като мен - всичко вече ме дразни с малки изключения. Много ти се радвам 🥰
Кукапетъл, колкото и да реши да остане края му се вижда. Пиши редовно как си, че аз всяка сутрин проверявам за новини 🤱. Лина, и ти също.
Днес съм в много добро настроение, май се наспах.
Павла, факт е, ме 5аго си наумя нещо и си търся 100 причини да се оправдая. В крайна сметка лекарят ще каже последно за пътуването, но аз имам надежда. Иначе то е само за една нощувка, от 37 до 37 +1. А относно захарта - като кг не мърдам. Захарта я свалих и вече всяко мерене е от 4,8 до 5,6. Диетата не спазвам стриктно, даже вчера за вечеря изядох един чийзкейк, едни пържени картофи и една вафла, а захарта час след това беше 5,6, а сутринта 5,2. Лекарката иска от мен да е под 6. Държа да отбележа, че вчерашното беше инцидент. Спряла съм газираните и белия хляб, но веднъж седмично ми се дояжда и хапвам някоя вафла или нещо малко, тъй че стриктна не съм. Това не е изненада де, никога не съм могла да се опазя от вредните храни. Всъщност като небременна и без забрани не ям десерти и не пия сладки напитки, но сега просто го чувствам като нужда понякога.