Тери, страдам с тия иглички при неудобни пози най-често (на работа или у дома на кухненската маса) и имам почти всеки ден. А кръвното нали редовно го мерят в болницата и все е ОК, сега на тоновете го мерят също всеки път. Но едва сега се замислих дали няма връзка с това дето четох за събливостта и вената.
Хелиантус, това се мъчих и аз да си спомня, но нямам спомен така да ми се е спяло преди изобщо. Може би наистина се уморявам повече от ангажименти, че все поемам нещо да свърша "преди да родя". Ремонти, работа, пазар, бебе, 1 клас - всичко си иска от времето ми и не остава никакво за лежане и почивка. Иначе по гръб не лягам за повече от 4-5 минути вечер, само на една страна, но редувам страните и насън. Факт е, че в края е най-тежко просто и си е уморително, но да мине това състезание в събота и ще си отспя вече. Май след него и лекарствата ще спирам, че и без това имам от всичко за около десетина дена - магнезия, витамините, но шпа. Желязото не искам да спирам до последно, но ще видим какво ще кажат. То аз съм на лекар чааааак на 06.10, а преди това тонове имам редовно, но там никой не може да каже.