Кукапетъл, пиши и тук де, ние всички се радваме на бебешките новини и хубавите финали на бременността 🥰. Иначе съвет за кърмене аз не мога да дам, че съм провал.
Лина ми липсва, дано е добре и тя, и бебо ♥️♥️♥️
Хелиантус, моята възглавница е от най-големите и спя божествено с нея от 3 месец. Понякога лягам до малкия без нея и ми е много неудобно. Първата бременност подпъхвах между краката и под корема обикновена възглавница, помагаше, но пак не спях добре. Но първата бременност бях под наем и спях на диван, а сега съм си у дома и спя на хубав матрак върху спалня, тъй че не мога 100% да кажа, че е само от нея. И все пак не съжалявам, че взех от тези дето подпират и гърба освен корема, макар че като питах тук никой не ми я препоръча сериозно.
Яничка, радвам се за изследванията и дано този хематом скоро се стопи съвсем, за да се насладиш на спокойствие и ти 🥰
Днес съм на ендокринолог пак, сега ходих да пускам кръв и урина. Хемоглобина вече е в норма и съм щастлива, вярно че е на долна граница (121), но се е качил с почти 20 единици за 2 месеца. Захарта беше 5.18, което май пак е добре. Само гликелиран хемоглобин чакам, но той май няма да стане за днес, въпреки че ще опитат да го обработят и него. В урината всичко е наред също. Онзи ден от микробиологията май не съм отличник, ако може да посъветвате дали има нужда да звъня на лекарката или да изчакам преглед след 2-3 седмици.